|18.|

2.3K 77 1
                                    

,,Zlato, řekneš mi, kam jedeme?" zasměju se a zkusím si sundat šátek, co mám uvázaný kolem očí, ale Hunter mě pleskne přes ruce. ,,Překvapení." upozorní mě. Jedeme další půl hodinu a pak zastavíme. ,,Jsme tu." řekne a sundá mi šátek. ,,Říkala si, že to bude tradice." připomene mi. ,,A na co jdeme?" zeptám se a podívám se na plátno před námi. ,,Dnes jsem zvolil starou klasiku. King Kong." usměje se a podá mi popcorn s kolou. Pak mě obejme kolem ramen a zakoukáme se do děje.

-------------

,,A co dnes?" zeptám se, když se probudíme v dalším hotelovém pokoji. ,,No máme týden. Dneska výlet na loďkách, zítra vyjížďka na kolech, pak den odpočinku, aquapark a nakonec romantický piknik." sdělí mi týdenní program. ,,Tak tenhle týden bude sportovní?" uchechtnu se. ,,Pořádně si to užijeme." mrkne na mě a políbí mě na špičku nosu.

------------

,,Takže tu obeplujeme celý jezero?" rozhlídnu se kolem. ,,Ano. A uprostřed chvíli zůstaneme." zakmitá obočím. ,,Se aspoň opálím." pokrčím rameny a sednu si tak, aby na mě svítilo slunce.

,,Jsme tu." zastaví Hunter. ,,Na." řekne a podá mi jakýsi klacek. ,,Ehm... Co to je?" zvednu nechápavě obočí. ,,To je prut. Jdeme chytat ryby." vysvětlí mi. Pak nandáme návnadu a oba nahodíme. ,,Takže tu budeme jen tak sedět?" povzdychnu si. ,,Počkej si." zašeptá. Ani ne za minutu sebou prut škubne div, že mě nestáhne do vody. ,,Zaber!" křikne a spěchá mi na pomoc. Po pár vteřinách vytáhneme pořádného pstruha. ,,Jsi talent. Moje první ryba mi uplavala i s návnadou." uchechtne se. ,,A teď ji jako zabijeme nebo co?" podívám se na tu nevinnou rybičku, co lape po dechu. ,,První se vždy pouští, ale já pouštím všechny." pokrčí rameny. ,,Vyfotím vás a pak ji pustíš." pokrčí rameny. Uchopím tedy rybu do obou dlaní a Hunter nás vyblejskne. Pak se nadkloním nad vodu a pomalu ji pustím.

----------------

,,Dneska jsou kola?" zamumlám do polštáře. ,,Jo. Vstávej, ať můžeme vyrazit." sebere mi deku. ,,Hej!" vykřiknu a vylítnu z postele. Hunter se dá na únik a tak se začneme honit po pokoji. ,,Co takhle snídaně na usmířenou?" zeptá se udýchaně. ,,Fajn." vzdám se a sednu si. Popadnu misku s jogurtem a ochutnám ho. ,,Jaký je?" zeptá se. ,,Nejlepší jogurt na světě." zahraju jako herečka. ,,Ochutnej." naberu mu na lžíci. Bez váhání se natáhne k lžíci a já rychle zareaguju. Celý jogurt mu rozmažu po tváři. ,,A máš to." zasměju se. ,,Co takhle pusinku?" řekne provokativně a já automaticky začnu couvat. Mrštně mě chytne a pak přilepí své rty na mé. Nezapomene se u toho co nejvíc otírat o můj nos, abych byla taky upatlaná. ,,Dala bych si ještě jogurt." řeknu, když se odtáhne. Znovu se ke mně nakloní, ale tentokrát mě začne líbat na krk. ,,Hej! Budu muset do sprchy." zasměju se a snažím se ho odstrčit, ale marně. ,,Půjdu s tebou." zavrní a chytne mě do náruče. Oba nás odnese do sprchy a pustí totálně ledovou. ,,Idiote!" vykřiknu a praštím ho do hrudi. ,,Je libo sprcha?" pročísne si své mokré vlasy. Je tak sexy, že jsem si musela zkousnout dolní ret. Ani chvíli neváhal a hned se zase vrátil k mým rtům.


Názor? Láskuju vás ;*

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now