25. Aşk Oyunu/Part 1

13.3K 1K 419
                                    

^-^ Bir teselli ver bir teselli ver yarattığın şu yazara bir teselli ver.. diyerek cümleme başlıyorum.. 😒

Çok isyankar gördüm kendimi ama olsundu! Bu aralar bir çilekeş modundayım a dostlar! Bir bardak bitiyor diğerini dolduruyorum. Çok çay içmekte zararlıymış onu anladım 🙈😂

Şimdi öncelikle yeni kapak hakkında fikirlerinizi alayım! Beğendiniz mi? Beğenmedim kelimesini kabul etmiyorum ona göre cevap verin😒 Adamn asabını bozup Sinan'a bağlatmayın 😒😒🙈

Bölümü bölmek zorunda kaldım çünkü az önce bir teselli ver derken boşuna demedim!😒 Yazdığım onca bölümü giden bir elektrik kesintisi sonucu kaybettim. Halbuki otomatik kayıttaydı ama kaderimin oyunu bana sillesini tam doksandan gömdü!😒 Ama moral bozmak yok illaki yazcam! Ama bugün ama yarın! Yarım kalan bölüm buraya gelecek!💕

Her neyse Bir teselli ver ile başladım dertler benim olsun diye konuşmamı sonlandırıyorum.. Çayıma eşlik edin.. 😍

Yüreğinizi sevdiklerim.. Varlığınıza şükür😍😍💕💕

Dipnot : Yorumlar gelmiyormuş cidden Sinan'a bağladım!!!!

*** ***

Yatağın içinde bütün ciddiyetiyle uyuyan adam, gözlerini usulca araladı. Kış güneşinin ısıtmayan fakat ruhuna iyi gelen ışıklarının göz bebeklerinden içeriye girmesine izin verdi. Kolunu yan tarafına doğru atmasıyla yanındaki boşluğu kucaklayan Berdan, kaybettiği huzuruyla kaşlarını çattı.

"Ulan bir sabahta koynumda uyan! Yemin ederim üç gün adam dövmeyeceğim!"

Adamın homurtularına karşılık odanın içinden bir kıkırtı yükseldi. "Hiç sanmıyorum. İlla ki bir sebep bulursun." Füsun şifonyerin ufak taburesinde oturuyor, saçlarını örüyordu. Aynadaki yansımasından Berdan'a bakıp göz kırptı. Elindeki ufak lastiği yanından sarkıttığı saçın ucuna sardı ve sadece kafasını adamdan tarafa döndürdü.

"Günaydın yiğidim.."

Berdan, bedenini keyifle kızdan tarafa döndürdü ve tek kolunu hafifçe kaldırıp, başına yasladı. Sahne o kadar cazipti ki, Füsun'u adeta günaha davet ediyordu. Kadının bütün güzelliğini arzulu gözleriyle süzdü. Dudaklarına çekici bir tebessüm yerleştirdi.

"Günüm seninle ayrı bir güzel ayıyor. Daha önce söylemiş miydim?"

Romantik adam nasıl olunur sorusuna yanıt olarak gösterilen Berdan kıpırdamadan dururken, Füsun düşünür gibi gözlerini kıstı ve oturduğu yerden kalktı. Yatağa doğru ilerlerken, "Takriben iki dakika önce söyledin. Farklı yollardan söyledin ama aynı yola çıktı." dedi. Berdan, duyduklarından hoşnut kalırcasına gamzelerini kadının kalbini durduracak şekilde gülümsedi. Kolundan aniden yakalayıp üzerine doğru çektiği kadına kaslı kollarını dolayarak, boyun girintisine burnunu dayadı. Kadınının olanca kokusunu sanki son kez soluyormuşçasına içine çekti. Dudaklarını boynundan aşağı indirirken, ellerini kızın bedeninde usulca dolaştırıyordu.

"Ölürüm kokuna.."

Adamın boğuk çıkan sesiyle bedeninin irkilmesine engel olamayan Füsun, boynunu hafifçe yana eğdi ve çok kısa bir mesafe geri çekildi. Berdan, kolları arasında titreyen bedenle neye yol açtığını fark etti. İçinden sert bir küfür savuran adam hızla sardığı bedenden uzaklaştı. Genç kadın, adama hissettirdiklerinden pişman olduğunu belli edercesine, gözlerinin yeşiline ister istemez gölge düşürdü. Elini usulca kaldırıp, adamın hafif sakallı yanağına yasladı.

"İyiyim. Senin yanında hep iyiyim. Böyle tetikteymiş gibi hissettiriyorum sana ama iyiyim." Berdan, sancılı bir nefes verdi. "Bazen sana dokunan ellerimi kırasım geliyor.."

SEVDAM BİR ATEŞHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin