Back to himself - Jay Park

418 30 4
                                    

Asta e pentru tine WinWinner97. Sper ca-ti va placea. >_<
______________________________________

M-am trezit din somn auzind zgomote puternice venind din living. S-a intors; trebuie sa ma duc la el inainte sa distruga totul. Deschid usa camerei si ma uit prin intuneric incercand sa imi dau seama pe unde e; apoi vad o silueta indreptandu-se spre bucatarie. A deschis unul dintre dulapuri pentru a lua un pahar; s-a dezachilibrat si l-a scapat jos spargandu-se. E 3 dimineata pentru numele lui Dumnezeu, m-am saturat de atitudinea lui; se duce in cluburi si se intoarce beat. Ma duc la el, il iau de incheietura si il trag spre camera lui. De data asta nu spune nimic; de obicei comenteaza, tipa la mine, imi spune sa dispar, ma insulta; a baut mai mult decat de obicei, ma mir ca a minerit casa. L-am facut sa se aseze pe pat dupa care i-am dat jos camasa; e un adevarat dezastru.

Dupa ce m-am asigurat ca a adormit am inchis usa cu grija si m-am dus sa strang mizeria pe care a facut-o nefiind capabila sa mai adorm. Asa se intampla mereu.

S-a trezit pe la ora 12 dupa-amiaza; eu eram in bucatarie.

- Simt ca-mi plesneste capul.. spune masandu-si tamplele.

Am stins aragazul pentru ca supa era gata, apoi am pus putina intr-un bol pe care l-am asezat in fata lui.

- Inca nu ai plecat? privindu-ma indiferent.

- Ti-am zis deja ca n-o sa plec.

- Iar eu nu inteleg de ce.

Din cauza ta idiotule! Indiferent de cat ma jignesti si imi spui ca nu mai insemn nimic pentru tine, ca totul intre noi s-a terminat.. eu inca te iubesc, intotdeauna o voi face.

Nu pot pleca pur si simplu, o sa stau alaturi de el chiar daca nu ma vrea. Ma intreb de ce s-a schimbat asa brusc, obisnuia sa fie bland si afectuos, chiar tinea la mine. Imi e dor de acel Jay.. acum pot doar spera ca va reveni la vechiul el.

Am asteptat pana a terminat de mancat dupa care am spalat vasele in timp ce el se uita la tevelizor.
________
Cateva ore mai tarziu a iesit din dormitor imbracat in costum chinuindu-se sa-si puna cravata. Am lasat bolul cu popcorn pe masa si m-am dus la el. L-am prins de maini si le-am lasat jos apoi am prins cravata si i-am facut nod.

- Pot si singur.

De fapt, niciodata nu a invatat, a incercat de cateva ori dar vazand ca nu ii iese a renuntat; eu am fost mereu cea care ii aseza cravata la gat. Pot simti privirea lui atintita asupra mea, dar nu stiu ce sa inteleg din ea.

- Am terminat, poti sa pleci, spun indoindu-i gulerul camasii.

M-am intors vrand sa ma duc inapoi pe canapea insa m-a prins de mana.

- Ce e Jay? spun intorcandu-ma cu fata spre el.

Ma priveste adanc in ochi; inca vad in ei o farama din cel care era.. l-as imbratisa acum insa cel mai probabil m-ar impinge deoparte.

- Nimic.

Imi da drumul la mana si pleaca.

S-a intors inapoi pe la 9 ceea ce e surprinzator de suspect. Eu ma uitam la un film in living invelita cu o patura cand el a intrat. S-a dus in dormitor si s-a intors imbracat in haine de casa. Vazand ca se apropie de mine, mi-am strans picioarele ca sa-i fac loc si lui. S-a asezat langa mine privind ecranul, fara sa-mi adreseze un cuvant. Fac si eu la fel. Cateva secunde mai tarziu trage de patura mea ca sa se inveleasca si el; nu comentez nimic, il las. S-a apropiat din ce in ce mai mult de mine pana cand m-a imbratisat.

- Jay?

N-a mai facut asta de mult timp.

- Ce se.. Jay..

Si-a asezat capul pe umarul meu. Nu-l inteleg.

- Eun Ji.

- Da?

- Imi pare rau pentru tot ce am spus, doar ca trec prin ceva dificil acum, mi-a fost teama si credeam ca asa o sa te fac sa stai deoparte ca sa nu suferi din cauza mea. Dar chiar daca am fost un nesimtit, ai stat cu mine. N-ar fi trebuit sa ma port asa cu tine, nu era vina ta.

- N-o sa te parasesc.

L-am luat de mana ceea ce l-a facut sa-si ridice capul. A schitat un zambet si s-a apropiat mai mult distanta dintre noi devenind inexistenta.

- Te iubesc Eun Ji, a spus dupa care m-a sarutat.





Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now