Capitolul 26

1.3K 79 9
                                    

Cateva cladiri darapanate adaposteau sute de persoane, fiecare mai diferita decat cealalta. Baieti ,majoritatea de bani-gata care nu au ce face si fete care nu sunt decat niste curve. Docurile sunt locul unde am invatat ca nu poti avea incredere in nimeni, ca oricine poate trada pe oricine. Ma uit dupa Camila si ma astept sa o vad si pe ea la fel de neschimbata,insa aparitia ei ma socheaza. Fata care odata facea trafic de droguri alaturi de mine fiindca avea probeme acasa, cea cuminte si mereu descurcareata, cu parul blond si un chip bland, acum avea pierce-uri in spranceana si in buza, un par castaniu si haine care nu dadeau deloc dovada de decenta.

Ne uitam una la alta cateva secunde, dupa care ne imbratisam ,incepand amandoua sa varsam lacrimi de dor. Sa o simt din nou aproape de mine, asa ca in vremurile vechi este uimitor. Ea este sora mea...sora mea din alta mama si asta nu se va schimba niciodata.

-Ema, draga mea...incepe sa spuna, desi lacrimile abia de o lasa sa vorbeasca.

-Te rog ,iarta-ma pentru ceea ce am facut...spun in cele din urma. Nu am vrut sa te fac sa ajungi acolo. Te rog...

Ea imi face semn sa tac ,dupa care ma imbratiseaza din nou mai strans decat inainte. Stam asa cateva minute ,iar apoi ne dam usor drumul.

-Te-ai schimbat atat de mult!spun eu. Aproape ca nici nu te mai recunosc...

-Si tu!tipa ea. Ai...ai parul roz! Cand erai mai mica urai rozul, spune ea si incepem sa radem. Ai atatea sa imi povestesti.

Daca cineva m-ar pune sa imi povestesc viata de cand m-am intalnit cu Adam pana acum, cred ca as inventa intamplari si as inlocui momentele triste cu unele fericite. Dar ea este Camila. Pe ea nu o mint.

-Promit ca o sa iti spun totul, dar acum o sa concurez.

-Ema, stii accidentul din seara aceea... Nu...nu cred ca ar fi bine daca ai concura la cursa din seara asta... Este sezonul celor mai periculoase curse si celor mai mari castiguri.Nu te pot opri, dar nu e bine ce faci.

-Uite,avem nevoie de bani si orice altceva dupa urma caruia sa scoatem bani. Atunci te-am abandonat la greu,iar acum voi repara tot. O sa ne facem o afacere de la care vom avea profit si toti cei care ne-au facut sa suferim vor plati.

In cele din urma ajungem si in locul din care se fac pariurile. Camila ma priveste cu o farama de neincredere ,dar eu ii zambesc si acest lucru pare ca o incurajeaza . In cele din urma se apleaca asupra foii si semneaza in casuta care indica cel mai mare pariu. O suma enorma de bani. Fara sa ma mai gandesc ma urc in masina de curse pe care obisnuiam sa o folosesc cu ani in urma. Desi este putin veche, motorul toarce la fel ca in vremurile frumoase. Praful se ridica de pe ea asemeni unor fantome si acest lucru aduce la suprafata temerile mele. Daca nu castig aceasta cursa , o sa regret mult timp. Imi scutur capul dorindu-mi ca acestea sa dispara si turez motorul ,pregatita de cursa.

Obisnuita fata din anii trecuti care dadea startul curselor a fost inlocuita de alta care era mai mult dezbracata decat imbracata si cu parul de un rosu usturator. Simturile mi se ascut instant ,iar reflezele actioneaza fara sa ceara permisiunea creierului. Pana ma dezmeticesc eu , ma vad cu 240 km/h aproape de prima curba. In fata mea se mai afla o singura masina si din cate stiu eu este a unui baiat al carui prieten a pariat pe aceiasi suma ca si noi. Adrenalina imi curge prin vene si ma simt din nou in urma cu cativa ani.

Iau curba perfect , lasand in urma praf si fum. Acum ma aflu bara la bara cu masina neagra care era in fata mea. In ultima fractiune de secunda ,reusesc sa o depasesc ,castigand astfel cursa.
              Oamenii care au pariat pe acel băiat se oftica , înjurând și strigând cuvinte de batjocura la adresa mea. Singurul lucru pe care îl pot face este sa ma întorc spre ei și sa zâmbesc drăcește . Camila nu este mirata aproape deloc de câștigul meu,dar in schimb ma felicită.
          Fata care a dat startul competiției vine și îmi da un "morman" de bani , pe care ii iau fără sa mulțumesc sau sa schițez vreun sentiment. Ma urc împreuna cu Cami in mașina ,pornind astfel spre locul pe care nu credeam vreodată ca îl voi mai vedea. Spre un nou inceput in viața mea  și a celor care îmi erau cu adevărat prieteni,dar eu i-am trădat. Spre locul in care voi da totul uitării ,iar sentimentele nu își vor mai avea rostul.

          Deci...acesta e capitolul și sper ca v-a plăcut. Știu ca e foarte scurt ,însă trebuie sa va las in suspans 🙂🙂pupici😘
     P.S . Maven la media

Îndrăgostită de AlphaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu