Hoofdstuk 26

29 3 0
                                    

We zijn twee maanden verder, we zijn in zo veel landen geweest! We zijn al in Amerika, Afrika en Azië geweest. En zijn we weer in Australië. Ook ben ik al een tijdje aan het daten met Ash. En ze weten dat ik over een week jarig ben, ze wilden iets groots doen. Ik ben best nerveus, dit is mijn eerste verjaardag zonder Char.

'Wat wil je voor je verjaardag Rosie?' vraagt Nat mij voor de zoveelste keer, ik haal mijn schouders op. 'Niets. Nee! Wacht!' roep ik. Nat kijkt mij enthousiast aan. 'Pudding, ik wil pudding.' Ze kijkt me raar aan. 'Serieus? Pudding?' Ik knik.

'ZE WILT PUDDING VOOR HAAR VERJAARDAG!' roept Nat.

Ik ben de laatste tijd best vrolijk, ik ben ook aangekomen! Eindelijk zeg. Weet je hoe lang dat duurde? Twee en een halve maand precies. Ik heb nog steeds ondergewicht, maar het gaat al zo veel beter! Waarschijnlijk komt het door mijn nieuwe familie, tenminste, zo ben ik ze gaan zien. De jongens behandelen mij ook als hun kleine zusje, het lijkt dan bet alsof ik negen broers heb. Exclusief Ash, inclusief Rens.

Ik krijg een appje van Ash:

BandanaManSteve🥁❤️: Heyy, heb je zin om morgenavond af te spreken?❤️ xJigglyPuff

Ik lach om het berichtje, in één van de keeks deed Ash een imitatie van Jiggly Puff. We lachten zo hard toen! Snel stuur ik een appje terug:

Ja natuurlijk!❤️😊

We lopen naar het hotel, naja, zij lopen. Ik huppel, want ik heb weer een date met Ash!

Het is echt raar, een paar maanden geleden was ik alleen maar thuis, een jaar geleden zou ik net zoals andere fans hier hebben gestaan.

We liepen het hotel in, het was goed om weer thuis te zijn. De jongens van 1D wisten wat er allemaal aan de hand was, waarom ik niet meer thuis woonde. Het was best lastig om te vertellen, maar ze hebben me allemaal gesteund.

Het was zoals gewoonlijk weer heel warm, iedereen wilde afkoelen in het zwembad. Nat liep naar me toe, ik weet dat je je schaamt, maar dat hoeft niet,' ze legt legt haar arm om mijn nek,' ik weet dat wij nog niet alles weten, maar je verteld het ons pas als je er klaar voor bent, oké?' Ik knik. 'Hé! We kunnen ook allebei met kleren aan in het zwembad springen?' Dat zou fijn zijn.' Ik glimlach. 'Je bent fantastisch Nat!' Ze gooit haar haar over haar schouder en zegt: 'Weet ik toch.'

Dan barsten we allebei in lachen uit. 'Hé! Jongens!' roept Nat. Ze pakt mijn hand vast, we rennen allebei naar het zwembad. 'Bommetje!' gillen we samen, voordat we onder water verdwijnen.

Zodra we boven komen beginnen we allemaal te lachen. 'Jullie hebben jullie normale kleding nog aan.' schreeuwt Louis. 'Waarom?' We waren te lui om om te kleden. Dus dachten we: waarom niet?' legt Nat uit.

We bedenken allemaal spelletjes in het water, gooien water op Zayn die dan telkens naar binnen toe rent. Gillend.

We gaan op de stenen liggen, allemaal kleddernat.

A/N
Hey guys,
Wat vonden jullie ervan? Wat zou die grote verrassing voor haar verjaardag zijn?

Mensen zeggen dat je met familie geboren wordt, of dat je je familie niet kunt kiezen. Daar ben ik het écht niet mee eens, ik had het in dit hoofdstuk over gekozen familie. Roos heeft haar familie gekozen.

Drie vriendinnen, die drie vriendinnen zijn mijn gekozen familie. VMM is mijn FAM. V.M.M. Drie initialen, drie verschillende meiden, waarvan twee heel erg op elkaar lijken. Maar wanneer je ze beter kent, je ze zo goed kan onderscheiden. (M&V). En degene die er sinds de kleuterklas er al bij is: M. Mijn familie❤️.

(Lester, mijn broertje, zei een keer dat het maar vriendinnen waren. Ik zei tegen hem: Nee, ze zijn mijn familie. En het voelde fijn om dat te zeggen, ook al keken hij en mijn vader mij raar aan).

Ik houd van jullie.
X Abigail

When the Sunrise is Gone (5SOS-fanfic) // C O M P L E T E DWo Geschichten leben. Entdecke jetzt