Poglavlje 13.

7.6K 298 11
                                    

Marko

Nakon što sam joj očistio usnicu odgurnula se rukama i skočila sa kreveta.

"Ja se idem van okupati u bazen, a ti možeš otići u gostinjsku sobu ili idi kući ili gdje već trebaš.",rekla je malo zbunjeno, ali i nesigurno, odmahujući rukama. Valjda zbog moje reakcije. Vidim da joj nije ugodno, pa biti će još neugodnije.

"A ja se ponadao da ću moći prenoćiti kod tebe u sobi. Sa tobom. Ovdje. Šteta. Moglo nam je biti baš zabavno.",odgovorio sam i prišao joj na nekoliko centimetara razmaka.

"Imao sam puno stvari na umu što bih volio raditi s tobom.",rekao sam sasvim tiho, pored njezinog uha. Nakon te rečenice pogledala me u oči, suzila ih, okrenula se i iz ormara izvadila Calvin Klein dvodijelni kupaći i jednostavno prošla pored mene s namjerom da izađe iz sobe. Htio sam ju uhvatiti za ruku i još svašta toga reći, ali nisam. Umjesto toga sam otišao u Josipovu sobu, pronašao neke njegove crne kupaće i presvukao se. Pogledao sam kroz prozor i vidio Laru kako ulazi u bazen na stepenice. Kada je došla do treće stepenice lagano se bacila na stomak i zaplivala.
Odlučio sam napraviti nešto jako glupo. Da, skočiti ću sa prozora, u bazen, nadam se. Pa i nije toliko visoko. Ma jebeš sve, napraviti ću to. Zapravo je dobro što me ona još nije izbacila zato jer sam joj se potukao sa švalerom.

"Jesi otišao kući ili ostaješ ovdje?",upitala je glasno. Ja ne znam kako ona uvijek zna gdje sam. Pa bila je okrenuta leđima prema prozoru.
Creeperica. Popnem se na vanjsku dasku prozora i uspravim se u svojoj punoj visini te se uhvatim za neke šipke iznad prozora.
Pogledam dolje, prema bazenu i vidim Laru kako uplašeno gleda prema meni.

"O ne, nećeš.Koliko god te mrzila, nećeš mi se ubiti tu!",vikala je ,a ja sam bez riječi pustio šipke i za nekoliko sekundi sam već bio u zraku, vrišteći kao curica. U trenu sam se našao ispod vode gledajući u Larino prelijepo božansko tijelo. Izronio sam i ugledao njezino zaprepašteno lice.

"Ti nisi normalan! Mogao si umrijeti, majmune!",poviče, a ja doplivam do nje.

"Ali nisam.",kažem, a ona se odvali smijati.

"Uf...trebala sam te snimati. Vrištao si kao curica.",progovara sa pauzama zbog navale smijeha, melema za moje uši.

"Užasno si smiješna.", kažem sarkastično i prođem rukom kroz kosu.

"Daj samo sekundu,da nešto pogledam.",kaže i svojim dugačkim prstima te noktima uhvati moju bradu, pa mi počne glavu okretati vamo tamo, pregledavajući me.

"Bez sumnje.",kaže gladeći svoju bradu i pomno gledajući u mene.

"Šta?",upitam zbunjeno gledajući u nju.

"Ličiš mi na nekoga."

"Na koga to?"

"Na Franca.Ili čak Lucky Blue Smitha.",kaže razmišljajući.

"A tko su oni?",upitam, a ona napravi prvo šokiranu facu, pa onda odmahne rukom kao da nije bitno.

"Ma nije bitno, idem plivati.",veselo usklikne i zaroni, a ja za njom. Nakon nekih petnaestak minuta kupanja, gospođici se više nije dalo.

"Idem ja van iz vode.",kaže približavajući se stepenicama. Stane na prvu i malo izađe već iz vode,pokazujući svoju predivnu guzicu i isklesano tijelo.
Trebala bi biti model za Calvin Klein, bez ičega na sebi, ako je moguće.
Odmahnem glavom kako bih maknuo neke misli koje čuvam za kasnije. Lagano doplivam do stepenica i položim svoje ruke oko njezinog struka. Povučem ju na svoja prsa, a ona cikne od iznenađenja. Maknem joj kosu sa desnog uha.

"Dok svira radio,šta bi ti radio,na na na na...",počnem joj lagano pjevušiti na uho, a ona se naježi.

"Jel ti frka kad ti priđem bliže?",upitam kroz foru, a ona se uspije izmigoljiti iz mojeg stiska oko njezinog struka i okrene se sada licem prema meni udaljenim svega par centimetara.

"Bolje je pitanje jel tebi frka kad te izludim?",upita me sa osmijehom na usnama, kojega bi se i najgori vragovi postidili. Osjetim zidić bazena iza sebe i shvatim kako me mala dogurala do ovdje. Omota svoje noge oko mojeg struka i stavi svoje ruke u moju kosu, lagano ju čupkajući.
Zagrizem usnu, a onda ju okrenem tako da su sada njoj leđa na zidiću, a moje ruke su sa svake njezine strane,tako da ne može nigdje dok ju ja ne pustim, a ne namjeravam to napraviti.

"Isto pitanje za tebe, vražice.",tiho i hrapavo kažem, a ona zatvori oči i jako zagrize usnicu. Stavim svoje obje ruke na njezinu guzicu, lagano ju pritiskajući. Zagrizem joj vrat i napravim joj cuci, pa onda poližem to mjesto. Još jače ju stisnem uza zidić, a ona premjesti svoje prste koji su bili u mojoj kosi, na moja leđa, grebajući me dugačkim crvenim noktima.

"Ima koga?",oglasi se Josip, a ona se brzinom svjetlosti odmakne od mene i izađe iz bazena zajapurenih obraza.

Proklet bio,Josipe.

Dečko s treningaWhere stories live. Discover now