"A" - J-Hope

311 26 15
                                    

Hey!! Cum ati petrecut ultima noapte din 2017? Mai bine decat mine sper :")

Pentru: EuSuntStefania.
______________________________________

Hey, eu sunt Saeyeon si sunt intr-o incuratura cat casa iar cand spun asta nu ma refer la ceva de genul: am spart vaza favorita a mamei sau ca am dat foc la bucatarie in timp ce gateam; nu e nici chiar atat de grav.

Ar trebui sa incep cu o explicatie intai, dupa care revenim.

Dansez de cand ma stiu pe toate genurile posibile, este pasiunea mea si lucrul care ma ajuta sa scap de emotii atat de cele negative cat si de cele pozitive. Parintii mei m-au incurajat sa-mi urmez visul, ba chiar au transformat podul intr-un studio de dans unde sa-mi pot face propriile coregrafii. Dar asta nu e tot.. nu cu mult timp in urma, un an daca nu ma insel, mi-am facut un canal pe youtube unde incarcam filmulete cu mine dansand. Imi creasem chiar si un alter ego pentru ca nimeni sa nu ma recunoasca; m-am numit A. Vestimentatia mea era una care ma facea sa par a fi baiat: blugi, adidasi, hanorac cu 3 marimi mai mari fata de ce port eu de obicei, salca si masca. Recunosc hainele chiar erau de baieti dar le port doar acasa.

Asta a mers bine in primele luni si spre surprinderea mea oamenilor le placea cum dansez, cu timpul am devenit destul de populara pana in punctul in care ajunsesem sa particip la competitii - deghizata bineinteles. Tot ce trebuia sa fac era sa imi fac numarul si atat, eram libera sa plec.

De data asta am incurcat borcanele. Se pare ca identitatea mea de baiat e mult prea convingatoare deoarece concursul in care m-am bagat acum este unul la care fetele nu au permisiunea de a participa, iar eu sunt fata. Partea cea mai buna abia acum vine. Va amintiti cand spuneam ca singurul lucru pe care il aveam de facur era sa fiu prezenta si sa-mi fac magia? Paii.. acum trebuie sa fac o coregrafie cu unul dintre ceilalti participanti iar acela este Hoseok - colegul meu de clasa si unul dintre prietenii mei. Dintre toti trebuia sa fie el?

Imi e frica: se poate afla ca sunt fata si prin urmare sa fiu data afara, sa nu mai zic de faptul ca s-ar putea sa ma recunoasca; sta in fata mea 5 zile din saptamana cate 6-7 ore zilnic.

Revenind...

Sunt inconjurata de toti ceilalti participanti, nu am cum sa vorbesc sau sa sa-mi dau gluga jos; asta, sapca si masca imi acopera fata aproape complet, tot ce e vizibil sunt ochii.

- A!

Te rog nu vorbi cu mine! Te rog nu vorbi cu mine!!

- A, frate, da-ti alea jos!

Oh nu.

- Ti-e asa frica sa nu aflam cine esti? a spus unul dintre ei razand.

- S-au iti e frig? spune altul.

- Doar lasati-l in pace si vedeti-va de treaba voastra. E imaginea lui.

Hoseok daca as putea te-as imbratisa drept multumire; mereu imi ia apararea.. chiar si atunci cand nu stie ca sunt eu.

- A, sa mergem.

Imi facuse semn sa il urmez si eu nu am ezitat nici macar o clipa. E mai bine sa ne apucam de treaba cat mai repede.

Odata cu trecerea timpului am invatat sa ma comport ca un baiat, mersul, gesturile.. asa ca personajul meu este credibil.

Cu putin noroc o sa trec de asta fara sa ma dau de gol. Doamne ajuta!

- Te-ai gandit la un cantec?

Am dat din cap drept raspuns. Am un remix pe care aveam de gand sa il folosesc in urmatorul clip dar ceva imi spune ca e mai bine acum. L-am lasat sa il asculte si spre surprinderea mea dupa cateva secunde incepuse deja sa se miste pe ritm. Ce pot sa spun, e Hoseok, mereu face asa.

- Imi place. Tu l-ai facut?

"Da" (voi scrie in ghilimele raspunsurile fetei care da din cap da sau nu)

- Nu o sa vorbesti?

"Nup"

- Ugh, inteleg. E ok. Hmm.. Poti macar sa scrii pe o foaie in caz ca avem ceva de vorbit? Nu-s sigur ca ajungem undeva doar asta, spune imitandu-ma.

E asa dragut! Bine ca nu-mi poate vedea obrajii pentru ca sunt mai roz decat de obicei.

Voi scrie cu stanga sau mai bine zis o sa ma chinui pentru ca altfel o sa-mi recunoasca scrisul. Ii imprumut des notitele mele.

- Bun, sa incepem!

Saptamana avut la dispozitie a trecut. Maine seara o sa-mi mai iau o piatra de pe inima si in mod sigur nu o sa ma mai bag in asa ceva. Stiti cat de greu e? Nu pot manca de fata cu altii si sa merg la baie a fost o provocare. Plus ca e posibil sa devin stangace de la atata scris - literele mele semanau mai mult cu niste hieroglife. Daa.. nu faceti ce-am facut eu.

- Esti sigur ca nu vrei sa mananci ceva?

"Nu"

- Oh.. chiar as fi vrut sa poti vorbi cu mine.

Daca as fi avut un modulator de voce poate. Nota pentru mine : cumpara unul, asa ai mai putine probleme.

Hoseok nu s-a plans nici macar o singura data de faptul ca sunt mult prea precauta, in ciuda identitatii pe care vreau sa o ascund. Am lucrat bine impreuna. Imi doream de mult timp sa fac echipa cu el de mult insa niciodata nu i-am cerut-o. El e unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am vazut.

- Dupa ce se incheie competitia o sa-mi spui macar cum te cheama? Si prin asta ma refer la vorbe.

Nu pot spune nu desi nu-mi doresc. Am sfarsit prin a ridica din umeri.. ceea ce e un poate.

- Promiti?

Ugh, pare sa vrea asta atat de mult. De ce? Nu cred ca va fi o idee buna. Voiam sa spun nu dar din greseala a iesit da. Atata dat din cap m-a ametit ca nici nu mai stiu diferenta intre stanga-dreapta si sus-jos. Si de parca asta nu fusese de ajuns mi-a luat mana si si-a impreunat degetul mic cu al meu unindu-le pe cele mari. Am ramas blocata din cauza gestului sau dar in cele din urma mi-am tras-o inapoi si am ascuns-o in maneca.

- Nu poti incalca promisiunea acum, zambind.
_____
- Yahh.. ar trebui sa colaboram mai des!! Nu crezi?

E fericit. Si eu sunt fericita. Pana la urma am castigat, avem dreptul. Dar spre deosebire de el, eu nu-mi pot arata entuziasmul acum, as vrea insa il voi lasa pe el sa se bucure pentru amandoi.

Am mers inapoi in sala in care obisnuiam sa repetam. Stiu de ce m-a adus aici si sincera sa fiu nu pot sta intr-un loc de emotii iar faptul a el se holbeaza la mine asteptand sa vorbesc nu ajuta. Cineva sa ma ajute sa dispar va rog!!

- Esti Saeyeon, nu-i asa? m-a intrebat vazand ca nu am de gand ca nu am de gand sa scot vreun sunet ceea ce m-a facut sa ma incremenesc.

De unde stie? Am avut extrem de multa grija sa nu ma dau de gol cu nimic.

A zambit imediat ce mi-a vazut reactia.

- Deci am dreptate. Mai bine plecam ca sa putem vorbi.
___________
- Poti sa iti scoti alea de pe fata acum.

- De unde stiai? il intreb punandu-mi in ghiozdan sapca si masca.

- Mi-am dat seama dupa miscari, ai incercat sa-ti schimbi stilul dar cu mine nu iti merge si mainile tale te-au dat de gol deci te-am pus sa promiti doar ca sa fiu sigur. Am avut un presentiment ca te stiu de undeva.

Cam multe indicii. Ar trebui sa raman la internet - e mult mai sigur decat contactul cu oamenii.

Nu regret ca am trecut prin asta. In sfarsit cineva stie cine sunt.

- Acum daca nu vrei sa spui nimanui trebuie sa ma ajuti la la chimie, avem test curand.

Ma santajeaza cumva? Asta nu are sens pentru ca se descurca la chimie mai bine decat mine, mai degraba eu sunt cea care are nevoie de profesor.

- Dar tu nu ai nevoie de..

- Sush, incerc sa te fac sa stai mai mult cu mine nu te mai gandi la motiv, punandu-si degetul aratator pe buzele mele pentru a ma face sa tac. Chiar nu ingelegi aluziile.


Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now