Capitolul 24

1.4K 71 15
                                    

   Ceasul imi suna si ma dau jos din pat lenesa. Imi aduc aminte ca astazi va trebui sa merg sa imi caut o rochie pentru petrecere. 

     Fac pasi spre bucatarie ,unde imi pun un bol de lapte cu cereale si un pahar cu suc de portocale. Cat timp mananc, ma gandesc la ceea ce se intampla intre mine si Kay. Momentan suntem doar prieteni, dar cred ca el vrea mai mult  de atat, chiar daca nu o spune. 

      Dupa ce termin, imi tarasc picioarele spre baie,unde imi fac un dus fierbinte. La sfarsit,imi infasor corpul intr-un prosop  si ies , gandindu-ma la tinuta mea. Imi iau lenjerie intima neagra si pe deasupra o pereche de blugi negri rupti ,un tricou cu una dintre trupele mele favorite si geaca de piele. Imi iau bocancii si plec spre magazinul din care imi voi lua haine pentru aceasta seara . Va fi aniversarea celui mai bun prieten al lui Kay si o va face intr-un fel de club privat. 

        Ajung si ma uit plictisita printre rafturi. Nimic nu ma impresioneaza in mod special. Imi plimb ochii peste materialele colorate si observ  o rochie neagra frumoasa. O iau fara sa o probez fiindca deja sunt plictisita. Ma mai uit putin si o asortez cu o pereche de platforme si un plic de aceeasi culoare.  

      Cat timp imi caut portofelul, imi aud telefonul sunand.

      -Alo? zic eu si scot banii ,incercand sa iau si punga cu o mana ,fara sa scap nimic. 

     -Buna ,Ema!

     -Buna ,Arya! Ce faci?

     -Pai ma gandeam ca ai vrea sa mai petrecem putin timp stii tu...ca fetele.

    -Eu in seara asta voi merge cu Kay la o petrecere in club, dar avem timp sa ne si vedem.

     -Kay? Club? Petrecere? Ce am ratat?

     -Iti povestesc cand ne intalnim. In douazeci de minute la cafeneaua de pe strada noastra.

       Inchid telefonul si plec din magazin. Imi pun cumparaturile in masina si merg spre cafenea. Pe drum dau drumul la muzica si una dintre melodiile mele preferate de rock rasuna in tot automobilul. Acesta este unul dintre genurile mele preferate de muzica si imi place inca din adolescenta. In mare parte dintre versuri ma pot regasi cu usurinta ,asa ca de obicei le ascult pentru a ma elibera de durere.

         In cateva minute ajung la cafenea , unde intru si o vad pe Arya cum sare de la masa si vine sa ma imbratiseze. In drumul ei ,aproape ca darama doua scaune si cateva farfurii,iar oamenii se uita urat la ea, soptind intre ei. Incerc sa zambesc pentru a iesi din situatia aceasta jenanta si ma asez si eu pe un scaun langa prietena mea. 

          -Deci nu o sa iti vina sa crezi! incepe ea.Mi-am...mi-am gasit sufletul pereche!

         -Cine este? Baiatul cu care ai iesit aseara?intreb .

         -Nu...nu este el. Este un baiat minunat pe care ti-l voi prezenta chiar in aceasta seara. Acum, spune-mi te rog despre ala...stii tu...cum il chema?

         -Kay ?intreb eu stiind ca ma asteapta un lung interogatoriu.

         -Da , Key ala.

        -Arya...il cheama Kay, bine? Deci inainte sa tragi concluzii pripite, nu suntem impreuna! spun aroape tipand.

         -Oooh...serios?zice pe un ton dezamagit. Si eu care imi cautam deja rochie de nunta...zice sarcastic.

        O privesc urat si ma ridic de la masa, ea urmandu-ma. 

       -Ce faci?ma intreaba agitata.

      Iau o gura de aer pentru a ma calma si ii explic pe cel mai frumos ton posibil.

        -Tot ce vreau sa fac in restul zilei este sa ma uit la serial, sa mananc ciocolata si cand o sa vina Kay o sa plec la club cu el. 

        O iau la pas pana la bloc deoarece nu mai sunt decat cateva minute. Imediat cum intru ,ma tolanesc pe canapea scotandu-mi incaltarile si dau drumul unui nou episod din serialul meu favorit. 

        Dupa aproximativ patru ore de film, ma ridic de ,dezmortindu-mi corpul. Ma indrept spre baie , unde fac un dus fierbinte si imi spal parul cu sampon cu aroma de ciocolata. La sfarsit ,imi infasor corpul intr-un prosop si merg in camera ,unde dau drumul muzicii, ridicand volumul la maximum. Bag feonul in priza si incep sa imi usuc parul fredonand versurile melodiilor:

   "But you'll never be alone

I'll be with you from dusk till dawn

I'll be with you from dusk till dawn

Baby, I'm right here  " 

        Inchid feonul in cele din urma si imi aud telefonul sunand. Pana sa ajung la el, acesta se opreste si vad ca am cinci apeluri nepreluate , unul de la Kay si patru de la Arya. 

        -Alo?

        -Buna ,Kay!

       -Oooh..buna ,Ema! Ce faci?

       -Ma imbracam pentru seara. Tu ?

       -Pai am putina treaba...este bine daca te sun in cateva minute?

       -Uhm..sigur... 

      Inchid telefonul destul de suspicioasa. O sun mai apoi pe Arya , de la care aflu ca vrea sa vina la mine pentru a ne pregati impreuna. Imi iau o bustiera de sport si lenjerie intima ,iar dupa aceea merg in bucatarie. Scot cateva fructe si un topping de vanilie si imi pregatesc o salata . Ma asez la masa si inghit cu imbucaturi mici mancarea preparata. 

        "Ce simt eu cu adevarat pentru Kay?" imi pun intrebarea. Sincera sa fiu ,nu il vad deocamdata mai mult decat un prieten.Pare un baiat bun, dar nu am reusit inca sa trec peste Adam cu totul. Incerc sa dau tot trecutul uitarii, dar este mult mai greu decat pare. Daca inchid ochii, in minte imi apar imagini din subsolul lui Zayn si din club, din prima noapte cu Adam si din zilele in care m-am simtit bine alaturi de el. 

          Cateva lacrimi sarate incep sa curga, combinandu-se cu gustul de vanilie. Imi strang ochii in speranta de a le opri ,dar nu reusesc. Pun  furculita jos si ma las prada amintirilor. Pur si simplu nu mai pot...as vrea sa opresc totul...sa nu mai am de-a face cu aceasta lume. Nu as avea tupeu sa "plec" ,insa as vrea o pauza de la tot ce inseamna viata, iubiri false si minciuni.

        O jumatate de ora plang in continuu, dar sunt oprita de  un zgomot la usa. Imi sterg repede lacrimile si ma duc sa deschid. Arya intra plina de pungi cu haine si machiaje, asezandu-le pe toate in sufragerie. 

      -O sa incepem prin a ma pregati pe mine , spune ea cu un zambet. Va veni aici si vom pleca impreuna.

     -Cine va veni ?intreb nedumerita.

     -Iubitul meu, Ema! zice ea exasperata.

    -Sunteti impreuna deja? 

    -Asa cred, spune .

     In timp ce Arya isi finalieaza tinuta si se incalta, aud o bataie in usa. Imi dau seama ca este "iubitul" prietenei mele ,asa ca merg sa ii deschid. Persoana care se afla in fata usii ma face sa ma opresc socata si tot ce pot sa fac in rest este sa ma holbez la el...

       Este...

    

   Hey , buna tuturor! Deci vreau in primul rand sa va multumesc enorm pentru locul 1 in Varcolaci, pentru cele 7k citiri si cele 570 voturi. Sunteti minunati!♥♥♥ Punctul doi, as vrea sa fac un Q&A  sau ceva mai diversificat pentru joia viitoare, asa ca daca aveti intrebari si idei, lasati-mi in comentarii.  Daca se strange un numar considerabil de intrebari, joi voi face Q&A ♥ ♥♥

Îndrăgostită de AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum