Capitolul 28

1.2K 76 19
                                    

            Inchid ochii si ma concentrez asupra lui, asteptand transformarea. O senzatie pe care nu am mai simtit-o de mult timp imi invadeaza corpul. Toate amintirile mele cu Adam imi revin in cap. In cateva secunde, simturile mele sunt active, iar aspectul este diferit. Baiatul din fata mea se indeparteaza socat, incercand sa scape intr-un fel de mine. Dar nimeni nu ramane nepedepsit atunci cand ma raneste sau face o greseala fata de mine.Ma arunc asupra sa incepand sa il zgarii si sa ii fac cicatrici adanci. Totusi nu il voi omori.

         Din cauza galagiei, cineva deschide usa.Persoana care apare este doar uimita, parca asteptandu-se intr-un fel la aceasta imagine .Kay...

         Cum dracu o sa ii explic tot? Daca va vrea sa ne despartim? Este primul baiat la care tin si nici nu m-a ranit. Care tine si el cu adevarat la mine. Ma transform inapoi, indreptandu-ma catre Kay si intinzandu-mi mana spre el cu o privire care cere iertare.

         Tot ce face este sa zambeasca si sa ma imbratiseze. Nu m-as fi asteptat la aceasta reactie.

          -Kay, jur! Pot sa iti explic tot! Eu sunt de fapt...

          -Ema ,iubito, inteleg ...Acum vreau doar sa plecam de aici. Megem la un suc intr-un loc mai linistit si vorbim acolo ,bine? Uite, mergi la masina ,iar eu ma duc sa le spun lui Maven si Camilei ca plecam.

          Imi ofera un sarut ,dupa care pleaca. Ma hotarasc sa cobor si eu.


               Kay Pov.

        Nu mai stau pe ganduri si formez numarul tatalui meu.

          -Da ,Kay?

          -Tata, am gasit-o. Ea este. Toti anii acestia a fost ea. In seara asta razbunarea incepe. Tu l-ai prins pe el?

          -Saptamana trecuta am reusit in sfarsit. Puterile i-au scazut fiindca nu este alaturi de sufletul sau pereche. O sa iti ofer chiar si tie onoarea sa te razbuni .In timp ce tu o iubeai, ea avea ochi in trecut ,pentru altul. Kay, vom repara tot.

           Inchid telefonul si sunt gata pentru ultima mea zi in minciuna. Ema, s-a terminat.


Ema Pov.

         Il astept in masina pe Kay de cateva minute. Oare ce ii ia asa de mult? Incerc sa imi pregatesc discursul pentru seara asta, sa ii explic totul. Vad ca se apropie ,asa ca ma uit pentru ultima data in oglinda, sperand sa arat bine. Pe drumul catre cafenea, tot ce sse aude este muzica. El este tensionat. Vad asta prin felul in care strange volanul.In cele din urma, ajungem la Starbucks, unde ne asezam. O fata vine si ne preia comanda ,iar in cateva secunde bauturile noastre sunt aduse.

        -Kay, eu ma voi duce pana la toaleta, spun cu zambetul pe buze.

          Ma ridic, indreptandu-ma cu pasi repezi spre baie. Odata ajunsa, imi trag putin sufletul ,repetandu-mi din nou discursul. Rapirea, tradarile, Adam, felul in care am aflat ca tatal meu a fost Alpha... Ma mai uit inca o data in oglinda, si ies din baie. Cand ajung la masa, iau cateva inghitituri din cafea si simt cum o stare de oboseala ma acapareaza.

       -Kay? Eu...imi este rau, reusesc sa spun cu ultimele cuvinte.

      Acesta doar zambeste, chemand-o e chelnerita si bagandu-i cativa bani in buzunar, rugand-o sa spuna ca nu a vazut nimic.

     Simt cum sunt luata in brate si pusa in masina, ultimele lucruri pe care le mai aud fiind motorul si picaturile de ploaie pe geam.

     Dupa 2 zile

         Ema Pov.

Deschid usor ochii si tot ce vad sunt gratii de jur imprejurul meu. Câteva voci încep sa se audă și pot sa o disting pe a lui Kay și pe a Camilei. Ce legătura au ei cu asta . Când văd ca m-am trezit ,se apropie de "cusca" ,iar Camila se sprijină de ea.
-Kay, trebuie sa plecam de aici ! Nu stiu ce vor sa ne facă!ma agit eu .
Ei nu fac decât sa rada.
-Ema ,draguto, s-a terminat...spune Kay. Ai pierdut.
         Nu înțeleg la ce se referă. Însă cel care vine pe scări este cel care "ma luminează". Zayn...
           -Tata...spune Kay .
         O lovitura sub centura . Nu pot sa cred ...in tot acest timp Kay a fost fiul lui Zayn. Toate secretele mele ,toată încrederea ...au fost spulberate .

          -Camila...tu? intreb cu speranta in glas. Speranta pentru a nu ma trada, pentru a nu ma lasa balta si a trece de partea cealalta.

         -Ema, la un moment dat si tu te-ai ales pe tine... si tu ai plecat si m-ai lasat singura. Chiar daca nu o fac pentru a ma razbuna, o fac fiindca Maven este tatal  viitorului meu copil, iar acolo unde este el voi fi si eu. 

             Nu pot sa cred...Camila este insarcinata cu nenorocitul de Maven, amicul celui mai mare dusman al meu. Tradarea doare atat de tare... oare asa i-a durut pe toti pe care i-am tradat si eu?

            -Dar Ema, ca sa nu spui ca suntem nedrepti cu tine, o sa te lasam sa lupti alaturi de dragostea vietii tale. O sa fi sfasiata in fata intregii tale haite , cunoscuta ca si tradatoarea ce si-a parasit oamenii pentru dragostea inamicului. Iar Adam, marele Adam, va fi omorat alaturi de tine si noi ne vom bucura.

              Lacrimile incep sa curga cand aud aceste lucruri de la Kay. Voi muri in cel mai injositor mod, iar unul dintre cele mai rele lucruri este ca si Adam va fi omorat din cauza mea . 

               Cativa oameni de-ai lui Kay ma scot din celula si ma trag dupa ei. Singurul lucru pe care il fac este sa ii urmez, doar ca sa nu imi creez mai multe probleme. Sunt mutata intr-o alta celula, unde disting o silueta cunoscuta... Imi strang ochii pentru a-mi da seama cine este si in cele din urma il pot recunoaste pe Adam. Aceeasi privire neagra,  rece ,ma strapunge cu ultimele puteri. 

                 -Ema?intreaba el. 

                 Imediat cum ii aud vocea ,ma apropii de el ,inca precauta. Ochii lui incep sa lacrimeze si se apropie de mine pentru a ma lua in brate. La impactul dintre noi, imi simt toate sentimentele fata de el, pe care am incercat sa le ascund pana acum , cum ies la suprafata ca un soc de electricitate. Dragoste, ura ,dor, fericire -amestecate in sufletul meu. Efectul revederii sufletului pereche. Lupul din mine capata forte noi, fiind mai puternic ca niciodata, asteptand sa sfartece tot ceea ce mi-a stat in calea regasirii lui Adam pana acum.

             

         BOOM!!! Va asteptati la asta? Penultimul capitol inainte de epilog este aici, mai bun ca niciodata. Deci nu imi vine sa cred ca aceasta carte mai are atat de putin si se va termina. Inca nu am idee daca sa scriu si volumul 2, dar daca o voi face ,o sa o fac probabil in 2018. Pana atunci cred ca ma voi apuca de o alta carte despre nu stiu ce...probabil cea mai cliseica idee ,anume cea  cu tocilara. Ati vrea sa vedeti asa ceva? In orice caz, nu uitati de intrebari pentru Q&A . Lasati-mi cat mai multe ! PUPICI♥♥♥

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now