67

1.6K 41 11
                                    

Jag vaknar med värk i nästan hela kroppen och öppnar ögonen snabbt när jag inser var jag är. Jag är fortfarande hos Hampus och vi ligger båda två i soffan. Vi måste ha somnat efter gårdagens intima aktivitet...

Jag sträcker ut armen och når min mobil på soffbordet. Klockan är 07:22 vilket betyder att skolan börjar om 40 minuter. Jag flyger upp ur soffan och väcker Hampus. Han ser lite förvirrad ut de första sekunderna men ler sedan stort när han kommer ihåg allt. Jag blir generad när jag inser att jag står helt naken framför honom och börjar klä på mig gårdagens kläder eftersom jag inte har så mycket annat att välja på.

"Jag måste till skolan snart", förklarar jag.
"Oj shit, vi somnade visst."
"Ja och vi sov länge, vi hade inte ätit eller någonting."
"Det måste ha varit jävligt utmattande", flinar han.

Jag går till hans kök och tittar i det nästan tomma kylskåpet. Det står ett smörpaket där och på köksbänken ligger en påse med bröd.

"Jag tar en macka", ropar jag och stänger kylskåpet.

Jag hoppar till när Hampus står bakom dörren och han börjar skratta åt mig.

"Självklart", svarar han och pussar mig snabbt.

Jag brer en macka och äter den i all hast innan jag går in på toaletten för att tvätta bort gårdagens smink som inte ser sådär jättefint ut nu.

Jag tar en klick av Hampus tandkräm och borstar med fingret i min mun lite snabbt. Sedan går jag tillbaka till köket där Hampus satt sig.

"Jobbar inte du idag?"
"Nej, jag är ledig!"
"Skönt!"
"Ja! Måste du gå till skolan?"
"Ja det måste jag."
"Annars hade jag något roligare i tankarna..."

Han drar på mungiporna och synar mig uppifrån och ner. Jag ger honom en lätt smäll på armen och himlar med ögonen.

"Jag kan inte bara skita i skolan, tyvärr..."
"Nej jag vet. Men allvarligt talat så borde vi ses snart igen. Du har ingen aning om hur länge jag har längtat efter att få knulla dig."

Hans sätt att vara så rakt på sak är något jag inte är van vid så jag känner hur mina kinder hettas upp lite.

"Du var helt fantastisk!" säger han och reser sig upp för att kyssa mig.
"Du med", svarar jag och lägger mina armar runt honom. "Men jag måste gå nu."

Jag springer till bussen och hinner precis till hållplatsen innan den kommer. Sandra och Frida är redan där och de flinar stort mot mig när jag kommer mot dem.

"Du ser pigg och glad ut!" skrattar Sandra. "Gårdagens kläder?" frågar Frida. "Hur gick det."

Jag sätter mig ner mitt emot dem och grimaserar när rumpan möter sätet. Min rumpa är jätteöm. De båda brister ut i gapskratt.

"Tydligen bra", svarar Sandra på Fridas fråga.
"Var han så hårdhänt?"
"Men schh..." viskar jag och signalerar att vi inte är ensamma på bussen. "Det var jättebra."

Vi kommer fram till skolan några minuter senare och skiljs åt innanför stora ingången som vanligt. Jag lunkar upp för alla trapporna till mitt skåp och går sedan ner hela vägen igen för att ha Svenska.

Hampus perspektiv:

Kvällen med Norah var helt perfekt. Jag har längtat efter att få henne länge nu men inte velat ta första steget eftersom jag ville vara säker på att hon hade kommit över Shawn. Jag antar att hon äntligen har gjort det nu.

Hela dagen ligger jag i soffan och låter minnena från gårdagen spelas upp i mitt huvud om och om igen. Hennes kropp rörde sig i perfekt synk med min, hennes naglar lämnade svaga rivmärken på min rygg och jag fick lämna några märken längs hennes nacke.

Jag vet att jag inte är i närheten av samma nivå som hennes förra kille men jag ska göra allt jag kan för att göra henne lycklig och ge henne den kärlek hon förtjänar. Trots allt så kommer jag kunna vara där för henne på ett helt annat sätt än vad Shawn kunde.

Shawns perspektiv:

I just spent another day in the studio working on my new album. I am so excited about it and I want everything to be perfect but after a few intense days of working on it I feel a bit tired of the songs. On my way to the hotel in LA I listen to my best friend Camila's new album. It's so good and I love the song She Loves Control. It's been a long time since we met now, I miss her. I have spent a lot of time with friends the past months to think about other things than Norah.

My good friend Hailey Baldwin has been a great support during this hard time. The only problem is that people now think that we're dating. I hope Norah doesn't see it and think that I would do that to her. At least not so soon. But maybe she already moved on and has forgotten about me. I wish I could do that but I find myself thinking about her all the time.

Norah's perspektiv:

När jag äntligen kommer hem från skolan ställer jag min i duschen och där står jag kvar länge. Genom spegeln över handfatet ser jag de små rödlila märkena som Hampus lämnade på min hals pch nacke igår. Jag stryker lätt med fingrarna över dem och schamponerar sedan in mitt hår.

När jag är färdig har mamma kommit hem. Hon sitter i soffan och tittar på något matlagningsprogram.

"Hej mamma", säger jag.
"Hej gumman. Var sov du inatt?"
"Hos Hampus."
"Jaså, ni har spenderat mycket tid tillsammans det senaste."
"Ja, vi är bra vänner."
"Är du säker på att ni bara är vänner?"

I Don't Even Know Your Name | Shawn MendesDär berättelser lever. Upptäck nu