Night walk - Suga

500 47 0
                                    

Asta e una din datile in care am inspiratie la scoala si scriu in timpul orelor. :"). Suga e biasul meu in BTS dar nu-l cunosc prea bine din pacate. ㅠㅠ
Pentru: MinTeo3.
Urmatoarea va fi cu Jungkook.
______________________________________

- Yerii!!! Yerii!! Trezestete!!

M-am trezit cand am auzit batai in geam, am presupus ca doar mi s-a parut asa ca m-am culcat inapoi. Din pacate n-am reusit sa adorm deoarece sunetele au devenit mai puternice. Fara sa ma misc de la locul meu am pipait patul in cautarea telefonului. E aproape miezul noptii.

- Yeri!!

O alta bataie in geam.

Inca ametita si somnoroasa m-am dat jos si m-am dus la fereastra. Afara era Yoongi imbracat cu obisnuitele lui haine negre.

- Ce-i? l-am intrebat frecandu-ma la ochi pentru a-mi alunga somnul.

- Nu pot sa dorm.

- Tu nu poti dormi? Asta e a opta minune a lumii.

- Haha, foarte amuzant. Hai afara.

- Nu vreau. Mi-e somn.

- O sa iesi afara sau te tin treaza tot restul noptii, alegerea ta.

A mai batut o data in geam doar ca sa-mi demontreze ca se va tine de cuvant. Il cred in stare.

- Ugh.. bine, da-mi 5 minute.

- Ne vedem jos atunci, mi-a spus dupa care a sarit de pe acoperis.

Ma mir ca nu-si rupe gatul. Camera mea e la etajul unu, iar pentru ca el sa ajunga aici trebuie sa se catere intr-un copac si ajunge pe acoperisul terasei. Eu n-am incercat niciodata sa sar, recunosc imi e frica asa ca prefer sa folosesc pomul. Nu vreau ca parintii mei sa ma auda pentru ca n-as mai pleca nicaieri daca ar afla ca ies la ora asta din casa.

- Ti-a luat mai mult de 5 minute.

- Incearca tu sa iti gasesti haine si sa te imbraci pe intuneric cand esti pe jumatatea adormit.

- Nu-i mare scofala.

- Poate pentru tine. Deci, ce vrei?

- Iti zic pe drum.

- Ce? Drum? Unde?

Si-a varat mainile in buzunarul hanoracului si a plecat inainte. Ar trebui sa ma duc dupa el? Mai bine m-as duce inapoi in pat.

- Yeri!! Haide!

- Viin.. (simtiti-mi entuziasmul).

Abia ma tineam dupa el, m-am impiedicat de vreo 2 ori spre amuzamentul lui Yoongi. Sunt mult prea obosita ca sa pot merge normal, ochii mi se inchideau fara sa-mi dau seama; eram literalmente somnambula. Trezestete Yeri!! Mi-am scuturat capul de cateva ori pentru a-mi reveni apoi am alergat dupa Yoongi ca sa il prind din urma. E mult mai energic decat deobicei; in mod normal nu l-ai ridica din pat mai ales noaptea. E prima data cand il vad treaz la ora asta, motiv pentru care am fost surprinsa ca a venit la mine.

- Acum ai de gand sa-mi spui de ce m-ai scos din casa si, de asemenea, unde mergem?

- Habar n-am. Doar ma simteam sufocat si aveam nevoie de aer.

- Puteai doar sa iesi in curte. De ce m-ai luat cu tine?

- Nu voiam sa fiu singur si tu erai cel mai aproape. Auci!

Da l-am lovit, si ce? A meritat-o. Chiar credeam ca e ceva serios dar nu.. el trebuia sa ma tarasca dupa el prin oras in toiul noptii.

- De cee?

- Ca sa intrebi tu, de aia! Eu ma duc inapoi acasa.

Uhh.. e asa enervant! Umblu pe strazi la 1 noaptea pentru ca vrea el degeaba cand ar trebui sa dorm; maine avem scoala iar eu si eu ce fac?

Am ajuns in fata casei. Din fericire pentru mine Yoongi nu m-a urmarit caci astfel m-ar fi enervat si mai mult. Imediat ce am pasit in camera mea am inchis fereastra, m-am imbracat in pijamale si m-am intins in pat pentru a continua ce faceam inainte sa vina el - somnul.

Bine inteles ca nu am apucat sa dorm prea mult. Motivul e evident.

- Yeri!! Yerii!!

S-a intors. Minunat!! Doar o sa-l ignor si va pleca singur.

- Yahh!! Yeri!!

Daca mai bate mult in geamul ala o sa-l sparga, deci mai bine ma duc sa vad ce vrea. Sper ca nu vrea sa ma scoata iar afara - n-am sa ma duc nici in ruptul capului.

Cand am ajuns in dreptul ferestrei s-a oprit din a ma striga. Am stat acolo si m-am uitat la el sa vad ce are de de gand.

"Deschide-l" i-am citit pe buze.

- Ce?

*20 de secunde mai tarziu*

- Yoongi..

Se holbeaza la mine pur si simplu, chiar as vrea sa-i pot citi gandurile, ar fi mult mai usor asa decat sa stau aici pana cand se va decide el sa vorbeasca.

- ... daca ai ceva de zis te rog nu ma mai tine in suspans, sunt prea obosita sa ma mai cert cu tine, i-am spus masandu-mi tamplele.

In momentul ala a sarit pe geam si a intrat in camera mea facandu-ma pe mine sa tresar. Ii puteam vedea fata partial din cauza luminii dar tacerea lui ma agita si mai tare, e pitin infricosator uneori. Are o personalitate imprevizibila, sunt unele zile cand zambeste mult si alte dati mai bine nu il abordezi - sau da, asta in caz ca vrei sa mori.

- Spune un cuvant.

A facut un pas spre mine dupa care m-a prins de maini, mi le-a ridicat si le-a pus in jurul gatului sau.

- Stii ce Yeri?

- Ce?

- Cred ca o sa-ti mai fac vizite din astea, mi-a spus iar imediat dupa aceea m-a sarutat.

Nici n-am avut timp sa reactionez deoarece a plecat imediat dupa lasandu-ma singura. Mi-as dori sa ma trezesc dimineata si toate astea sa fi fost adevatate.














Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now