Capitolul 4

3.3K 160 12
                                    

     Cititi ceea ce este scris la sfarsit fiindca este foarte important!!!


   -Deci... ce dracu tocmai s-a întâmplat acolo? întreb eu nervoasă . Sunt așa din două motive: primul,care mă face să îmi ies din pepeni, este că Adam "este calmat" de către roșcata din club ,care își tot plimbă mâinile pe spatele lui ,iar al doilea este că nu știu ce naiba mi se întâmplă. Trăiesc într-o altă lume sau băiatul de care îmi place este un magician care se transformă în lup și iar în om ,iar după aceea, "poc" iar se face lup. El și grupul său de prieteni scamatori și-au propus să mă testeze ca să vadă cât de mult rezist?

          -Ema , treci imediat în mașină! țipă Adam. Să nu te prind că scoți vreun cuvânt până ajungem acasă ,fiindcă nu mi-a ajuns afemeiatul acela beat din club!

          Mă urc în mașină fără să spun nimic. Oare chiar ar putea să mă mănânce ? "Tocmai ce l-ai văzut cum sfârteca un puști beat și se hrănea cu el" spune conștiința mea. Corect, deci m-ar putea omorâ în fiecare moment...

           Mergem de 5 minute fără să vorbim . Tot ce fac eu este să mă uit la el cum se joacă cu pierce-ul său.

            -Cum poți să stai cu așa ceva în gură? întreb eu ,deja enervată de indiferența cu care mă tratează. Hello, eu sunt cea traumatizată aici, deci am dreptul să știu  dacă este doar o glumă idioată. Chiar m-aș aștepta la așa ceva de la fata aia cu părul roz și de la "amicul" meu care se transformă în lup când are chef.

            -Se simte bine când săruți, spune Adam la fel de indiferent.

            -Roșcata aia ți-a confirmat?

            -Nu prea mă bazez pe ea, deci nu ai vrea să îmi confirmi tu?

            -Scuze, deja mi-a fost provocată destulă greață de la schimbul tău de salivă cu roșcata și de la felul în care ai omorât un adolescent drogat.

             Îmi dau seama că a parcat în fața casei lui și cobor. Sigur asta este liniștea dinaintea furtunii...

             După ce intră în casă , Adam trântește ușa și începe să urle :

             -Tu ai idee ce tocmai ai făcut?Doar ca să te salvez pe tine de la o partidă, am arătat ceea ce încerc să ascund de 20 de ani!

             -Atunci nu trebuia să mă salvezi. Oricum mă simțeam îngrozitor. Care era diferența dintre o fată a cărei inimă a fost aproape distrusă și o fată violată a cărei inimi a fost distrusă ,huh? Cum crezi că mă simțeam când te vedeam cu păpușa aia Barbie care era mai rea decât o lipitoare? Tot ce aș fi făcut în acel moment era să stau singură, să plâng și să mă gândesc la cât de proastă am putut fi ,deoarece eu chiar credeam că mă placi! Nu știu ce intenții ai. Poate tu vrei doar să mi-o tragi sau poate vrei să mă faci friptură în sânge ori hrană umedă pentru câini! Uite , îți dau eu bani și du-te să îți iei un sac de Pedigree de la Supermarket și te rog,lasă-mă să plec vie!

           -Tu mă iei la mișto? În loc să îmi mulțumești că te-am scăpat de idiotul ăla ,ție îți arde de glume.Fetițo, să știi că nu îți merge cu mine așa! Dacă ți s-a acrit de viață, pot să te "scutur"cât ai zice pește, așa că nu mă pune la încercare! Am unele motive pe care sper să nu le afli încă pentru care mă comport așa.Crezi că nu țin la tine?Crezi că dacă voiam să te fut, nu o făceam?Crezi că dacă voiam să te omor, nu o făceam? Ești aici de 5 zile și mă enervezi mai mult decât m-au enervat toate femeile pe care le-am avut în ultimii 7 ani!Tu ai văzut acum ceva ce nu trebuia să vezi în viața ta. Ți-aș explica și ție ce s-a întâmplat la clubul ăla dacă nu m-ai lua la mișto și nu m-ai considera un idiot.Tu nu te-ai întrebat niciodată ce au făcut părinții tăi toată viața? Cum au dispărut?Crezi că au plecat așa ,pocnind din degete? Nu ești decât o orfană ai cărei părinți au părăsit-o fiindcă ...

              Toate cuvintele acestea mă rănesc foarte tare. Lacrimile curgeau fără oprire ,iar el nu vedea nimic. Mă rănește faptul că el crede că îl consider idiot sau anormal, dar m-a răpit , m-a bătut și aproape m-a lăsat să mor, iar inevitabilul s-a întâmplat: care erau șansele să mă îndrăgostesc de o astfel de persoană? Vă spun eu . 0,1% . Iar eu ce am făcut? M-am îndrăgostit de el.

              Nu l-am lăsat să termine fiindcă am fugit înapoi sus și m-am închis în baie. Am dat frâu liber lacrimilor și m-am gândit că aș putea opri totul ,cu un simplu gest. Dar oare merită să fac asta? 

      Adam Pov. 

      Am văzut cum plângea și mă durea să îi spun lucrurile acestea, dar nu o pot lăsa să afle... Vedeam cum pleacă val-vârtej și se închide în baia de la etaj. Îi auzeam suspinele și acum aș da orice să fiu lângă ea , dar nu o pot pune în pericol .

Acum sunt tot aici , în fața ușii. O aștept de 3 ore în care nu s-a mai auzit nimic. Am bătut la ușă, i-am spus că îmi pare rău pentru tot și că țin mult la ea, lucru pe care nu l-am mai spus niciunei femei până acum. Mă hotărăsc să intru peste ea. Cum ușa este închis cu cheia , forțez puțin încuietoarea și imaginea din fața mea mă lasă masca...

Hey toata lumea !Vreau sa va intreb neaparat un lucru : ati vrea sa caut imagini cu personajele sau sa le las asa ca sa va imaginati fiecare cum arata? 

 P.S. Imaginea de la media il reprezinta pe Adam cand este lup.

   Pupici♥♥

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now