Capitolul 21

1.4K 82 8
                                    

      Dupa 1 an

 Ema Pov.

     Ma ridic din pat somnoroasa si ma duc la baie pentru a ma spala. In anul acesta mi-am dat seama de multe lucruri. Am reusit sa trec oarecum peste Adam, viol si nu mi-am mai folosit puterea de varcolac niciodata. Am devenit un fel de om normal... M-am angajat la un birou unde castig destul de bine ,iar timpul liber mi-l petrec citind carti sau mergand la cumparaturi ori invatand pentru un curs la care m-am inscris . Mi-am luat un apartament nu foarte mare, dar in care ma simt "acasa". Am intrat in obiceiurile cu care am fost crescuta si e bine pentru mine.

       Acum ma pregatesc sa merg la curs. Am de gand ca pe viitor sa imi gasesc un iubit normal, sa am o familie si un loc de munca stabil. Experientele prin care am trecut m-au schimbat mult. Niciodata nu am avut astfel de pretentii de la viata, dar am devenit o persoana asezata care are grija sa nu intre din nou in probleme.

     Ma imbrac cu o pereche de blugi albastri, o camasa neagra si o asortez cu o esarfa mare rosie. Imi iau geanta si foile pentru curs,iar apoi cobor formand numarul Aryei, prietena mea. Sta la doar cateva blocuri distanta de mine si am cunoscut-o la curs. Mi-a povestit ca a ajuns aici dupa ce l-a prins pe iubitul ei inseland-o si dupa ce parintii ei au dat-o afara deoarece a avut o relatie despre care nu le-a spus. 

    A: -Alo? Ema? 

    E:-Buna Arya! Eu sunt in fata blocului tau si s...

    A:-Acum cobor fato! Dupa mergem la mall.

    Nu apuc sa mai spun nimic deoarece telefonul imi este inchis in nas. Vad cum usa se deschide si Arya vine cu o bucurie uriasa. Ma imbratiseaza ,dar nici nu apuc sa ii raspund ca o vad cum se agita. De fel, nu este o fata prea inalta, dar este extrem de frumoasa. Are parul vopsit blond si niste ochi caprui superbi. Nu inteleg cum a putut sa o insele acel baiat.

        -Deci  diseara am intalnire cu un baiat pe care l-am vazut aseara in club! Mergem in mall pentru a ne lua haine noi si sa te mai relaxezi si tu. Toata ziua stai si inveti...spune ea.

        -Stii povestea mea...cu cat este mai putin haos, cu atat e mai bine. Vreau sa termin cursul acesta cu orice pret fiindca sincer m-am saturat sa stau inchisa intr-un birou ingropata in hartii.

     Asa este ea...in fiecare saptamana iese cu cate un baiat care cica "este alesul" dar sfarseste prin a spune ca fie este prea slab ,fie prea gras, fie prea prost, fie prea sarac ,fie prea ingamfat. Niciodata nu a avut o a doua intalnire cu acelasi baiat, insa trebuie de fiecare data sa isi ia haine noi pentru "a face impresie buna".

     O luam impreuna pe jos pana la locul unde tinem cursul si intram . Ocupam doua scaune si asteptam ca profesorul sa vina.

        -Ti-a mai dat vreun mesaj idiotul? intreaba Arya.

      Asa ii spune ea lui Adam. La inceput ma tot sacaia cu mesaje in care imi spunea cat de rau ii pare ,dar nu i-am raspuns la niciunul.

        -Arya...stii bine ca nu. Ma intrebi asta zilnic, spun in timp ce domnul Adrien intra in sala.

       Acesta ne explica ultimele lucruri inaintea examenului de saptamana viitoare, iar apoi ne ureaza succes. Nu apuc sa imi strang foile de pe masa caci ma simt trasa de mana si o vad pe Arya care deja este gata de plecare.

         -Incetisor fato! Daca te face sa te grabesti atat de tare inseamna ca e important !ii spun eu.

         -Poate ca da...acum lasa comentatul si pregateste-te sa plecam. Nu vreau sa se inchida mallul.

          -Este abia 12:30. Se inchide la 22:00. Ai timp sa cauti tot ce vrei,spun calma.

        Iesim din sala si mergem catre cel mai apropiat taxi. In cateva minute ajungem si incepem cautarile. Am intrat la magazinul preferat al Aryei si deja a schimbat sase tinute diferite.

         -Ce parere ai despre asta?intreaba iesind din cabina de proba pentru a saptea oara, avand pe ea niste blugi rupti verde inchis si un tricou negru cu un buzunar facut din paiete argintii.

        -Iti sta perfect, spun plictisita.

        -Asta ai spus la ultimele patru tinute.

        Brusc,imi vine ideea sa merg pana la librarie pentru a-mi cumpara o noua carte . Tocmai ce o terminasem pe ultima si am nevoie de ceva care sa ma tina ocupata.

         -Cat mai probezi tu, merg sa caut ceva in magazinul de alaturi,ok?spun in timp ce ma ridic de pe scaun.

         Intru repede si ma uit la  noutatile de pe rafturi. Aud in spatele meu pasi si o voce cunoscuta. Refuz sa ma intorc fiindca stiu a cui este aceasta voce.Cea mai josnica persoana pe care o cunosc...

           M-am oprit aici ca sa va las in suspans. Ce parere aveti?

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now