Broken - Taemin (1)

338 22 6
                                    

- Te inseala.

- Ok.. 1 la mana da-mi drumul ciudatule! spun si il imping deoparte pe Taemin. 2 la mana, despre ce vorbesti? Si nu in ultimul rand ce iti pasa tie? Nici macar nu suntem prieteni.

Tipul asta Lee Taemin merge la aceleasi cursuri ca si mine insa e foarte rece fata de toti, nu are prieteni, poarta mereu geaca de piele si se imbraca in negru, de aceea ceva in legatura cu el imi da un sentiment de nesiguranta; poate fi doar aspectul fizic.. Eu nu am vorbit cu el in viata mea pentru ca nu vreau sa am de-a face cu el prin urmare nu il cunosc absolut deloc.

- Nu ma crezi? ranjind.

- De ce as face-o ma rog? incrucisandu-mi bratele.

- Bine atunci. Diseara la motelul Jamsil, camera  17. As vrea sa spun ca imi doresc sa fie cum crezi tu dar eu nu mint.
_________
Mi-am spus mie insami ca nu o sa cred ceea ce mi-a spus Taemin dar ma facuse sa am indoieli, iar pe de alta parte eram curioasa sa stiu de unde a aflat si, mai ales daca e adevarat. Si a fost; mi-am gasit asa-zisul meu iubit sarutandu-se cu una dintre colegele mele; nu mai adaug faptul ca hainele lor erau mai mult pe jos decat unde ar trebui sa fie in mod normal - pe ei.

- Yuri.. mi-a spus numele dupa ce mi-a simtit prezenta.

- Tineti scuzele idioate pentru tine Jaebeom. Am termina-o.

Am iesit din motel cat de repede posibil iar dupa cateva strazi parcurse m-am sprijinit de un zid si am inceput sa plang nemaiputand sa-mi stapanesc lacrimile. Nu poate fi adevarat.. spune-mi ca nu mi-am irosit ultimii doi ani cu el degeaba..

- Te-ai convins? Taemin a aparut de nicaieri.

- Doar lasa-ma in pace, spun incercand sa ma calmez.

Chiar nu am dispozitia necesara sa vorbesc cu cineva in momentul asta, dar el nu se misca nici macar un centimetru asa ca am decis sa plec eu. Vreau doar sa fiu singura.

- Unde te duci?

- Nu-i treaba ta..

- E aproape miezul noptii, nu poti hoinari singura pe strazi pur si simplu.

- De parca ti-ar pasa.

- Da imi pasa, punandu-mi jacheta lui pe umeri. Haide, te duc acasa inainte sa faci vreo prostie.
_______

- Parca ziceai ca ma duci acasa, spun uitandu-ma in jur.

- Apartamentul meu era mai aproape. Im plus nu am spus unde anume te duc.

I-am lasat jacheta pe canapea vrand sa plec dar usa de la intrare era incuiata iar cand m-am intors spre el pentru a-i spune sa o descuie disparuse. S-a intors cateva minute mai tarziu imbracat in haine lejere tinand in mana un tricou si o pereche de pantaloni pe care intentiona sa mi le dea mie.

- Poti purta astea la noapte. Baia e acolo, aratand spre usa din dreapta.

Am ajuns pana in punctul in care nu mai inteleg ce si de ce face ceea ce face. Nici macar nu stiu de ce sunt aici sau daca ar trebui sa am incredere in el, dar cred ca ar fi bine sa ii urmez instructiunile momentan.

Cand eram pe punctul de a lua hainele din mana lui, telefonul meu care era pe canapea a inceput sa sune. Mi-a luat doar o fractiune de secunda sa il iau in mana; era Jaebeom. Inghetasem pur si simplu privind poza de pe ecran iar Taemin vazand asta mi l-a luat din mana, dupa care l-a inchis si l-a aruncat inapoi in locul unde era.

- Vreau sa merg acasa.

Imediat ce spun asta, incep sa plang din nou iar in secunda urmatoare l-am imbratisat pe Taemin simtind nevoia de a avea pe cineva care sa ma ajute sa trec peste asta. M-am simtit usurata observand ca asta nu l-a deranjat; din potriva, a avut intentia de a ma face sa ma simt mai bine.
_______

- Doar nu ai de gand sa-l deschizi, nu-i asa? intreaba vazandu-ma cu telefonul in mana.

- Nu.. dar as vrea sa-i aud "explicatiile". Cred ca merit macar asta.

Chiar nu ma pot gandi la ceva care sa justifice ceea ce a facut, cu toate astea simt ca o parte din vina a fost a mea.

- Pur si simplu nu a stiut sa aprecieze ce a avut; e singurul lucru pe care ai nevoie sa-l cunosti momentan. Trebuie sa dormi, maine avem cursuri.

- Nu sunt obosita.

- Ai 5 secunde, caci altfel.. a dat sa se ridice de jos iar atunci am inteles ca e mai bine sa nu il contrazic.

- Bine, bine.. plecand.

Inainte sa inchid usa dormitorului, am tras cu ochiul si l-am vazut zambind. Parca s-ar fi schimbat total.

Presimt ca sunt pe cale sa descopar o alta parte a lui Lee Taemin.
______________________________________

Dupa aproape 2 saptamani (cred) am reusit sa scriu ceva 😆

Pentru: stea-luna. Povestea nu e completa, voi scrie o continuare pentru ea cat de curand sper.. saptamana asta poate, dupa ce termin competentele la engleza 🙃 yyeeeyy..

P.S.: scuze daca sunt greseli ♡

Kpop stories [Request Closed]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum