58

1.8K 53 14
                                    

Efter att Shawn har sjungit klart börjar jag direkt oroa mig för vad som ska hända härnäst. Tänk om vi inte kommer härifrån.

Till min lättnad håller faktiskt alla vad de lovat och kommer inte fram för att prata. Dock är det många som tittar och så vilket gör mig lite obekväm. Vi stannar bara en timme till innan Shawn skriver till Jeff att han ska hämta oss.

Vi säger hejdå till Sandra och Frida och sedan letar jag med blicken efter Olivia men hon syns inte någonstans. Hon har säkert gått hem.

Jeff står på samma plats som han stod på när han lämnade oss. Jag huttrar till av oktoberkylan och ökar mina steg.

"Did you wait here all the time?" frågar Shawn så fort han öppnat dörren.
"Yes, I thought something would happen. Did you have fun?"
"Yes!" svarar vi samtidigt.

Jag undrar om Shawn tänker berätta vad som hände men när han inte säger något mer så förstår jag att han inte ska det.

När vi är hemma kan jag äntligen ta av mig mina klackar vilket är så skönt. Mina fötter bultade konstant den sista timmen. Mamma har åkt till jobbet för ett nattskift och Liam är inte hemma som vanligt. Vi går upp till mitt rum och jag öppnar en låda och tar fram sminkborttagningsservetter. Det går åt några stycken innan allt mitt skelettsmink äntligen är borta. Shawn går iväg till toaletten för att borsta tänderna och en stund senare joinar jag honom.

"I had so much fun tonight", mumlar han med tandborsten i munnen.
"Me too", svarar jag och spottar i handfatet.

Vi kryper ner i den svala sängen. Han lägger sig på rygg och jag på sidan med min arm över hans bara överkropp. Jag ritar små cirklar på hans bröstkorg med mitt pekfinger samtidigt som han pillar med mitt hår. Vi ligger tysta en stund innan jag säger något.

"About what happened..."
"Yes?"
"What if someone posts a video or pictures?"
"That's my thing to worry about. Non of it is your fault if that happens, okay?"
"Okay..."
"I love you and I don't regret being there at all. Think about it as something good. I want every single person in the world to know that you are my girlfriend."

Jag ler mot honom fast han inte kan se det i mörkret. Jag lutar mig upp på armbågen för att kyssa honom mjukt.

"I want you", säger jag.
"You already have me babe."
"No, I mean... I want all of you."

Han blir tyst några sekunder.

"Now?"
"Yes!"
"Are you sure?"
"Yes!"
"But-"
"Just shut up and kiss me!" skrattar jag och han pressar sina läppar mot mina.

~

Nästa morgon när jag vaknar är jag själv i sängen. Jag sätter mig nyvaket upp och sträcker ut armarna och benen så att det riktigt spänner i hela kroppen. En liten rodnad sprider sig på mina kinder när jag tänker på vad som hände inatt. Första gången. Första gången med världens bästa pojkvän. Det var fantastiskt!

Jag öppnar dörren och känner lukten av matos. Inne i köket står Shawn med ett förkläde rund sig och steker amerikanska pannkakor. Han märker inte att jag kommer så jag smyger fram och slingrar mina armar runt hand midja. Han rycker till lite lätt men ler sedan stort mot mig.

"Good morning honey, how are you feeling?"
"I'm feeling perfectly fine", svarar jag och ger honom en snabb puss. "You didn't have to do all this!"

Bordet är dukat med typ alla pålägg vi har hemma och en massa fruker plus att han står och steker pannkakor. Vilken man alltså!

"I wanted to!"
"I love you", säger jag.

Efter några minuter hugger vi in på alla godsaker och jag får känslan av hotellfrukost. Vi säger inte mycket men ler desto mer mot varandra. När vi börjar bli mätta så harklar han sig lätt och lutar sina armbågar mot bordet.

"I have to leave today..." säger han.
"What?"

Jag var inte beredd på att det var det han skulle säga så jag blir väldigt chockad. Han kan inte åka nu! Jag behöver honom hela tiden...

"I want to stay, I really wish I could be with you  everyday..."
"What do you have to do?"
"I have a few interviews tomorrow in London."

Jag blir ledsen och undrar hur länge det kommer dröja tills jag får se honom igen. Vi blir tysta och börjar plocka undan disken. Helt plötsligt kommer jag på att jag har höstlov.

"Can I go with you?" frågar jag.
"What?"
"I just realized that I have autumn break next week."

Han ler stort och ger mig en kram.

"Of course you can come."
"I just have to ask my mum."
"Yeah you better!"

Mamma kommen tidigt imorse så jag går inte in och väcker henne än. Istället tar jag en dusch och börjar packa min väska. Jag älskar spontana resor och det var så längesen jag var i London!"

Jag klär på mig ett par marinblåa mjukisbyxor från Hollister och en vit kabelstickad tröja. Sedan tar jag fram min sminkväska och börjar sminka mig lite grann.

"You don't need that", säger Shawn och möter min blick genom spegeln.
"Next to you I actually do", skämtar jag.
"Stop it!"

____________

Sorrrrryyyyy för att jag inte lagt ut något på sååå länge... tänkte skriva jättemycket på lovet men det blev istället ett sportlov fullt av sjukdomar osv så jag hoppas ni förstår.. Hoppas också att ni gillade kapitlet❤️

I Don't Even Know Your Name | Shawn MendesDär berättelser lever. Upptäck nu