46

1.9K 67 13
                                    

Shawn's perspektiv:

I'm on my way home to my family from the airport. It's really nice weather but that doesn't exactly make me feel better about life. I don't feel like anything can make me happy again... Nothing else but her.

As I think about Norah I decide to log in to Twitter. I have to search for her name in my DM's because of all the messages I get from fans that I follow. My heart starts to beat really fast when I realize that she has actually answered. I get a little nervous but I click on her name after a few seconds.

"Shawn, I think we had a great time together, I don't regret a single minute with you. I know what you did with that girl and if you excuse me, I'm trying to get over you now so please don't write to me anymore."

I get confused. What does she mean by "what you did with that girl"? I can not believe that she got so jealous over me talking to my friend. I begin to write another message.

"I am really sorry Norah, can we please talk and figure this out? I don't want a life without you, I need you so bad. Can you tell me exactly what I did with that girl because it seems like you remember something else than I do."

For a moment, I'm thinking about writing that I love her but I do want to tell her that in person. I'm just scared that she'll never speak to me again... I press send and a small note from Twitter shows up.

You can't send this message. It seems like the person you want to chat with has blocked your account.

Fridas perspektiv:

"Schh.." säger jag och fnissar åt Liam som viskar alldeles för högt.

Både min mamma och min bror är hemma men Liam klättrade in genom mitt fönster så de vet inte att han är här. I förmiddags gjorde jag slut med Sebastian. Det var jobbigt men jag är lyckligare med Liam än vad jag var med honom nu i slutet. Nu kan jag äntligen kyssa Liam utan att få skuldkänslor. Sebastian blev inte så chockad faktiskt. Han hade väl känt det på sig och han tyckte precis som jag att vi bara skulle vara vänner istället.

Liam ler mot mig och pussar mig snabbt på kinden. Det suger att vi måste hålla tyst om det här ett tag tills vi har kommit på hur vi ska få Norah att acceptera oss. Dessutom vill jag inte visa upp för folk att jag dumpar min ena pojkvän och skaffar en annan direkt. Det är inget jag är stolt över alls men tyvärr kunde jag inte hjälpa att jag föll för Liam.

"Frida, det är mat nu!" ropar mamma från köket.

Jag suckar och lägger min hand på Liams kind.

"Ses vi imorgon?" frågar jag.
"Jag jobbar men vi får se."
"Okej."

Han kramar mig och reser sig sedan upp från min säng. Innan han klättrar ut genom fönstret böjer han sig ner och kysser mig mjukt.

Jag går till köket och äter med mamma och Markus. Min mobil som ligger på bordet börjar ringa på ljudlöst. Det är okänt nummer. Jag lägger ner mobilen i fickan på min hoodie och äter klart.

En halvtimme senare ringer numret igen. Jag gillar egentligen inte att svara när jag inte vet vem det är men jag gör det ändå.

"Hej det är Frida."
"Hello Frida, it's Shawn."

Mina ögon spärras upp och jag kan inte hjälpa fjärilarna i magen som börjar flyga runt när jag inser att det faktiskt är Shawn Mendes på andra sidan luren. Sedan samlar jag mig och försöker bara se honom som min bästa kompis ex.

"Hi", säger jag lite drygt.
"I'm sorry to bother you but I don't know what else to do. Norah has blocked me on Twitter."
"Maybe because she doesn't want anything to do with you."
"But why? I truly don't know what I did. I've been thinking about her since the moment you left and I can barely perform because I feel so bad."

~

Efter mitt samtal med Shawn sitter jag som förstelnad på sängen. Han berättade allt in i minsta detalj om vad som hände mellan honom och den tjejen som gjorde Norah avundsjuk. Det visade sig att han absolut inte var otrogen utan att hon hade följt med honom till toaletten för att han inte mådde bra. Shawn hade spytt för att han hade druckit lite för mycket och var rädd att det skulle komma ut i pressen. Det som Norah hade trott var en kyss som tjejen lovade skulle stanna mellan henne och Shawn var vara ett missförstånd. Nu är det upp till mig att få Norah att förstå det.

Jag vill att min bästa vän ska vara lycklig men jag vet hur mycket hon har kämpat nu i några veckor att komma över honom. Tänk om de blir sams och det händer något igen. Hon kommer aldrig mer vilja vara med någon kille.

För min egen del så vill jag att Norah och Shawn ska vara tillsammans för att om hon är glad så kanske det är lättare för mig och Liam att berätta om vårat förhållande. Annars lär hon ju bara bli mer sur.

____________

Tack så sjukt mycket för över 20000 läsningar! Ni är helt fantastiska!! Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag uppdaterar så sällan men jag har insett att jag inte kan prioritera det framför alla prov och läxor jag har nu. Jag kommer fortsätta skriva, det lovar jag men det kommer bara bli lite väntetid för er. Hoppas det är lugnt. Återigen, tack för ni läser och för alla fina kommentarer <3333

I Don't Even Know Your Name | Shawn MendesDär berättelser lever. Upptäck nu