Hoofdstuk 11: Wait

43 7 20
                                    

Rustig drink ik van mijn theeglas terwijl ik op de bank zit. Rustig kijk ik om mij heen, mijn moeder lag nog op bed. Het was inmiddels 9 uur s' ochtends. Ik was gister vroeg gaan slapen. Ik besluit om Daniel een bericht te sturen.

"Goodmorning x"

Eerlijk gezegd verveel ik mij op dit moment kapot, er is niets op televisie en ik mis Daniel. Ik zit alleen om 9 uur voor de televisie, daar heb ik ook niets aan. Even later krijg ik al antwoord van Daniel, wat mij verbaasd.

"Hey x, wil je later langskomen?"

"Is goed."

Stuur ik zonder twijfel terug, dan heb ik tenminste nog wat te doen vandaag. Ik vraag mij af wat wij daar eigenlijk gaan doen, daarna krijg ik meteen een bericht.

"Blijf vanavond slapen dan." 

Ik weet even niet hoe ik moet reageren, ik stuur wat terug en loop naar boven. Even later klop ik op de deur van mijn moeder's kamer. "Binnen." hoor ik door de deur komen, mijn moeder is lekker aan het lezen. "Mag ik vanavond blijven slapen bij Daniel?" vraag ik. "Uhm, ja hoor." zegt mijn moeder meteen. Mooi! Ik loop naar beneden en start met ontbijt maken.

De dag ging langzaam voorbij we hadden besloten dat ik s' avonds zou komen, ik heb vandaag bijna niks gedaan besef ik nu. Nadat ik klaar ben met mijn avond eten pak ik kort in, mijn tandenborstel, ondergoed enzovoort. Daarna zwaai ik nog even naar mijn moeder voordat ik de deur uitstap en richting Daniel's huis ga, ik ben nog nooit zijn kamer in geweest. Alleen beneden, daar was ik ook niet vaak. Eigenlijk was ik daar vooral om zijn familie wat beter te leren kennen, onlangs dat zijn familie eerder benieuwd naar mij was dan andersom. Ik kom aan en zie Daniel alleen in de woonkamer zitten, ik bel aan en kijk nog even door het raam. Zijn z'n ouders niet thuis? Ik geef Daniel een zoen nadat ik naar binnen word gelaten en plof neer op zijn bank. "Zijn je ouders niet thuis?" vraag ik nieuwsgierig. "Nee man." zegt Daniel lachend "Wil je wat te drinken?" "Uhm, ja hoor." zeg ik kortaf. Even later komt Daniel terug met twee cola's, hij had niet gevraagd wat ik wou, waarschijnlijk weet hij dat inmiddels wel. "Hoezo?" vraagt Daniel nadat hij naast mij komt zitten en een arm om mij heen slaat. "Oh gewoon, het is hier zo rustig." zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. "Tja, daarom wou ik ook dat je langskwam, mijn vrienden zijn druk en ik miste je. Onlangs dat ik je gister nog gezien heb." Ik lach en geef hem een zoen op zijn wang, ondertussen keek ik door de woonkamer en daarna richting de televisie. "Wat kijk je?" vraag ik terwijl ik mijn glas aan mijn lippen zet. "Weet ik niet, heb net de televisie aan." "Oh, was je weg ofzo?" "Ja, ik was trainen." Nu begin ik na te denken, hij is ook wel wat steviger geworden. Kort haal ik mijn ogen niet van zijn lichaam af terwijl de resultaten mij beginnen op te vallen. "Je kom wel ver." zeg ik grinnikend. Ik vind dit best leuk aan hem, het voelt ook alsof ik veilig ben bij hem. Maar ja, daar gaat het ook over. Vertrouwen. "Dank je." zegt Daniel lachend. 

Snel zie ik de aftiteling naar beneden gaan, te snel voor mijn ogen om te lezen. We hadden inmiddels een film gekeken, en nu begint het best laat te worden. Ik besluit om Daniel te vragen of we naar zijn kamer gaan. "Zullen we naar boven." vraag ik nieuwsgierig. Ik ben echt zo benieuwd hoe zijn kamer eruit ziet, inmiddels begrijp ik zijn smaak een beetje. Hij houdt van hiphop, misschien heeft hij wel allerlei posters hangen. Nu ik zijn kamer betreed worden mijn vragen meteen beantwoord. Het was een best grote kamer, met inderdaad posters, een groot bureau. Een typische kamer, en hij heeft ook... Een twee persoon's bed. Toen begon ik over het feit na te denken, dit is de eerste keer dat ik naast Daniel zou slapen. Met hem slapen... Ik begin stom te grijnzen en zie Daniel raar opkijken "Wat is er?" Ik begin te lachen "Niks, niks!" zeg ik snel terwijl ik mijn grijns nog steeds niet van mijn gezicht afkrijg. Ik begin tegen de muur naast de deur aan te leunen terwijl ik zijn kamer rondkijk, daarna loopt Daniel op mij af en begint mij te zoenen. Alles begint nu best snel te gaan, ik sluit mijn ogen en voel zijn handen over mijn lichaam heengaan. Hij trekt mijn shirt omhoog, ik laat hem het doen. Even later word ik op het bed gelegd en ligt Daniel boven op mij, ik zag het al een beetje aankomen. Maar Daniel gaat verder, hij... Gaat te ver! "S-stop..." zeg ik zacht terwijl ik hopeloos naar het plafond kijk en kort daarna mijn ogen sluit. "Ben je er nog niet klaar voor?" vraagt Daniel terwijl hij van mij afgaat maar zijn hand door mijn haar haalt. Ik weet niet wat er met mij aan de hand is, ik ben inmiddels 16. En we hebben nu al 2 maanden, ik mag hem niet teleur stellen. Straks vindt hij mij niet meer leuk. "Ik ben bang." zeg met een weer zacht volume. Ik schaam mij kapot. Opeens hoor ik Daniel lachen. "Ik ben het maar, maar als je echt nog niet klaar bent dan doen we het niet." Ik geef geen antwoord en draai mij naar hem toe, ondertussen zie ik hem zijn shirt van de grond pakken terwijl hij aan de zijkant van het bed zit. "Wacht." zeg ik zuchtend. Ik zie Daniel zonder enige gezichtsexpressie naar mij kijken. Ik grijp zijn hand en trek hem naar mij toe. "Doe het." nu zit Daniel weer boven op mij. "Zeg maar stop als je het echt niet aankan." hij begint mij in mijn nek te zoenen terwijl zijn handen weer zakken naar mijn broek, hij maakt mijn riem los. Nu gaat het gebeuren, het is eindelijk tijd. Ik mag hem niet teleurstellen. Uiteindelijk zie ik hem een condoom pakken en voordat ik het weet begint het gemeenschap, alles ging nu snel. Voordat ik het wist lag ik naast hem, gekruld tussen de dekens. Ik draai mij naar de muur toe, ik hoor het licht uitklikken en Daniel komt naast mij liggen terwijl hij een arm om mij heen slaat. "Ik hou van jou, te ruste." hoor ik hem fluisteren in mijn oor. "Ik ook van jou." zeg ik zacht terwijl ik mijn ogen sluit.

'Tot ik neerval'Where stories live. Discover now