Capitolul 10

2.2K 114 6
                                    

      Adam deschide punga si gaseste in ea ceasul pe care si-l dorea de saptamana trecuta.

       -Nu am avut timp sa iti gasesc altceva ,dar...

     Nu ma lasa sa continui fiindca ma trage intr-un sarut plin de iubire .

      -Este perfect! spune el.

     -Ma bucur ca iti place. 

     Mergem la etaj si incepem sa ne imbracam pentru intalnirea cu Matthias si Jain.In timp ce Adam face un dus , eu imi caut ceva mai gros, fiindca incepe ploaia. Gasesc o pereche de blugi negri ,un tricou de aceeasi culoare si o jacheta verde. Ma incalt cu niste tenisi si eu sunt gata. Ma asez pe pat si il vad pe Adam cum iese din baie cu un prosop in jurul taliei si picaturi de apa care i se scurg din par pe abdomenul perfect.

     -Iubito,nu te mai holba la mine ,ok?

    Imi dau seama ca ma holbez de aproximativ 5 minute la el si ma rosesc usor .Adam intra inapoi in baie ca sa se schimbe . Iese imbracat cu o pereche de blugi negri, un tricou tot negru si o camasa cu patratele rosii si albe. Iau ambele telefoane de pe masa si portofelul lui Adam ,iar apoi plecam, tinandu-ne de mana.

   In masina:

   -Adam, pot sa te intreb ceva?

  -Sigur,iubito! spune el.

 -Tu...ai avut vreo legatura cu tatal meu sau cu disparitia parintilor mei?

Adam Pov.

 Nu...acum ce ii voi spune? Nu ii pot spune adevarul fiindca nu este pregatita si o iubesc prea mult, dar sa o mint? Si atunci cand va afla ...

  -Adam! Adam ! imi aud numele din nou si nu stiu ce sa fac...haide Adam, toti stiu ca te pricepi de minune sa inventezi scuze penibile...gandeste mai repede...

   -Iubito, tot ce stiu este ca nu mai sunt in viata. "Bravo Adam , foarte bine , nici macar nu ai mintit-o! Doar i-ai ascuns partial adevarul...". Dar de ce sa ne stricam aniversarea de o luna vorbind despre un subiect atat de sensibil si de trist? intreb eu pentru a evita sa mai dau alte  raspunsuri.

    -Stii ce? Chiar ai dreptate. Astazi vom fi doar noi doi si vom petrece aceasta zi impreuna,fara sa ne certam sau sa ne intristam.

    -Exact! Deci unde a spus Jain ca ne intalnim? 

    -La restaurantul din mall ca dupa sa vedem un film. Dar pana ajungem, poti sa imi explici si mie ,te rog,cum faci ca acum sa fii om ,iar boom ,apoi esti lup? spune ea gesticuland si obtinand din partea mea un suras. Si daca eu sunt sufletul tau pereche, atunci si eu ma pot transforma in  lup, sau ...

    -Deci,ia-o putin mai incet . In primul rand,daca esti un om normal ,nu poti deveni varcolac, dar daca esti jumatate-varcolac si jumatate-om , poti sa te transformi doar dupa  ce te vei uni cu sufletul pereche,ai inteles? intreb eu ,iar ea aproba. Iar partea cu transformatul este foarte usoara. Trebuie doar sa inchizi ochii si sa iti spui ca vrei sa te schimbi. Iti voi povesti mai multe acasa, fiindca acum am ajuns.


Ema Pov.

    Mi s-a parut foarte ciudat cum Adam a evitat subiectul despre parintii mei . Sunt sigura ca a avut ceva de-a face cu ei,dar nu vrea sa imi spuna. 

     Coboram din masina si intram in restaurant. Ii vedem acolo pe Jain (acum am realizat ca eu nu v-am aratat-o pe Jain)

 Ii vedem acolo pe Jain (acum am realizat ca eu nu v-am aratat-o pe Jain)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now