Capitolul 8

2.2K 128 8
                                    

   In primul rand vreau sa specific ceva: nu voi mai povesti ce au facut in seara aceea decat foarte scurt. Au plecat de la Matthias, au mers acasa si s-au culcat.

 Imi cer scuze ca nu am descris seara aceea ,doar ca imi este super mega sila fiindca eu am de facut tema la romana si este foarte mare, insa mi-am facut timp si pentru un caitol . 

Vreau sa va mai rog sa imi scrieti comentarii  fiindca nu stiu daca va place. Scrieti-mi orice si daca vreti puneti-mi si intrebari pentru un Q&A .Intrebarile pot fi despre carte, personaje sau orice vreti voi. Pupici♥♥♥

   Ma trezesc foarte greu fiindca aseara ne-am culcat tarziu.Ma uit in partea dreapta din pat si ma astept ca Adam sa fie acolo,insa nu este nimeni.Cobor panicata si nu il gasesc nici la parter. Unde poate fi? Ma uit pe masa si observ un biletel: 

    "Draga mea, imi pare rau ca nu sunt cu tine cand te trezesti ,dar am putina treaba . Te rog ca diseara la ora 8.30 sa fii pregatita fiindca vreau sa mergem intr-un loc special. Te iubesc!

                                                                                                  Cu drag,Adam"

   Ma uit la ceas si vad ca este deja ora 18.30. Hotarasc sa incep sa ma pregatesc  asa ca ma duc sa imi fac un dus. Apoi, ma imbrac .Imi iau o fusta neagra, o camasa putin transparenta si o pereche de bocanci de aceeasi culoare. Ma machiez,nu foarte strident si sunt gata ,asa ca ma hotarasc sa termin acel film pe care l-am inceput aseara. Deodata ,simt 2 maini puse peste ochii mei,asa ca incep sa tip. Il vad pe Adam cum rade ,asa ca ma uit serioasa la el ,abtinandu-ma cu greu sa nu rad si eu.

     -Daca te-ai fi vazut...aveai o fata de milioane, spune el.

     -Ha ha ha,ce amuzant...zic sarcastica.

     -Nu te supara si tu acum.A fost o gluma. Vino aici, spune facand semn spre bratele sale deschise.

    O sa i-o intorc cu aceeasi moneda...(ras malefic). Ma apropii de el si ma ridic putin pe varfuri.Crezand ca vreu sa il sarut, se apleaca ,dar exact atunci ii iau telefonul din buzunarul blugilor si ma ascund in baie,inchizand usa. Intru in mesageria lui si caut ceva interesant...mesaje legate de afaceri , mesajele pe care mi le-a trimis azi, dar ajung la unul vechi de aproximativ 5 ani ,pe 31 octombrie. Il deschid si citesc :

  "Adam,stiu ca noi nu ne intelegem deloc, dar trebuie sa ne vedem astazi. Este legat de fiica mea" 

  Vad ca este trimis de la cineva pe nume Alexander. Asa il chema si pe tatal meu...Oare este posibil?...

Da fratilor, este scurt, foarte,foarte scurt, doar ca ma bate gandul sa ma las de carte fiindca nu stiu daca voua va place...

    

    

Îndrăgostită de AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum