3. ~Muhteşem Sapık~

25.9K 1.3K 624
                                    

*-* Bennn geldimmmm :)))

Hayatımın en güzel haftasını geçirdim ve onun etkisiyle uzunnn bir bölüm yazdım.. 😍 Aferin bana 👏😄

Efem cuma günü doğum günümdü bir yaş daha gitti ömrümden rabbim nice yaşlara sizlerle birlikte erdirsin 🙈❤❤

Ve aynı gün doğum günüsüüü olan sevgili can parçam pnrbyrk sana sesleniyorum bölüm senindir! Bayılarak, ayılarak oku 😃😃😘

Yeni gelen okurlarım hepiniz hoş geldinizzz ❤

Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin rica ediciiğiiimmmm 🙈

Seviliyorsunuz ❤😘

Keyifli okumalar..

****

Benim abla Rıza.. Abla benim Rıza.. Rıza.. Rıza..

İçerideki meteor Rıza ise bu Rıza olduğunu söyleyen kişi kimdi? Peki bu Rıza ise içerideki Rıza hangi Rızaydı?

Kaderinde kaç tane Rıza ile bir araya gelecekti?

"Beni içeri almayacak mısın abla?"

Füsun kitlenip kaldığı çocuktan bakışlarını çekmeden bakıyordu. Kafasındaki Rızaları yerlerine yerleştirmeye çalışıyordu. Kendisini güçlükle toparladı. Kapının pervazına yasladığı elleri hala titriyordu. Güçlükle boğazını temizledi.

"Sen şimdi bana kesinlikle Rıza olduğunu söylüyorsun! Öyle mi?"

Rıza, kızın kabarık saçlarından dolayı beynine oksijen gitmediğine kanaat getirdi. Aptal gibi evet anlamında sadece başını salladı. Füsun, karşısındaki çocuğa daha dikkatli baktığında gerçeği görmeye başladı. Hafızasında kalan anıları canlandırmaya başladı. Rıza'nın gözleri elaydı. İçerideki Rıza sandığı kişinin ise karaydı. Bu Rıza kumraldı, içerideki ise karaydı! Bu Rıza çocukluğundaki gibi gülüyordu. İçerideki Rıza ise daha dişlerini bile göstermemişti. Belki de çarpık çurpuktu!

"Çarpık çurpuk olanda ne?"

Rıza'nın sorusuyla kendine gelen genç kız, "Ne?" diye sordu. Rıza bıkkın bir halde, "Çarpık çurpuktur dedin ya abla!" dedi.

"Ben mi dedim?"

"Füsun abla biliyorum yıllardır görüşmedik ama ben Rızayım. Saniye teyzenin oğlu olan, beni küçükken terlikle kovalayıp kadınlara küsmeme neden olan Rızayım! Annemin dolmalarını mutfaktan aşırırdık hani! Hatırlandın değil mi?"

Saniye yenge, terlik, dolma.. Evet hepsi doğru bilgilerdi. Üç bileşimi yutan bu Rıza ise içerideki Rıza sandığı ama Rıza olmayan Rıza kimdi? Yoksa, yoksa, yoksa saatlerdir bir sapıkla aynı havayı mı soluyordu?

Rıza karşısındaki kızın şoka girdiğini düşündü. Şoka giren kişilere - hadi ama suni teneffüs yapılır demeyin burada bir Giray yok! (: - ne gibi yardımlar yapacağını da bilmiyordu. Elini kaldırıp kızın gözlerinin önünde sağa sola salladı. "Füsun abla sen iyi misin? Hortlak görmüş gibisin!"

"Evimde bir sapık var!"

Füsun şoktan hızla çıktı. Kapının dışına bir adım attı ve kapıyı ardından hafifçe kapattı. Genç çocuk telaşla, "Ne sapığı abla? Çekil şöyle kenara!" diyerek Füsun'u kolundan çekiştirip içeri girmeye yeltendi. Füsun çocuğun koluna yapışıp geriye doğru savurdu.

SEVDAM BİR ATEŞHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin