Capitolul 25

1.3K 75 16
                                    

Adam...

Ce naiba cauta el aici? Un gand imi trece prin minte si realizez ca motivul este cel de care ma temeam. Adam este iubitul Aryei.

Ne holbam unul la altul cateva secunde ,pana cand tocurile Aryei se aud . Aceasta il saruta pe Adam pe obraz ,iar eu simt cum lumea mi se destrama.

-Ema, el este prietenul meu Adam. Stiu ca il cheama la fel ca pe stii tu cine ,dar el chiar este de treaba.

Adam imi intinde mana, semn de cunostinta si acest gest stoarce de la mine lacrimi amare. Politicoasa, ii apuc mana cu o teama uriasa si la impact ,un fior imi strabate corpul. Daca anul trecut mi-ai fi spus ca vom ajunge sa ne strangem mainile in aceste circumstante, probabil ca te-as fi crezut nebun.

Sunt salvata de Arya care pleaca entuziasmata impreuna cu iubitul ei. Daca ar mai fi stat mult ,cred ca as fi izbucnit in fata lui. Inchid usa in urma lor si ma las pe ea, din ochi curgandu-mi lacrimi pe care nu le mai pot opri. Iubirea dintre noi este pierduta si nu e nicio sansa sa dam timpul inapoi. Nimic nu mai poate fi schimbat...

Dupa o jumatate de ora de plans, ma ridic de langa usa si imi sterg lacrimile. Ma duc in camera,unde imi iau rochia pe mine si imi indes in geanta servetele, rimelul ,rujul ,tigarile si cateva pliculete magice care ma vor ajuta in aceasta seara (stiu ca suna ca si cum s.ar pregati pentru puradei, dar nu e asa =))) .

Vad ca mai am cateva minute pana cand Kay va veni si ma va lua, asa ca sun persoana la care nu m-as fi gandit niciodata ca voi mai apela.

-Bu..buna Camila.

-Ema? Tu esti?

-Da...uite...chiar imi pare rau pentru ce a fost intre noi acum cativa ani, dar vreau sa ma vad cu tine neaparat. In seara asta, mai bine spus in noaptea asta.

-Trecutul e trecut ,Ema. Eu lucrez la docuri pana pe la 2.00 ,iar apoi sunt libera. Vrei sa ne vedem intr-un loc mai calm ,presupun... stiu o cafenea la doua st...

-La ora 2.30 ne vedem la docuri. Inscrie-ma la cursa din seara asta. Pariaza pe bani , masini sau droguri. Orice.

-Ema? Esti bine? Am crezut ca de atunci te-ai lasat de curse si de iarba...

-Camila, te rog frumos...esti singura persoana la care mai pot apela...

-Bine,la 2.30 ne vedem.Te pup si imi este dor de tine.

Inchid telefonul si ies din casa ,incuind usa in urma mea.Afara il gasesc pe Kay sprijinit de masina ,cu un buchet urias de trandafiri rosii. El mi-i ofera, alaturi de un mic sarut pe obraz ,dupa care urcam in masina.

-Kay, eu nu voi putea sta prea mult in aceasta seara.

-Nu-i nimic, oricum si eu trebuie sa ma grabesc. Maine am de lucru la firma si apoi voi pleca pentru cateva zile din tara.

Din tara? Kay pleaca maine din tara si el abia acum imi spune? Incerc sa ma calmez,desi nu prea reusesc.

-Si tu abia acum imi spui?

-Nu am gasit timp ca sa iti spun .

Restul drumului il parcurgem in liniste. Cand ajungem la destinatie, muzica se aude si strigatele oamenilor de asemenea. Iesim din masina,iar Kay ma ia de mana. Fumul de tigara si mirosul de alcool se simte imediat cum deschidem usile clubului. O fata sare in bratele lui Kay si eu simt o urma de gelozie.

-Ema, ea este Lysa, sora mea. Lysa ,ea e Ema ,viitoarea mea iubita.

Tresar la acest apelativ,dar nu am timp sa imi vin in fire fiindca sunt imbratisata de Lysa.

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now