Capitolul 13

2K 109 5
                                    

      Ema Pov.

  Il vad pe Adam cum se indreapta catre scena din capatul salii ,iar cativa oameni de acolo pregatesc un microfon, semn ca el va trebui sa vorbeasca intregii lumi.

   -Buna seara ! spune el. Stiu ca v-ati adunat cu totii aici pentru a-mi intalni sufletul pereche si viitoarea voastra Luna...

      Deodata ,aud usa cum se tranteste si un aer rece intra, impreuna cu niste oameni imbracati cu haine patate de sange si sfasiate. 

     Persoanele din sala se lipesc de un perete, iar barbatii se transforma imediat in lupi, facand un "zid" protector in jurul femeilor si al copiilor. Ma simt trasa de mana si il vad pe Adam care s-a pozitionat in fata intregii lumi.

    Adam Pov.

   La dracu' , la dracu' , la dracu' ! De ce acum? Toata haita lui Alexander se afla aici gata sa isi recupereze Alpha-ul de drept . 

   Imi vad toti oamenii cum se transforma si o iau pe Ema de mana, tragand-o dupa mine pana cand ajungem la grupul nostru.

        -Mai ,mai, mai, ce avem noi aici? spune sarcastic Zayn ,care era fosta mana a lui Alexander.

        -Ce vrei Zayn?intreb eu ,strangandu-mi mai tare mana in jurul incheieturii Emei. 

       -Adam, prietenul meu de o viata...de ce nu ne intampini cum se cuvine? Tinerii din ziua de azi... zice in timp ce prietenii lui se apropie amenintator de noi, transformati deja in lupi. 

     -Zi-mi ce vrei . Oricum nu ai nici o sansa daca te gandesti sa ataci acum. 

     -Crezi ca o sa te lasam sa pastrezi ce i-ai luat odata lui Alexander? Ce ne-ai luat tuturor? Stii prea bine ca nu ti-o vom lasa pe Ema. Dar cel mai important ...i-ai spus adevarul? Adevarul ca tatal ei a fost Alpha-ul nostru si ca la nasterea ei,cand au vazut semnul Lunii, au vorbit cu tine in speranta de a fi intelegator ,iar tu...tu le-ai spus ca daca vor sa ai grija de fiica lor va trebui sa o paraseasca.

      -Destul! spun eu iritat. Nu stii de ce am facut asta. Nu vei sti niciodata. Ma intorc si o caut pe Jain din priviri si i-o dau pe Ema , soptindu-i sa fuga cu ea si sa o ascunda. 

     Cele doua pleaca imediat si ii vad privirea inlacrimata iubitei mele. Poate va fi ultima data cand o voi mai vedea . Daca voi supravietui in aceasta lupta si ea nu ma va putea ierta fiindca am mintit-o pana acum? 

   -Adam, dragul meu Adam , sper ca in aceasta seara sa pot sa fac ce nu am reusit de 21 de ani. Sa te omor! spune Zayn in timp ce isi trimite haita asupra noastra. Nu stau sa ma mai gandesc nici macar o clipa si ma transform . Il vad pe Zayn, un lup argintiu de aceeasi marime cu mine ,care se apropie cu un marait. Nu ma las mai prejos si incep sa alerg spre el bagandu-mi coltii ascutiti in pielea lui. Simt cum scoate un urlet de durere si apoi ma arunca in cealalta parte a salii. Ma ridic imediat si vad imprejurul meu cativa lupi sfasiati si imi dau sama ca Zayn a disparut. Nu se poate... a plecat dupa Ema...


  Ema Pov.

  Nu stiu ce se intampla . Tot ce am inteles este ca singurul responsabil de moartea parintilor mei este Adam. Nu il voi putea ierta niciodata pentru asta. Lacrimile imi curg in timp ce alerg alaturi de Jain prin padure. Ne oprim din cauza oboselii si o intreb:

      -Ce s-a intamplat acolo?

    -Ema...incepe ea. Matthias mi-a spus toata povestea. Tatal tau a fost Alpha-ul haitei din acesta seara. Barbatul acela, Zayn, era mana lui. Atunci cand te-ai nascut, Alexander, tatal tau si Lyana ,mama ta, si-au dat seama ,vazand tatuajul cu Luna de la ceafa, ca esti sufletul pereche al lui Adam. Alexander a hotarat sa vorbeasca cu Adam si sa il roage sa aiba grija de tine atunci cand va veti intalni. Adam a fost de acord ,dar i-a cerut in schimb ca ei sa se dea disparuti fiindca daca haita noastra ar afla ca tu esti "rivala" noastra ,ar incerca sa iti faca rau. Atunci cand au plecat, parintii tai au avut un accident de masina ,iar Zayn il considera pe Adam vinovat pentru tot ce s-a intamplat.

        Sunt socata. In cei 19 ani ai mei am crezut ca parintii mei m-au parasit de buna-voie ,dar tocmai acum aflu adevarul. O simt pe Jain cum ma imbratiseaza si ii raspund. 

        -Ce crezi ca ar trebui sa fac acum?o intreb. Sa il iert?

        -Nu stiu. Ar trebui sa faci asa cum simti aici, spune in timp ce imi pune mana in dreptul inimii. El a vrut sa te protejeze fiindca te iubeste. Nu si-a dorit ca parintii tai sa moara. Pana la urma este sufletul tau pereche. Nu cred ca te poti desparti de el prea usor. Sa stii ca...

         -Shhh...spun eu cand aud zgomote.

         -Shhh ce ? Nu asta voiam ... 

          -Taci si asculta ,Jain. 

         Cateva fosnete de frunze anunta venirea unui lup. Ne intoarcem impreuna capurile catre directia din care vine zgomotul. Vad un lup argintiu care se indreapta cu pasi usori catre noi . Jain se ridica imediat si o vad cum se transforma intr-un lup mai mic decat cel care vine spre noi . Se indreapta catre el cu coltii scosi si pregatita sa atace. Ce naiba? Si Jain este varcolac. Cei doi se uita unul la celalalt timp de cateva secunde in care maraie. Deodata, lupul cel mare se arunca pe Jain ,dar ea il musca puternic de ureche ,pana la sange.  Vad ca lupul se enerveaza si o arunca pe gen , aceasta izbindu-se puternic de un copac. 

         In acest moment simt cum nervii imi acapareaza mintea si furia pune stapanire pe mine. Simt cum  ma ridic usor de pe pamant ,iar creierul meu nu se mai afla in aceasta lume. Cad inapoi pe pamant si  ma simt complet diferit. Vad cum lupul  se apropie si mai tare de mine ,iar eu incep sa fug spre el . M-am transformat in lup. Sunt varcolac. Tatal meu a fost cel mai puternic varcolac ,ceea ce inseamna ca si eu sunt. 

            Ma apropii cu pasi repezi de adversarul meu si imi infing coltii in ceafa lui . Aud din partea acestuia un sunet de durere,dar el ma musca de pieptul plin cu blana alba. Simt cum un lichid se scurge incet pe coltii dusmanului ,iar blana mea mi se pateaza cu sange . Puterile incep sa ma lase , dar nu dau drumul "prazii" ,ci o musc mai tare , gustul metalic facandu-si aparitia . Vad cum lupul pleaca inspre celalalt capat al paduri ,iar eu ma transform ,cu o durere groaznica, inapoi in om. 

          Ultimele lucruri pe care le mai vad sunt Adam ,care vine si ma ia in brate si Jain care incepe sa planga, strigand dupa ajutor.


        Hey, acesta este capitolul din weekend si vreau  sa va multumesc pentru cei 500 de ochisori. Va iubesc mult de tot si va astept parerile in comentarii. ♥♥♥

Îndrăgostită de AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum