Poglavlje 8.

9K 311 20
                                    

Lara

Budim se i momentalno mi mozak nabija misli o Marku. Jebote,zar moraš baš? Sjećam se dobro što sam mu jučer sve rekla, ali nisam sigurna da se on sjeća. Sada se bojim kakva će me situacija zateći dolje.
Prvo se odlučim za kupaonicu, pa došetam do nje i kada uđem, zaključam ju. Za svaki slučaj. Operem zube, umijem se, počešljam kosu i napravim sve ostale sitnice.
Kada sam sve potpuno obavila, obukla sam se i odlučila sići dolje.
Izađem iz kupaonice i odem do vrata sobe te ih otvorim i izađem. Siđem niz stepenice i malo razmišljam koliko stignem. Pa jučer nisam pogledala što mi je Josip sa autom napravio. Odmah ću otići to pogledati.

"Jutro brate!" ,zaderem se,valjda je čuo.
Ja ću njega razbiti. Bolje mu je da je auto kompletan kakvog sam ga ostavila. Brzo sam potrčala do hodnika gdje se nalazi lift za podrum na dvije etaže. Prva je garaža, a druga teretana i boksački studio za mog "fit i healthy" brata. Nije da ja nikada ne koristim taj studio, zato jer koristim, ali samo ponekad. Spustila sam se liftom na prvu etažu i izletila čim su se vrata lifta otvorila.
Ušla sam u veliku garažu u kojoj je bilo 16 auta.
BMW(m6, e36, e9, x6), Bentley (exp 10 speed 6, exp 12 6e, Continental i Bentayga- my personal favourite Bentley), Lambo, Urus, moja beba Egoista, Diablo iz 1991., na kojemu sam radila skoro pola godine i dva Siesto Elemento. Jedan sivi od mog tate, a drugi je bratov iako ga nije vozio skoro godinu dana.
Tri Benza - sls, ckl i f1 koji je moj tata kupio za... zapravo ne znam razlog, ali auto je predobar. Vozila sam ga samo jednom dok smo još bili u Njemačkoj. Protrčala sam kroz garažu i došla do svog dragog m6. Bio je skroz matt crn. Biti ću iskrena, to nisam očekivala. Znao je da sam htjela crni matt Lamborghini Murcielago, ali i ovaj je prejeben. I više od toga. Okrenula sam se prema liftu i na vratima ugledala Josipa. Potrčala sam mu u zagrljaj. Doslovno sam skočila na njega i obmotala ruke i noge oko njega. Uzvratio mi je zagrljaj pa sam sišla s njega.

"Pa, sisterice, vidim da ti se sviđa što sam napravio sa tvojim trenutno najdražim autom." ,zeza me zato što zna da su auti moje bebe isto kao i puške. Pogotovo sačmarice kao FAS-173, Remington 783, AAI CAWS, Gordon CSWS i LW-3.
A od snajpera iz kojih sam pucala definitivno Barrett M98B i M82, M4, AWC G2 i EDM Arms Windrunner.

"Djelomično mi se sviđa, ali svejedno si mi prebojao auto. I ne zajebavaj samo zato što nemam kolekciju botoksa ili čega već imaju one tvoje "prijateljice" s faksa ili čega cure općenito imaju kolekcije." ,kažem u jednom dahu i prevrnem očima.

"Ajde prgava, nemoj mi sada tu pizditi, idemo jedan probni krug. Dao sam promijeniti farove jer si rekla da želiš crne i malo su pojačali akumulator i pročistili odušak motora. Ima da prede kao maca.", rekao je ponosno i potapšao haubu.

"Hej, idemo jednu utrku, ti uzmi Unveils Vision Next, a ja ću m6?",upitala sam ga molećivo. Izvan grada ima stari hipodrom, ali puno veći nego obični hipodromi. Uvijek bi se ondje otišli utrkivati zato jer nitko skoro ni ne zna za to mjesto.

"Neću da si uništiš auto čim si ga ponovo dobila, znaš da je Mike rekao da se ne trkaš s tim autom.",Mike je inače naš skoro najbolji prijatelj i ima svoju automehaničarsku radionicu posebno za BMW aute. Obožavam tog lika.

"Onda idemo samo na probnu malo bržu vožnju.",rekla sam i napravila puppy face, što je njegova slaba točka.
Odmahne glavom.

"Pristajem."

Dečko s treningaWhere stories live. Discover now