First date - Kris Wu

356 28 7
                                    

LuminaLunii9 prietena ta mi-a spus ca erai nerabdatoare sa public povestea cu Kris. Te inteleg, rabdarea nu e nici punctul meu forte ^^'

Asta a fost a treia incercare de poveste, primele 2 erau plictisitoare asa ca am schimbat-o in ultimul moment cu speranta ca e cat de cat interesanta. :")
______________________________________

- Mama, am spus ca nu vreau sa merg!

Ce e atat de greu de inteles? Partea cu nu? Gah, oamenii astia nu inteleg niciodata; nu pot purta o discutie normala cu ei.

- Nu conteaza ce vrei tu Shiyeon. E necesar pentru binele companiei, a spus tata fara sa-si ia ochii din documente.

- Cum ramane cu mine? Nu sunt un obiect pe care sa-l dai oricui. M-am saturat de asta!!

Afacerea lor conteaza mai mult decat fericirea mea, intotdeauna a fost la fel. Cand eram mica abia de petreceau timp cu mine, trebuia sa fac doar ce vor ei si se mai numeau parinti; acum e acelasi lucru. Inca de cand am implinit 20 de ani imi aranjau intalniri cu fiii presedintilor companiilor din Coreea din motive financiare evident. In felul acesta incheiau contracte sau primeau finantari pentru a-si incepe proiectele economice. Urasc sa fiu folosita in felul asta. Ne certam de fiecare data pe tema asta si de fiecare data ma conving sa o fac. Nu-mi place dar nu imi doresc ca ei sa piarda lucrul pentru care au muncit toata viata.

Din fericire nu am petrecut prea mult timp cu acei tipi, doar niste iesiri in oras si atat.

Imi doresc sa gasesc si eu pe cineva cu care chiar sa am o relatie ce duce undeva. Ar fi mult prea frumos sa se intample totusi, mai ales sa-l intalnesc singura pe acel cineva, fara "ajutor".

- Intalnirea e maine seara. O sa te contacteze el pentru detalii. Acum dute acasa.

Nu are rost sa ma consum degeaba, nu?

- Ugh!! Bine!! am spus trantind usa dupa mine.

Trebuie sa-mi calmez nervii.
_____________

Mama mi-a lasat un plic cu niste date despre cel cu care ma voi vedea azi. Si-a facut temele nu gluma.

Numele lui e Kris Wu, are 27 de ani si este, sa zicem, mostenitorul unei companii internationale din Beijing China. Nu-mi prea pasa de studii si orice altceva mai e scris aici, sunt sigura ca nu imi vor folosi la nimic. In plus ar putea crede ca sunt vreo obsedata sau ceva.

Imi si imaginez cum va fi: liniste mormantala, atmosfera ciudata, o cina plictisitoare.. asa e mereu.. sau o sa ma trateze ca o fata imatura avand in vedere ca e o diferenta de aproape 5 ani intre noi.

In dupa amiaza aceea am primit un mesaj de la un numar necunoscut: "Buna.. te iau de acasa pe la 5. Nu te imbraca elegant." Trebuie sa fie Kris. Ciudat, e prima data cand nu voi si nevoita sa port vreo rochie ceea ce ma face sa ma intreb: ce are de gand?
______
Daca mama m-ar vedea acum m-ar lua la bataie. Nu glumesc. Port blugi si un hanorac iar in picioare am niste adidasi. Ce? La mine "nu te imbraca elegant" inseamna sa iau pe mine hainele care ma fac sa ma simt bine. Noroc ca locuiesc singura si nu trebuie sa ma vada ea, sau oricine altcineva.

Dupa cum a promis la ora 5 era deja in fata casei si la ce masina are nu ma indoiesc de situatia lui financiara.

- Tu trebuie sa fii Shiyeon, ma bucur sa te cunosc. Eu sunt Kris.

- Si eu ma bucur sa te cunosc.

Deja imi place de el, pare a fi o persoana de treaba, chiar daca se uita la mine de sus; la propriu, e mult mai inalt decat mine. A si zambit pentru a ma face sa ma simt mai in largul meu in prezenta lui si nu e chiar atat de amenintator pe cat parea in poza pe care am vazut-o. Poate chiar o sa ma inteleg cu el. Sper.

Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now