Capitolul 2

3.8K 198 12
                                    

     Mă trezesc cu o durere de cap îngrozitoare. Nu știu unde mă aflu , tot ce mai știu este că am fost răpită noaptea trecută exact din fața blocului meu ,de către un nu-știu-cine care probabil mă va bate și apoi mă va arunca într-o prăpastie ,unde îmi vor putrezi oasele. 

    Încerc să mă mișc ,dar îmi dau seama că sunt legată, iar întunericul din cameră nu mă prea ajută să scap. Idiotul care m-a răpit gândește puțin.  În încercarea mea de a evada , aud cum ușa se deschide, iar un băiat la aproximativ 21 de ani intră în cameră :

    -Măi ,măi,măi ...ce avem noi aici? întreabă acesta sarcastic. Ai dreptul la o singură întrebare ,scumpo. Tu alegi dacă va fi despre locul unde te afli sau dacă vei mai fi în viață.

    Mă uit puțin la el și observ că arată chiar foarte bine :părul este blond și rebel ,iar ochii sunt unii negri care inspiră teamă și în același timp un loc în care te poți pierde ușor . Corpul este bine lucrat ,iar brațele lui sunt pline de tatuaje. Este îmbrăcat cu o pereche de blugi negri și un hanorac de aceeași culoare.

    -Deci...care este întrebarea ta? Să știi că nu am toată ziua la dispoziție ca să mă uit la tine cum te holbezi . 

   -Ești idiot sau te faci? întreb eu fără să mă gândesc . Imediat îmi dau seama că în loc să întreb dacă voi muri mâine sau voi fi trimisă într-un bordel, așa cum ar întreba un om normal, mie îmi arde acum să mă cert cu un posibil mafiot sau traficant de carne vie.

-Uite cum ți-ai irosit întrebarea. Dar, ca să fim cinstiți, îți răspund la ea. Te anunț că nu sunt deloc prost , și din moment ce tu ești legată în casa mea , te-aș ruga să ai grijă la felul cum mi te adresezi. Acum, să facem puțină cunoștință ,spune cu un zâmbet pe buze. 

  Se apropie de mine cu pași mici și se așază,uitându-se insistent . Sincer, acum chiar i-aș da o palmă pe care și-o merită.

-Deci,care este numele tău?

-De ce ți-aș spune?

-Atenție ,drăguțo, eu pun întrebările aici , clar?

-Ema,numele meu este Ema...

-Bun,acum să stabilim câteva reguli ,da?

-...

-Atunci când te întreb ceva ,răspunzi, clar? spune aproape țipând. Deci ,să reluăm întrebarea: stabilim niște reguli ? spune mai calm.

-Da, spun cu o voce stinsă . La mine nu a mai țipat nimeni de 1 an întreg. Cine se crede el?

-Foarte bine. Deci,în primul rând ,nu ai voie să spui nu . Poți face orice ,atâta timp cât nu vei fugi. Dacă vei încerca asta, fii sigură că te voi prinde și va ieși urât, foarte ,foarte urât. Dacă ai o problemă,îmi vei spune doar mie!

Și cică nu este prost...din moment ce stau închisă în casa lui, cu cine altcineva aș putea vorbi?

-Acum, spune ce dorințe ai ca să vedem dacă te putem face fericită,spune cu un zâmbet pervers.

Crede că sunt genul ăla de fată ? A încurcat-o rău. Îmi poți spune oricum ,dar numai curvă nu.

-Ascultă aici . Mie nu îmi spune nimeni ce să fac , ai înțeles? Dacă vreau să plec,voi pleca și cel mai important, cu mine nu îți merge așa cum îți merge cu parașutele tale, da? Se vede că ai bani și că ai fost crescut în puf ,iar acum ți-ai luat lumea în cap și crezi că dacă pur și simplu mă legi de patul din casa ta ,poți să îmi vorbești cum vrei sau să mi-o tragi când ai tu chef. Pentru asta,cred că ai bani să mergi să îți petreci o noapte ,două într-un club .Dacă ți se pare că...

   Nu apuc să termin că simt o durere groaznică pe obrazul drept. Idiotul, mi-a dat o palmă.Lacrimile încep să îmi curgă și nu le mai pot stăpâni.De când mă știu, niciodată nu am fost bătută ,niciodată.

-Dacă mai ridici tonul la mine sau mă mai contrazici ,îți jur că asta nu va fi singura palmă pe care o vei primi. Cu asta se ridică și pleacă spre ușă .

-Și ca să știi,numele meu este Adam , să știi pe cine să reclami la poliție atunci când vei scăpa ! spune și iese pe ușă cu un râs batjocoritor .  


  Hey ,dragilor! Acesta este capitolul doi . Va rog din suflet sa imi lasati comentarii ca sa stiu daca va place . A fost destul de lung ,dar sper ca l-am reusit . Cred ca cel cu numarul 3 va fi postat maine sau chiar in seara asta , nu stiu mai exact ,insa mi-am propus ca pana incepe scoala sa pun cate un capitol-doua in fiecare zi. Pupici♥♥

         Oana

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now