Capitolul 16

1.8K 95 2
                                    

           ATENTIE!!! In acest capitol sunt scene 18+                                                                                                                                                                                     Ema Pov.

     Ii conducem pe Matthias si Jain pana la usa ,unde ne luam la revedere de la ei. Ma simt destul de tulburata dupa visul pe care l-am avut acum cateva ore. Ies pe terasa din spatele casei unde imi aprind o tigara pentru a uita de tot. Ma asez pe leaganul de sub un brad stufos si imi fac vant usor. Peste tot este intuneric ,iar singura sursa de lumina este bricheta cu care dau foc obiectului din mana mea. Inhalez usor fumul si simt cum acesta coboara brutal in plamanii mei, provocandu-mi un gust amar care da inspre tuse. Ma gandesc la tot ce s-a intamplat. Nu mi-am mai vazut parintii de aproximativ cinci ani si nici macar nu stiam ca sunt morti. Toate erau doar banuieli. Banuieli ca sunt in viata si se vor intoarce, ca sunt pierduti,dar ii voi gasi...doar amagiri. O lacrima mi se scurge pe obraz cand realizez ca nu mai am nici macar o sansa sa ii vad. Nu stiu ce sa cred. Oare visul a fost doar o fantezie de-a mea? Mai trag o data din tigara si ma gandesc la faptul ca ma pot transforma in lup. Nu stiu ce sa zic si despre asta. As vrea sa vorbesc cu o persoana care a trecut prin aceleasi lucruri ca si mine. As discuta cu Jain, dar si ea s-a nascut varcolac . Nu cunosc alta persoana in care sa imi pun toata increderea. Si despre faptul ca voi fi un fel de regina a haitei...  O alta intrebare fara raspuns. Cum ma voi comporta cu toti? Voi ajunge o femeie din aceea cu parul electrocutat, o jumatate de tona de ruj pe buze si tocuri si rochii pompoase? Surad la acest gand. Nu ma aflu intr-o poveste, ci in lumea reala in care va izbucni in curand un razboi din cauza ca nu voi alege haita tatalui meu. Mii de oameni vor muri pentru asta si nu sunt de acord. Dar iubirea mea pentru Adam este mult prea mare si nu il voi parasi indiferent de situatie .Imi sting tigara si ma dau jos din leagan,indreptandu-ma catre baia de la etaj. 

         Ajung in camera unde il vad pe Adam butonand telefonul.

    -Ce faci?ma intreaba el.

    -Tocmai ce vreau sa fac un dus, spun in timp ce imi iau din dulap lenjerie si un tricou mai lung.

     -Okay, eu abia mi-am facut.

         Intru in baie si imi las hainele sa alunece usor. Ma uit in oglinda ,unde observ in zona pieptului doua zgarieturi in locul unde am fost muscata. Din instinct,imi trec degetele peste el si simt o usturime groaznica. Oftez si dau drumul la apa. Picaturile fierbinti imi relaxeaza pielea ,iar mirosul de trandafiri al gelului de dus imi invadeaza plamanii. Imi iau samponul si incep sa imi frec parul gri. La sfarsit, ma clatesc cu apa si ma infasor intr-un prosop mare si calduros. Dupa cateva minute ,ma imbrac si pornesc feonul pentru a-mi usca parul. Intre timp ,fredonez cuvintele unei melodii pe care mama mi-o canta inca de cand eram mica .Avea o voce minunata si eu am mostenit-o de la ea.

     ♪♫   If I die young bury me in satin 

              Lay me down on a bed of roses 

              Sink me in the river at dawn 

              Send me away with the words of a love song ♪ ♫

         Imi termin parul de uscat si ies din baie stingand lumina. 

         -Ai  o voce foarte frumoasa ,imi spune Adam apropiindu-se de mine. 

        -Mul...multumesc! Am mostenit-o de la mama  , spun eu.

        -Da...Lyana chiar  avea o voce minunata ! spune el.

       Incepe sa ma sarute usor pe gat , muscand pe alocuri.

        -De unde stii?il intreb curioasa. 

        -Eu si tatal tau nu am fost niciodata dusmani. Initial ,tatal meu si cu al tau au fost buni prieteni si au vrut sa isi uneasca haitele prin intermediul nostru. Dar Zayn nu a dorit acest lucru de nici un fel ,asa ca l-a omorat pe tata dorind sa dea vina mai apoi pe Alexander. Eu si tatal tau suntem singurii care stim acest lucru ,iar mama ta ,Lyana ,m-a avut cativa ani in grija ei pentru a ma ajuta sa ma pregatesc pentru 'postul' de Alpha. Cateodata ,aceasta imi mai canta si ma bucur ca aceasta trasatura a fost mostenita si de iubita mea. 

     Ma lasa usor pe pat ,sprijinindu-se intr-o mana pentru a nu-si lasa toata greutatea pe mine. Am inceput un sarut lent,iar cateodata dintii lui Adam imi muscau buza de jos.Mi-am urcat si eu mainile in parul sau, primind ca rasplata un marait din partea lui. Am zambit usor in sarut. In acest moment ,respiratia imi este accelerata ,iar bataile inimii ma lovesc puternic in cutia toracica. 

         S-a retras din sarut din cauza lipsei de oxigen, amandoi respirand scadat. Mi-am muscat buza de jos  vazandu-l deasupra mea ,aratand ca un zeu , cu parul ravasit si ochii plini de dorinta.

          -Nu...nu vreau sa te grabesc! spune cu grija in voce.

          -Sunt pregatita! spun tragandu-l mai aproape de mine ,dar da sa se ridice oftand ,iar acest lucru intristandu-ma.

           -Nu vreau sa te simti fortata si apoi sa iti para rau! spune de aceasta data putin mai apasat.

           -Adam,spun in timp ce il prind de mana. Nu imi va parea rau niciodata! Esti sufletul meu pereche. Simt asta. Tot ce vreau este sa o fac prima data impreuna cu tine fiindca stiu ca ma iubesti. zic simtind cum obrajii imi iau foc.

          -Esti sigura?  ma intreaba.

         -Nu am fost mai sigura niciodata in viata mea.

         S-a retras ,dar de aceasta data pentru a-si da tricoul jos,lasandu-ma sa ii admir corpul sau de Adonis. Mi-am trecut unghiile peste abdomenul sau , facandu-l sa maraie apreciativ.M-a ridicat ,astfel incat sa imi prinda marginea tricoului, pe care o ridica ,asteptandu-se ca in orice moment sa il indepartez, spunandu-i ca m-am razgandit ,lucru care nu s-a intamplat. Acum sunt doar in lenjerie in fata privirii lui devoratoare care imi admira corpul aproape dezgolit.Mana lui ajunge pe spatele meu la capsele sutienului,pe care le desface instant. Din instinct,vreau sa imi acopar sanii, dar el ma opreste: 

          -Sa nu iti fie rusine de mine ,iubito! Esti perfecta.

         Ardeam de nerabdare sa il simt, sa ne unim trupeste, dar tot ce facea era sa ma sarute si sa simta cum ma omoara incet incet.

        -Adam...spun,dar numele sau a iesit mai mult ca un geamat.

        -Da iubito? intreaba sarutandu-mi abdomenul.

         -Te...te rog...

         -Ce ma rogi,iubito? ma intreaba ,privindu-ma in ochi cu un zambet in coltul gurii.

          Nesuferitul...vrea sa ii spun cu adevarat ceea ce vreau,dar eu am mai multe emotii decat as putea descrie.

           -V-vreau...

          - Ce vrei?

          -Pe tine...te vreau pe tine.

   Nu cred ca am scris asta... deci nu mai pot.. Desi nu am ajuns in miezul actiunii de inmultire, eu inca sunt socata ca am scris asta. Vreau sa va anunt ca m-am bazat la scena de dragoste pe cea a unei prietene de pe Wattpad si sper sa nu se supere. Daca vezi asta, te pup Gina☺☺Am postat acest capitol azi, desi nu asa era in program ,fiindca sambata nu voi putea sa postez, asa ca voi mai pune maine un capitol. Va astept sa imi lasati intrebari pentru Q&A de 1000 de citiri .Pupici♥

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now