Capitolul 14

1.8K 113 8
                                    

             Cititi la sfarsit!!!!     

                       Ema Pov.

  Vad totul negru. Unde sunt? In fata mea incep sa se contureze doua persoane. Imi strang putin ochii pentru a vedea cine sunt si... Mama? Tata? 

      -Mama ? Tu esti? intreb eu plina de speranta.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Aceasta aproba si inaintez spre ea ,sarindu-i in brate.Ea imi raspunde la imbratisare si amandurora ne curg siroaie de lacrimi. Dupa ce ne desprindem, imi indrept privirea spre tata, care isi deschide si el bratele

     -Ne-a fost atat de dor de tine, iubito, spune el. 

     -Si mie mi-a fost dor de voi. As avea atatea sa va intreb. 

     -Imi pare rau, scumpo, dar iti putem raspunde doar la trei intrebari. Tu le alegi, iar apoi decizi daca te intorci sau nu. 

      Ma aflu intr-un impas urias. Imi doresc sa ii intreb unde au fost atatia ani ,cum au murit, de ce m-au parasit...intrebari care m-au macinat toata viata. Sau as putea sa le spun despre prezent. Despre relatia mea cu Adam, daca sa il iert sau daca intr-adevar au pierit din cauza lui.

        -Tata,este adevarat ca eu sunt varcolac? spun prima intrebare pentru a ma convinge ca am aceste puteri. 

      -Da ,draga mea. Fiindca eu am fost , atunci esti si tu . Iar fiindca esti Luna , nu trebuie sa te unesti cu sufletul pereche pentru a avea aceste talente,dar vor fi mult mai puternice dupa ce o vei face.

     -Imi pot refuza sufletul pereche ? o pun pe urmatoarea.

     -Da,dar numai dupa implinirea varstei de 20 de ani . Insa odata ce v-ati casatorit, nu va veti mai putea desparti.

     -Mama, as vrea sa te intreb ,ca de la fiica la mama, crezi ca ar trebui sa il iert pe Adam fiindca din cauza lui ati murit? Eu inca il iubesc ,dar...

    -Scumpa mea, vreau sa intelegi un lucru.spune mama calma. Nu din cauza lui am murit. El a fost foarte bun cu noi si ne-a trimis departe de tine ,protejandu-te atat pe tine cat si pe noi, in ciuda faptului ca tatal tau l-a omorat pe al lui. Daca am fi in viata , am fi extrem de fericiti daca Adam ar fi un membru al familiei noastre , tatal copiilor tai si al nepotilor nostri. Iubito, fa ce iti spune inima. Daca il iubesti ,nu il parasi .Greselile de acum cativa ani sunt doar intre mine ,tatal tau si el . Nu lasa trecutul sa stea in calea sentimentelor voastre.

    Vad cum o lumina alba incepe sa ii 'traga' pe parintii mei in ea, ultimele cuvinte ale mamei fiind "El te iubeste mai mult decat crezi". 

     Ma trezesc cu o durere de cap ingrozitoare si observ ca sunt in patul din camera mea si a iubitului meu. Vad ca sunt invelita cu o patura groasa ,iar la capul meu se afla un buchet de trandafiri negri, alaturi de cartea mea preferata si o poza cu mine si Adam. 

      La cateva secunde,aud un zgomot dinspre baie si o vad pe Jain iesind de acolo cu ochii rosii si cateva cearcane. Atunci cand ma vede si ea, se opreste putin,dupa care se apropie si ma imbratiseaza .

       -Ema, draga mea, esti bine? spune uimita. Nu ai idee cate griji ne-am facut. 

       -Jain, sunt bine ,stai calma. De cat timp stau aici?intreb eu.

     -Noaptea trecuta Adam a venit in padure unde te-a gasit cu o rana uriasa in zona inimii . Am crezut ca te-am pierdut.

     -Nu scapati atat de usor de mine, spun sarcastica. 

     Jain ma imbratiseaza din nou si simt cateva picaturi  umede ,semn ca plange.

     -Adam unde este? intreb eu. Este bine? Dar Matthias? Si  restul lupilor? Iar acela din padure cine era? Era cumva Zayn? Parca semanau putin... Dar...

     -WHOOAA...usor fato . Ce-i cu atatea intrebari? Adam e bine. Daca vrei ma duc sa il chem de jos. Te-a pazit toata noaptea. Iar Matthias s-a dus sa cumpere cateva cafele. Oamenii lui Adam sunt in siguranta , desi unii sunt raniti. Iar lupul argintiu era chiar Zayn. I-ai tinut piept...Cred ca nu se va mai arata pe aici ceva timp, dar a spus ca se va intoarce. 

     -Pericolul nu a trecut inca complet,dar voi ramane alaturi de noua mea familie si voi lupta cu el ,la fel ca data trecuta. Acest razboi este doar intre mine si el. Trebuie sa inteleaga ca parintii mei nu mai sunt si ca spiritul tatalui meu nu va veni aici si il va felicita ca lupta pentru razbunarea lor imaginara. Daca ai sti Jain...Parintii mei chir l-ar placea pe Adam si el nu este un monstru asa cum l-am crezut la inceput. As fi meritat sa ma omoare pentru ce s-a intamplat in trecut, dar el a avut grija de mine si...

      Sunt intrerupta se zgomotul usii de la camera. Ma uit pe ea si il vad pe Adam care are o pereche de ochi rosii de la plans si de la oboseala. Imediat cum ma vede , sare in pat si ma saruta cu putere. Ii raspund la sarut strangandu-l puternic in brate.

       -Nu stii cat de mult mi-ai lipsit ,spune el.  Si tu nu esti suparata ca te-am mintit? Nu...nu crezi ca ti-am omorat parintii?spune cu o teama in glas.

      -Adam ,nu as crede asta nici o clipa. Stiu cat de mult tii la mine si nu as putea fi suparata pe tine. Vreau ...sa imi cer scuze in numele parintilor mei...mai exact al tatalui meu!spun cu cateva lacrimi in ochi. Nu meritai asta.

      -Shh shh. Ce a fost ,a fost,spune in timp ce ma mangaie pe par.

      -Vai doamne, sunt pe cale sa fac diabet, spune Matthias ,care tocmai ce a intrat pe usa ca un ninja. 

      Vad cum Jain ii da un pumn jucaus in umar si apoi il saruta. 

      -Pe bune soro,chiar imi pare bine ca te-ai intors ,mai spune Matthias. Chiar nu stiu ce as fi facut daca te pierdeam .Cred ca...cred ca...cred ca as fi...murit ,dramatizeaza el in timp ce se preface ca lesina. 

        Incepem cu totii sa radem ,iar baietii incep sa se fugareasca.

  Ei bine ,dragilor, inspiratia m-a lovit! Am facut un capitol de exact 1000 de cuvinte fiindca nu mai asteptam sa postez. As vrea sa va rog sa imi lasati intrebari pentru Q&A in sectiunea de comentarii si vreau sa va mai spun ca la media sunt Adam si Ema. Va pup♥♥♥

    

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now