Eyebrow Shaping - Sehun

293 20 5
                                    

- Aah.. a tresărit gemând.

- Nu te mai mișca.

- Asta încerc... dar mă doare..

- Va durea și mai mult dacă iți prind pielea din greșeală atunci când tu iți miști sprâncenele.

Îl prind de obraji lăsându-i capul pe spate mai mult.

- Rămâi așa.

Sehun a oftat și și-a închis ochii în timp ce eu îi priveam atent chipul în căutarea altor fire de păr pe care va trebui să le îndepărtez.

- Mai durează mult? Stau aici de o veșnicie.

- Au trecut doar 10 minute, îi răspund prinzând un alt fir.

În momentul în care am tras de el, Sehun a strâns din ochi mușcându-și buza de jos iar mâinile lui erau înfipte adânc în pătura pe care statea. O secundă mai târziu o lacrimă și-a făcut apariția în colțul ochiului său drept, semn clar că îl durea destul de tare, urmând ca mai apoi să i-o șterg cu degetul.

Eu încerc să fiu blândă pe cât posibil însă orice aș face nu reușesc să-i ameliorez suferința.

- Ești ok? îl întreb după ce îi dau un pupic pe buze în speranța că asta îl va ajuta.

- Puțin mai bine, schițând un zambet.

S-a mutat la marginea canapelei pentru a fi mai aproape de mine apoi și-a înfășurat brațele în jurul picioarelor mele lipindu-și bărbia de abdomenul meu.

- Poziția asta nu mă ajută, să știi.

- Păcat, rânjind, pentru că eu stau foarte bine așa.

L-am ciupid de obraji pentru a-i șterge zâmbetul de pe față însă în schimb am primit o fățucă bosumflată cu tot cu botic. E adorabilă. Păcat ca va dispărea în câteva momente.

În dimineața aceasta, Sehun m-a rugat să îl pensez puțin pentru că a spus că vrea să arate bine.. nu că n-ar fi făcut-o și înainte. Problema este aceea că el nu e obișnuit și de fiecare dată când scap de un fir de păr oricât de mic îl doare și din cauza asta îi dau o pauză din când în când.

- Data viitoare fă-ți o programare la un salon.

- Nuuu, spune țuguindu-și buzele. Îmi place așa.

- Să fii așezat pe canapea în vreme ce eu stau în picioare în fața ta torturându-te puțin câte puțin?

- Mhm..

Arunc penseta pe măsuța de cafea din spatele meu după care mă asez pe piciorul lui drept ceea ce a făcut ca mâinile lui să fie acum în jurul taliei mele.

Sehun și-a deschis ochii și m-a privit puțin mirat.

- Ai terminat deja?

- Doar una, îi răspund examinându-mi munca din ultimele 15 de minute. O fac și pe cealaltă imediat ce mă odihnesc puțin.

- Sigur, îmbrățișându-mă strâns. Pot să văd?

Mă întind puțn pentru a lua oglinda de pe masă apoi i-o dau lui. Sehun o privește încruntându-se după care iși trece degetul pe deasupra sprâncenei asezând firele scurte de păr în proces.

- Am scos doar ce era în plus. Nu mă ating de restul. E în regulă așa?

- Yep. E perfect, zâmbind. Mulțumesc.

M-a sărutat pe buze după care și-a așezat bărbia pe umărul meu. 

- Pentru ce a fost asta?

- Am nevoie de un motiv să te sărut? Nu pot să o fac doar pentru că așa vreau?

- Încă unul?

- Ce? ridicându-și brusc capul. Ce ai spus?

Mă uitam la el cu ochi mari de cățeluș pentru că aș fi fost stânjenită să repet ceea ce spusesem. Aș fi putut să o fac eu în loc să i-o cer lui.. doar că îmi place când Sehun ia inițiativa - el e băiatul până la urma.

- Ești așa drăguță că te-aș putea mânca toată, îmi spune umflându-și obrajii.

După ce a spus asta și-a deschis gura apropiindu-se încet de mine ceea ce m-a făcut să mă distanțez de el. Nu a fost de prea mare ajutor totuși pentru că mă ținea strâns de talie iar el continua să se apropie de mine până când a ajuns la milimetri distanță de gâtul meu. Îi simțeam dinții pe pielea mea iar mușcătura pe care credeam că urma să o primesc a fost înlocuită de un scurt sărut care m-a făcut să tremur puțin.

- Nu mușc. Încă, mi-a șoptit la ureche transmițându-mi fiori. Vocea lui era mai groasă ca de obicei și puteam să jur că avea acel rânjet pe fața.

Un moment mai târziu l-am auzit chicotind - probabil pentru că eu nu mișcam nici măcar un deget - după care m-a atacat cu pupici peste tot pe unde apuca.

- Incetează! spun râzând deoarece oricât de ciudat ar părea, gestul lui mă gadila. Sehun!!

Mă mișcam permanent în speranța că mă va lăsa în pace dar am făcut ca totul să fie mai rău. Treptat, începusem să mă las pe spate iar el nici nu se mai chinuia să mă țină așa că am ajuns să stau întinsă pe canapea în timp ce el se sprijinea pe coate. Acum Sehun era deasupra mea zâmbind.

- Ce? îl întreb privindu-l in ochi.

Fără să îmi răspundă s-a lăsat puțin în jos lipindu-și buzele de ale mele. Sărutul a fost dulce și plin de iubire - exact așa cum îmi place.

- Ar trebui să îți pensez și cealaltă sprânceană înainte să uit, spun după ce s-a distanțat puțin.

Ar arăta ciudat așa cum e acum.

Brusc expresia de pe fața lui s-a schimbat. A revenit la poziția inițială încet ceea ce mi-a dat posibilitatea să mă ridic de asemenea. După ce am luat penseta din locul în care o pusesem m-am poziționat în fața lui. Atunci când mi-am pus mâinile pe obrajii lui pentru a-l face să se uite la mine i-am văzut fățuca bosumflată.

- Ești adorabil, ciupindu-l de nas.
______________________________________

Poveste pentru: xLeraLeahx

Știu că a durat mult și îmi cer scuze pentru asta - sper să fi meritat să aștepți atât.


Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now