|19.|

2.2K 78 1
                                    

,,Neměli jsme někde zahnout?" zeptám se udýchaně, když se snažíme vyšlapat kopec. ,,Možná, ale otáčet se nebudu." řekne unaveně a zastaví. ,,Mrknu se na mapy." vytáhne mapu a začne v ní hledat. ,,Dobře. Pojedeme ještě kousek a pak zahneme do prava. Za chvíli jsme na místě." schová mapu a nasedne na kolo.

,,Tadá!" vykřikne, když dorazíme k průzračně modrému jezeru. ,,Já ale nemám plavky." řeknu zklamaně. ,,Neboj. Myslel jsem na všechno." mrkne na mě a hodí mi moje černé plavky. ,,Skočím se převléknout." ukážu na keř a odložím kolo na zem. Rychle se převléknu do plavek a vrátím se k Hunterovi. ,,Jdeme do vody?" sjede mě pohledem a já přikývnu. Dojdeme k molu a Hunter tam bez váhání skočí. Já jen namočím špičku nohy a nic víc. ,,Tak dělej!" křikne na mě a já nesouhlasně zakývu hlavou. ,,Jak chceš." ušklíbne se a vyleze ven. Ani nemrknu a už se vznáším ve vzduchu. Hunter se odrazí a pak je kolem nás jen ledová voda. ,,Ty pitomče!" vykřiknu hned, jak se dostanu na vzduch. ,,Taky tě miluju." zazubí se a pak mě políbí.

---------

,,Pusinko, vstávej." uslyším u svého ucha. ,,Ani mě nehne." zamumlám a otočím se na bok. Pak ale ucítím dvě silné paže kolem mých boků, co mě zvedly do vzduchu. ,,Co to děláš?" otevřu oči a najednou jsem v koupelně. ,,Dobré ráno." uchechtne se a pak na mě pustí totálně ledovou vodu. ,,Huntere!" vykřiknu a ihned se zvednu. ,,Ano lásko?" přestane a zvedne jedno obočí. ,,Co takhle objetí?" zašklebí se. ,,Dobře." pokrčí rameny a vleze ke mně do vany. Tím mě totálně vyvede z míry. Obejme mě a pak políbí na krk. Z krku se přesune na rty a tak se začneme líbat. Postupně se naše polibky změní na vášnivé a já přestanu vnímat okolí kolem nás. Vnímám jen jeho. Huntera.  Pak omylem zavadíme o kohoutek a začne na nás oba téct opravdu ledový proud vody. ,,Áá!" vykřiknem a pak oba propukneme v záchvat smíchu. Hunter vypne vodu, zvedne mě do vzduchu a já mu obmotám nohy kolem boků. Za stálého líbání nás odnese do postele. Oba svlékneme naše promočená pyžama a svalíme se na postel. Pak se naše těla propojí a ze dvou osob se stane jedna.

---------

Dojeli jsme před obrovskou modrou budovu, která nese název aquapark. Oba jsme vystoupili z auta a namířili si to k recepci. Hunter nám koupil celodenní vstupenku a oba se rozdělili do šaten. Zamkla jsem skříňku a vyšla z šatny přímo do středu aquaparku. ,,Hej Nikki, tady!" křikne na mě Hunter. ,,Kdo bude poslední ve vodě, bude smradlavá shnilá broskev!" vykřiknu a oba se rozeběhneme do vody. Samozřejmě, že vyhraju....

,,Proč broskev?" zasměje se a prohrábne si své mokré vlasy. ,,Měla jsem ji k snídani." uchechtnu se. ,,Ty si pako." zasměje se a pak mě políbí. ,,Jdeme na tobogán?" navrhne a já ihned začnu plavat ke schodům.


Tadááá!!! Nechci strašit, ale už se pomalu blížíme ke konci... Snad se kapitola líbila a ily ;*

Keep smiling ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang