Capitolul 12

2.1K 106 16
                                    

       Exact in acest moment, telefonul lui Adam suna .

        Adam Pov. 

    Respir usurat fiindca nu sunt nevoit sa ii spun adevarul. Chiar aveam aceasta intentie, dar iata ca apelul de la Matthias a fost un fel de semn ca inca nu trebuie sa afle. Ma ridic de pe canapea si merg sa imi iau telefonul .

     M: -Adam...eu nu stiu cum sa iti zic...

      A:-Este de rau?

      M:-Vezi tu...Melissa( roscata care era la bar in noaptea in care Adam s-a transformat) nu s-a putut abtine si a zis intregii haite ca Alpha si-a gasit sufletul pereche.

      A: -Ce? Tu iti dai seama ce tocmai a facut acea curva? Acum ce facem Matthias? Daca a spus si ca este fata lui Alexander? Daca haita o sa o manance de vie fiindca este cine stii tu ca este?

     M:-Linisteste-te ! Haita a hotarat sa organizeze un bal pentru ca tu ti-ai gasit aleasa. Melissa nu stie ca este fata lui Alexander ,deci calmeaza-te. Diseara la ora 23:00 trebuie sa fii impreuna cu Ema in padure , la Castelul Negru ,unde vom ...

     A:-Daca vor vedea asemanarea dintre ei? Matthias, intelege ca o iubesc prea mult pe Ema si doar gandul ca cineva ar lua-o de langa mine ma omoara pe interior. 

     M: -Gata, gata, haita va intelege la momentul potrivit totul si stii ca orice ar fi nimeni nu v-ar putea desparti, inafara de faptul ca ea te-ar putea respinge dupa ce ar afla adevarul.

      A:-Ok ,am inteles ,ii voi spune Emei ca diseara vom fi acolo.

      M:-Nu uita , ai grija sa nu spuna cum v-ati cunoscut si sa nu dea detalii despre nimic. Sa fie cat se poate de discreta. Stii bine ce s-a intamplat acum 1000 de ani . Stii bine ca trecutul este menit sa se repete,deci ai mare grija.

       M:-Matthias, nu sunt idiot. Crezi ca nu m-am gandit ca ceea ce s-a intamplat se va intampla din nou? Gata , iti inchid , oricum este tarziu si trebuie sa ne pregatim.

      Sfinti Demoni, ce se va intampla daca totul se va repeta? Rapirea , respingerea din cauza familiei ,moartea celor doi indragostiti...aceasta legenda mi s-a spus de cand aveam 3 ani . Tocmai din aceasta cauza nu voiam sa ma indragostesc de sufletul meu pereche. 'Trecutul se va repeta' , 'Trecutul se va repeta'... aceste cuvinte ma bantuie de cand am cunoscut-o pe Ema.

       -Adam! strigatul Emei ma face sa imi ies din ganduri.

      -Iubito, nu stiu cum sa iti zic, incep eu. Haita mea vrea sa te cunoasca asa ca la miezul noptii va trebui sa mergem la balul de la Castelul Negru. 

      -Mai avem putin timp, eu nu am ce sa port si nici tu,iar eu nu sunt pregatita sa dau ochii cu cateva sute de oameni-lupi care poate nu ma vor placea. 

     -Or sa te placa! spun eu increzator. Acum hai sa mergem sa ne luam ceva pentru diseara.


    Ema Pov.

    Suntem de aproximativ zece minute intr-un magazin cu imbracaminte pentru ocazii speciale si eu ma plimb printre rafturi. Deodata, vad o rochie superba, perfecta pentru seara aceasta:

 Deodata, vad o rochie superba, perfecta pentru seara aceasta:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now