Capitolul 5

2.9K 172 15
                                    

  Adam Pov.

     Oglinda din baie este spartă , iar Ema are mâinile pline de sânge. Cioburile sunt împrăștiate pe jos și de pe unele curge puțin lichid roșu.

       -Ce ai făcut aici? întreb eu nervos ,în timp ce pășesc printre sticlă spartă și o iau în brațe pe Ema.

       -Oricum ai spus că nu contez pentru tine, oricum nu am familie, deci care era motivul să mai trăiesc?spune aceasta cu ochii inundați de lacrimi.

      Mă doare îngrozitor să o văd așa și mai ales din cauza mea. O ajut să se spele pe mâini ,după care i le bandajez cu grijă . La fiecare mișcare de a mea, tresărea de durere.

      -Știi bine că nu asta am spus. Vreau să încercăm să fim măcar prieteni ,ok? îi zic eu , imediat după ce o așez pe patul mare din dormitor. 

  Ema Pov.

      -Prieteni? Eu simt ceva mai mult pentru tine,dar este clar că nu îți pasă deloc! îi spun lui Adam.

       -Nu știi nimic . M-am îndrăgostit de tine din prima clipă în care te-am văzut. Tu ar fi trebuit să fii supărată fiindcă te-am răpit și să îți dorești să nu mă mai vezi niciodată. Dar știi de ce nu s-a întâmplat asta? Fiindcă suntem suflete-pereche ! Am fost meniți să fim împreună la bine ,la rău, să nu ne părăsim nicicând!

        Suflete -pereche? Ce mai este și asta? O altă bazaconie paranormală? în doar o zi am văzut mai multe decât am văzut toată viață mea!

        -Cum adică?întreb eu sperând să aflu măcar un răspuns normal pe ziua de astăzi.

        -Adică asta !

         Nu apuc să mă gândesc fiindcă îi simt buzele lui Adam peste ale mele. Este primul sărut din viața mea...simt cum mă topesc ușor ,iar fluturașii din stomacul meu se agită îngrozitor. Habar nu am cum să reacționez. Nu că aș fi eu vreo cunoscătoare în "arta sarutului', dar el o face foarte bine. Ne dezlipim din sărut și imediat simt la încheietură mâinii stângi o durere insuportabilă. O lacrimă îmi curge ,însă Adam o șterge.

         -Știu că doare tare... spune el

         -Stai, tu de unde știi ? îl întreb surprinsă.

         -Este semnul sufletelor-pereche . Uite ! spune în timp ce își ridică mâneca și îmi arată că în același loc ca și la mine, se află un tatuaj cu numele meu.

          Îmi scot bandajul de la mână și văd numele "Adam"scris pe ea.

          -Acum meriți niște răspunsuri...spune acesta calm. În primul rând, într-adevăr, eu mă pot transforma în lup..fiindcă sunt un vârcolac. De aici și chestia cu suflete-pereche. În neamul nostru, pentru un vârcolac,nimic nu este mai scump decât sufletul său pereche. Dacă acesta pățește ceva, puterile pe care vârcolacul le are vor scădea din ce în ce mai mult. Nu te-ai întrebat niciodată ce este cu tatuajul în formă de lună pe care îl ai la ceafă? Acela este semnul că ești sufletul-pereche al unui Alpha, Alphaul fiind cel mai puternic lup dintre toți. El se poate transforma în lup oricând vrea ,în timp ce varcolacii de rând o fac doar când se înfurie sau se simt atacați. Se spune că Alphaul are acea abilitate pentru a-și proteja Luna atunci când are nevoie.

         -Luna fiind sufletul său pereche,nu?întreb eu uimită de explicațiile pe care Adam mi le dă.

         -Exact! În al doilea rând, vreau să știi că nu te-am răpit de bună-voie...este un lucru pe care încă nu trebuie să îl afli. Și ca să știi,chiar dacă nu făceam asta, până la urmă tot ne întâlneam ,fiindcă acesta este blestemul cu care ne-am născut. Vom trăi până atunci când ne vom găsi sufletul-pereche .Cu cât o faci mai devreme, cu atât este mai bine.

          -Am înțeles! spun eu.Ți-aș putea pune o întrebare?

          -Orice pentru tine! spune Adam.  

          Roșesc ușor la replică acesta.

          -Deci...asta înseamnă că noi va trebui să fim împreună pentru totdeauna, corect?

          -Da, răspunde el.

          -Și dacă nu ne vom putea iubi? Va trebui să ne despărțim?

           -Asta vine din inimă ,iar eu te iubesc de 19 ani încoace.

           -Dar tu ai 21 de ani! Cum vine asta? întreb uimită.

            -Am 210 ani și te-am așteptat foarte mult timp , în care mă distram cu parașute din cluburi sau cu fete care încă nu și-au găsit alesul. Dar de acum am ochi numai pentru tine și îți jur că nici o altă fată nu te va înlocui! îmi spune Adam.

           Mă emoționez foarte tare și știu că așteapta să îi spun la fel, doar că am nevoie de puțin timp.


            -Te iubesc mult...nu știu dacă acum vorbesc cu mintea sau cu inima ,dar cert este că eu chiar simt că vreau să îți fiu mereu alături, spun eu în timp ce îl îmbrățișez.


 Hey! Acesta a fost si capitolul 5...

Am observat ca sunt foarte multi cititori "fantoma" . Va rog mult sa imi lasati cate un comentariu cu parerile voastre legate de carte...daca vreti sa o continui sau sa o sterg.

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now