Blind Date - Haechan

578 34 4
                                    

Elena_MonDragon asta este povestea cu Haechan pe care ai cerut-o. Scuze daca nu a iesit cine stie ce ^^'.. mare parte din ea am scris-o in seara asta; spune-mi cum ti s-a parut. Ps: scuze pentru greseli.
****************

In Ah's pov
____________
Flashback~

- Ai inebunit?! Nu!

- Oh, haide In Ah !! De ce nu?

- Hmm..stai sa ma gandesc.. poate pentru ca habar nu am cine e. Probabil e un tip dubios si ciudat cu care nu vreau sa am de a face.

- E chiar dragut, ai incredere in mine.

- Il cunosti de pe o pagina de internet unde oamenii isi dau intalniri la intamplare. Nu am incredere in asa ceva: e prostesc si riscant. Poate ajung sa fiu rapita si sa..

Nu am apucat sa-mi termin propozitia pentru ca Eun Byeol mi-a pus mana la gura oprindu-ma.

- Nu mai fabula si asculta-ma.

Dau din cap in semn de aprobare dupa care isi lasa mana jos.

- Am vorbit cu el destul incat sa garantez ca nu vei pati nimic. Nu ai nimic de pierdut daca te intalnesti cu el. Te rooog!! facand ochi de catelus.

- Oh, bine fie! O sa ma gandesc.

Stie doar ca nu pot rezista la aegyo, foloseste asta impotriva mea mereu.

- Da! zambind victorioasa. Sa fii acolo la 6.

______________
E ora 5 iar eu inca sunt in impas.. nu stiu ce sa fac. Sa ma duc sau nu? Eun Byeol mi-a facut cont pe o pagina de internet si a inceput sa vorbeasca cu un baiat dandu-se drept mine. Facand asta ea spera sa-mi gaseasca un prieten ca sa nu o mai deranjez pe ea cand are intalnire. As merge deoarece a incercat sa faca ceva dragut pentru mine, sau pentru ea, insa am indoieli. Ma uit la ceas, 5 si 30 de minute. Ce-o fi o fi. Pana la urma daca mi se pare ceva suspect pot pleca sau, in cel mai rau caz, anunta politia. Ma ridic de pe pat si ma imbrac cu primele haine care imi cad in mana: blugi negri si tricou rosu, ma incalt cu tenisii albi si plec iar in 15 minute ajung la cafeneaua in care urma sa il intalnesc. Intru inauntru si analizez atent locul dar nu vad pe nimeni singur asa ca ma asez la una dintre mese pentru a-l astepta.

- Scuza-ma, tu esti In Ah?

Auzind acea voce ma trezesc la realitate, cred ca visam cu ochii deschisi.

- Da, eu sunt, spun scuturandu-mi capul.

- Imi cer scuze daca te-am facut sa astepti, asezandu-se in fata mea.

- Nu sunt aici de mult timp.

Mi-am ridicat privirea spre el. E dragut, saten, ochi negri si mari, tenul e deschis, nu pare a fi mai mare decat mine. Fara sa realizez am ramas cu privirea atintita asupra lui, iar la un moment dat a inceput si el sa se uite la mine; sunt sigura ca a sesizat. Nu stiu ce sa zic, ma simt ciudat. Nici macar nu ii stiu numele. In ce m-ai bagat Eun Byeol?!

- Vrei ceva de baut? spune rupand tacerea.

- Sigur.. un suc de portocale.

- Ma intorc imediat.

Dupa ce a plecat am incercat sa o sun pe prietena mea... sa-mi spuna macar cel mai mic lucru despre el, un nume ceva dar nu mi-a raspuns, nici nu am reusit sa mai incerc a doua oara deoarece s-a intors inainte sa am sansa.

- Asta e al tau, dandu-mi paharul.

- Mersi.

Am luat o gura din suc evitand astfel sa zic ceva stupid.. dar cum ar trebui sa scot asta la capat?

Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now