|20.|

2.2K 81 1
                                    

,,Zlato, co si mám vzít na ten piknik?" křiknu na Huntera z koupelny. ,,Něco pohodlného. Cokoli. Tobě sluší všechno." opře se o futra dveří a sladce se na mě zaculí. ,,Aww...Jsi tak pozorný a milý." dojdu k němu  a obejmu ho. ,,A chceš s něčím pomoct?" opřu bradu o jeho hruď a vzhlédnu do jeho tmavých očí. ,,Já to zvládnu. A navíc to má být překvapení." namítne. ,,Dobře. Jdu se obléknout." políbím ho a přejdu do ložnice ke skříni.

---------

,,Je ten šátek a sluchátka nutnost?" povzdychnu si, když mi Hunter kolem hlavy váže můj šátek. ,,Rozhodně a teď sluchátka. Naslyšenou později." uchechtne se a následně se mi do uší rozezní na plný pecky můj playlist. Chytne mě za ruce a začne někam vést. Poté někam vejdeme a stojíme asi deset minut. Zase se rozejdeme a pak zase někam vlezeme. Hunter mě někam posadil a já se ocitla sama. Celou cestu se to tak divně houpalo. Najednou mi někdo, hádám, že Hunter, vyndá sluchátka. ,,Jsi připravená na překvapení?" zašeptá mi do ucha a já lehce přikývnu. Začne mi sundavat šátek a mě se náhle naskytne pohled na moře. ,,Jachta patří strejdovi. Máme ji až do rána." uslyším za sebou. Prudce se otočím a vrhnu se mu kolem krku. ,,Já tě vážně miluju!" vykřiknu a on se zasměje. ,,Nevadí, že ten piknik bude tady?" zeptá se a ukáže na dvě matrace pokryté polštáři s krásným výhledem na moře. ,,Rozhodně ne." uchechtnu se. ,,Už máš hlad?" sedne si na jednu matraci a poklepe na místo vedle sebe. ,,Docela jo." zasměju se a oba se pustíme do občerstvení, co Hunter připravil.

---------

,,Víš, co má můj strýc jako koníček?" ušklíbne se Hunter a přinese jakousi krabici. ,,Rybaření?" napadne mě. ,,To taky, ale hlavně-" otevře ji a vyndá jeden černý neoprén. ,,Potápění!" vykřikne. ,,To myslíš vážně?!" zvednu se a přejdu k němu. ,,Převlékni se a počkej na mě." mrkne a odejde.

,,Tohle si nasaď na záda, tady to připneme a tohle si dáš do pusy." nasadí mi kyslíkovou bombu a ukáže co a jak. ,,Tak já půjdu první." začne scházet po schůdcích dolů. Pak za ním slezu já. Oba se potopíme a já málem zapomenu dýchat. Nejen, že je kolem nás čistě modré moře, ale všude tu plavou různě barevné ryby, kam se podívám je zajímavě rostlý korál a já to vše vidím na vlastní oči. Oba si tak plaveme a pozorujeme mořský klid.

--------

,,Lásko?" probere mě Hunter a já zvednu hlavu z jeho hrudníku. ,,Co takhle se jít prospat?" navrhne a já přikývnu. ,,Tak pojď." oba se zvedeme, sejdeme do podpalubí a vejdeme do malé ložnice. Oba do ní unaveně padneme a zachumláme se do peřin. ,,Huntere?" zašeptám. ,,HM?" zabručí a otočí na mě svůj pohled. ,,Měl si někdy sex na moři?" zkousnu si dolní ret. ,,Vlastně ne." sjede pohledem na mé rty a pak se na ně rychle vrhne. ,,Zatím." řekne do polibku a já se následně rozesměju.


Proč mám pocit, že jsou strašně sladký? Jinak se pomalu blížíme ke konci... Snad se kapitola líbila. A omlouvám se neaktivitu, ale byla jsem dva týdny na táboře a neměla jsem wifi XP

Keep smiling ✔Onde histórias criam vida. Descubra agora