Weakness - V

473 28 8
                                    

- Ora este anulata, puteti pleca, ne anunta dirigintele dupa care iese din clasa.

Toata lumea in jurul meu era in culmea fericirii pentru ca nu facem matematica, dintr-un motiv oarecum personal al profesorului. Pentru mine nu e chiar extraordinar, preferam sa stau la scoala decat sa merg acasa. Am de facut un proiect la engleza pe care tot il aman si mai am doar cateva zile la dispozitie sa-l termin. N-am nici un chef..

Ma indreptam spre iesire cand aud un sunet ciudat, parea a fi un sunetul acela de motor pe care il auzi la avioane dar era facut de un om si judecand dupa timbrul vocii e Taehyung.

Nici bine nu i-am zis numele ca l-am si vazut aparand de dupa colt, fugind si avand bratele intinse orizontal. Facea slalom printre colegi ca si cum ar fi fost obstacole, acestia privindu-l ca pe un ciudat. Asa e el. Ciudateniile lui sunt chiar dragute, fara ele n-ar mai fi Taehyung la care tin mult.

- Yah, Taehyung!! facandu-i din mana.

De indata ce m-a auzit a inceput sa alerge si mai repede, era atat de aproape incat credeam ca sa va izbi de mine avand in vedere viteza lui, asa ca mi-am pus mainile la ochi si ma asteptam sa cad. Dar nu s-a intamplat nimic iar acel bbrrr al lui a incetat.

Mi-am luat mainile de la ochi descoperind ca Taehyung s-a oprit fara probleme in fata mea, ma privea de parca ar fi fost trist, nu-s sigura deoarece se mai preface.

- Ce?

- Te-am cautat peste tot.

- S-a intamplat ceva?

A dat din cap facand botic.

- Bine, haide, imi spui cand mancam.

Japchae - mancarea lui favorita il binedispune mereu; motiv pentru care il duc la restaurantul lui preferat.
_____

- S-a intamplat iar, mi-a spus invartind taieteii cu betigasele.

- Iar?

- Mhmm...

- Taehyung, trebuie sa inveti sa spui nu, nu-i atat de greu.

Are o problema, de fiecare data cand o fata ii cere o intalnire sau il indreaba daca vrea sa fie iubitul ei nu poate refuza. Credeam ca e din politete sau ceva dar m-am inselat.

- Stiu... doar.. nu pot.. ce ma fac Cho Hee? Huh?

- Doar refuza, nu o sa moara nimeni, mai ales tu.

- Dar se vor supara. Nu vreau sa fiu eu cel rau.

El si sufletul lui mare. Intotdeauna e mai important altul decat el insusi - calitate demna de admirat dar nu in cazul in care el sfarseste prin a fi complet dezamagit sau folosit. In cazul asta, fetele se folosesc de incapacitatea lui de a spune nu.

- Oh.. te rog. O sa gaseasca alt baiat de care se vor indragosti ca prin magie si vor uita ca ai fost vreodata o optiune.

Ofteaza continuu. Aigoo.. baiatul asta.

- Vrei sa le refuz eu pentru tine?

Nu m-ar deranja; nici vorba. Mi-ar placea sa le vad "fetele dezamagite" daca nu ar obtine ce ar vrea. Profita de slabiciunea lui Taehyung, profita de mine. El e mult prea dragut sa franga inima cuiva, iar eu n-am de gand sa-l las asa.

- Nah.. e ok.. care-i rostul?

- Huh? Cum adica "care-i rostul?" Ce-i in neregula cu tine?

- Vreau ca cineva anume sa ma invite in oras, dar nu cred ca ma place...

- Omg, iti place de cineva? Cine? Zi-mi!!

Sunt jumatate super bucuroasa si jumatate geloasa.

- Nu vreau sa afli, a spus privind in gol.

Ii e teama ca-l voi tachina.

Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now