24

2.3K 51 4
                                    

Norah's perspektiv:

Efter en flygresa på några timmar är vi framme på flygplatsen i Vancouver. Shawn somnade nästa direkt efter starten och sov hela resan men jag var vaken.

Jag kan inte sluta tänka på min mamma. Jag hoppas att Liam är hemma och tar hand om henne. Egentligen borde jag inte ha dåligt samvete över att jag åkte iväg för jag mår faktiskt också dåligt och kände att jag behövde vara med Shawn för att må bra. Dock behöver mamma ändå vårt stöd...

Utanför flygplatsen står två bilar och väntar på oss. Shawns chaufför Jeff, som jag nu lärt mig namnet på, kör den ena.

Eftersom vi ska direkt till arenan som kommer vara omringad av fans som förmodligen sovit utanför så åker jag inte i samma bil som Shawn. Jag vill inte att Sandra och Frida ska se bilder på mig när jag är med Shawn för de kommer bli så arga på mig att jag inte har berättar något. Jag vet att det inte går att hålla det hemligt för evigt men just för tillfället vill jag bara försöka att inte tänka på allt där hemma och bara vara lycklig med Shawn.

Shawn's perspektiv:

When we arrive at the arena it's pretty early in the morning, around 7 o'clock. It surprises me that so many fans are already there. The ones who's sitting on the ground stand up when they see our cars. They begin to wave and scream even though they can't see if it's me behind the tinted windows. I smile because they are all so cute. I can't believe they're standing here for more than ten hours before they even get to come inside the arena.

My car drives as close to the back door as possible before someone opens for me. I am supposed to walk straight inside but I can't stop myself from waving to all the screaming girls before I go.

I wait right inside for Norah and only a few minutes later she arrives. She doesn't look very happy but I decide to wait and ask her about it when we are alone.

A man calls my name and I turn around after I've hugged Norah. He shakes both of our hands and takes us to my lounge.

We sit down on the couch after the man has left and she spins a hair loop around her index finger.

"How are you?" I ask.
"I'm fine. A bit tired since I didn't sleep on the plane."
"Are you sure that's all?"

She is quiet for a few seconds and then she says:

"I've been thinking a lot about my mum. I hope she's doing okay..."
"Maybe you should call her?" I suggest.
"No, I need some space to think."

I can't imagine how worried her mum must be but I don't try to fight Norah since I know that she won't listen to me. Instead I give her a small smile and let her lay her head on my lap. It doesn't take a long time before she falls asleep.

Norah's perspektiv:

Jag vaknar på soffan i Shawns loge och minns hur jag la ner mitt huvud i hans knä och måste ha somnat efter det. Skillnaden nu är att jag ligger med huvudet på en kudde istället för hans ben. Jag sätter mig upp och ser en lapp på bordet.

I'm doing interviews, didn't want to wake you up. I'll be back later.
x Shawn.

Jag kollar runt i rummet efter en klocka men ser ingen. Vad ska jag göra nu då? Jag har inte ens en mobil längre...

Efter att ha funderat en bra stund bestämmer jag mig för att gå ut från logen och titta runt i arenan. Först tar jag på mig backstage-bandet jag fick av mannen som visade oss till rummet.

Det är många människor runt omkring mig som bär saker fram och tillbaka. Antagligen grejer till scenen. Jag går upp för en trappa och ser några personer som håller på att sätta upp en sån där tillfällig vägg och bord med alla Shawn-prylar som fansen kan köpa när de kommit in. Det finns tröjor, halsdukar, små armband, en stor flaggliknande sak och även en bok om hans turné.

Jag går förbi dem och ser små butiker i arenan som senare kommer sälja dricker, popcorn och godis.

När jag inte sett något intressant går jag tillbaka ner mot logen. När jag ska svänga vänster efter trappan krockar jag med någon.

"I'm sorry", säger någon och jag kollar upp på Charlies ansikte. "Oh it's you, Norah, right? Are you okay?", lägger han till.
"Yes, are you?" frågar jag och fnissar lite.

Jag blir lite glad över att han inte glömde bort mig direkt efter att vi träffades i förrgår. Charlie Puth känner igen mig! Hihi...

"Yeah! So what are you doing?" frågar han.
"Shawn is doing interviews so I just explored the arena."
"Me too. Or actually I was doing that but then I got lost and I've been looking everywhere for my room..."

Jag skrattar åt att han gått vilse inne i en arena och ser att han blir lite generad.

"Why don't you just ask someone?"
"That would be kind of embarrassing."
"Well, I'll help you find it then!" säger jag och vi går iväg ner för trappan igen.

Efter många korridorer hittar vi äntligen dörren med hans namn på.

"Thank you", säger han och ler mot mig.
"No problems!"
"I'll see you later!"

Han stänger dörren efter sig och jag går tillbaka till Shawn's rum.

"Hey! Where have you been?" frågar han när jag kliver in.
"I went for a walk inside the arena and then I met Charlie and he couldn't find his lounge so I helped him find it."

Shawn brister ut i ett skratt efter att jag berättat.

"So typical of him..."

Jag sätter mig ner bredvid honom i soffan och ser att han är inne på Twitter på sin dator.

"They just released the behind the scenes video to There's Nothing Holdin' Me Back!" säger han och klickar på länken som han precis delat med sina följare.

Jag tycker att själva videon är väldigt bra men det är något inom mig som inte riktigt gillar den där tjejen. Det är pinsamt att erkänna men jag tror att det är lite avundsjuka vilket är sjukt för det är bara en musikvideo! Fast nu när jag ser hur kul de verkade ha även när de inte filmade så får jag en liten klump i magen. De är väldigt söta tillsammans...

"I really like the video", säger jag och försöker le så stort jag kan.
"Yeah I'm proud of it. I kind of wish that was you though... That we would have met each other sooner and traveled around Europe together."

Hans ord gör mig mycket gladare och jag vill slå mig själv för hur dum jag är som blir avundsjuk på en video.

______________

God dag allihop! Jag vill bara säga tack igen till er som läser. Det gläder mig att se kommentarer från alla nya läsare också. Ni är så fina <33 Har funderat på att kanske lägga ut en Q&A. Om det låter bra så får ni kommentera frågor eller skicka frågor till mig privat. Det kan vara frågor till mig eller till någon av karaktärerna i boken som jag svarar på så gott jag kan. Jag kommer lägga ut det när jag fått in tillräckligt många frågor, om ni vill då såklart! Puss & kram!!

I Don't Even Know Your Name | Shawn MendesDär berättelser lever. Upptäck nu