Capitolul 19

1.5K 87 10
                                    

     Ema Pov.

    Imi deschid cu greu ochii simtindu-mi picioarele si bratele amortite. Clipesc de cateva ori si realizez ca ma aflu legata de un scaun intr-o incapere plina de praf . Incerc sa ma misc putin,dar nu pot. Imi aduc aminte toate lucrurile petrecute in padure. Zayn...atacul...haita...Adam...este bine?

     -Ajutor!strig eu in speranta ca poate cineva ma va auzi. Ajutor, va rog!

     Astept putin si aud cum o usa se deschide.Pe ea intra Zayn alaturi de doua matahale dupa el.

   -Ia uite cine s-a trezit aici ... Chiar fiica maretului Alexander si iubita lui Adam... Frumoaso, el nu este aici ca sa te apere. Ba chiar, vrei sa vezi unde este in acest moment?spune in timp ce scoate telefonul din buzunar. 

   Ceea ce vad imi inunda ochii de lacrimi, dar nu le las sa curga. Adam saruta cu pasiune o fata blonda mai mult dezbracata decat imbracata si are in mana un pahar de whisky. Nu se poate...nu mi-ar face asta!

      -Minti!strig eu. Adam nu ar face asa ceva! Ma iubeste! strig eu ,in timp ce lacrimile curg siroaie.

      -Da? Chiar asta crezi? Ia sa vedem atunci! 

      Vad cum formeaza un numar de telefon si apoi da pe speaker.

       Aud cum o femeie raspunde cu sila si mult tupeu.

          -Ce dracu vrei? spune aceasta raspicat.

         -Vreau sa vorbesc cu domnul Adam Black! spune Zayn.

         -Iubitule, cineva este la telefon si vrea sa vorbeasca cu tine!striga aceasta. 

         O voce de barbat cunoscuta se aude de la celalalt capat al firului. Adam...

   -Inchide...spun eu incet. 

         Zayn se preface ca nu aude , dar este prea tarziu.

             -Cine esti? spune barbatul .

  -Inchide! tip de aceasta data in timp ce plang fara oprire. 

           -Ema? Tu es...

 Zayn inchide in sfarsit telefonul ,dupa care se indeparteaza facand semn matahalelor .

             -Faceti-va treaba cu ea. Si asta e doar inceputul. Nu vreau sa ajunga inapoi la sufletelul ei pereche neinsemnata. spune in timp ce le arunca doua pliculete si un cutit.

        Nu pot sa fac nimic. Ma simt murdara si folosita. Folosita de toti. M-am daruit lui Adam, dar iata ce am ajuns. O curva...asa cum mi-a spus el la inceput. 

       Simt mainile jegoase ale celor doi indivizi care ma pipaie si trag de hainele mele. Unul dintre el isi apropie buzele de mine, incercand sa ma sarute. Observa ca nu ii raspund, asa ca scoate cutitul primit de la Zayn.

               -Papusa, cu noi nu te joci! S-a terminat.

         Ma saruta inca o data cu forta ,in timp ce lama cutitului isi face loc pe pielea mea de pe coapsa. Scancesc de durere ,iar lacrimile sarate se amesteca in "sarutul" pe care sunt fortata sa il ofer. In minte imi intra din nou Adam, ale carui saruturi erau perfecte. Nu erau brutale si ma faceau sa simt lucruri pe care pana acum nu le simtisem. Acesta ma face sa simt doar scarba.

          Celalalt este "pregatit" sa isi faca treaba , asa ca se pune in fata mea cu un zambet oribil pe fata. Intra cu putere in mine,dar nu las sunete sa iasa. Prima matahala ma taie in continuare peste tot cu lama cutitului ,razand . Tot ce simt este dezamagire si tristete. Amintirile ma cuprind si gandul ma duce la iubitul meu din nou. Acum se distreaza probabil cu acea blonda . Durerea se face simtita, dar nu las sa cada decat lacrimile.

Îndrăgostită de AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum