Capitolul 20

1.5K 82 1
                                    

     Cititi la sfarsit!

 Adam Pov. 

     Am stat toata noaptea si am pazit-o pe Ema. Am tresarit la fiecare miscare de a ei . M-am gandit la cat de idiot am fost ca am inselat-o. Eram prea nervos ca nimeni nu o putea gasi...Nu stiu ce a fost in capul meu...

    Jain i-a tratat ranile seara trecuta, care erau foarte adanci. Cate poate indura aceasta fata?

     Ma ridic de pe canapeaua pe care am stat si ma indrept spre baie, pentru a-mi face un dus . Imi las blugii si tricoul in jos, iar apoi dau drumul la apa. Imi las capul sprijinit  de perete, in timp ce picaturile fierbinti imi relaxeaza muschii. Dupa ce termin dusul , imi usuc parul si ma imbrac cu niste blugi negri si o bluza verde inchis .Ma intorc in camera, unde ii las Emei un pupic pe frunte, dupa care cobor pentru a vorbi cu Matthias despre atacul ce va urma. Ma opresc inainte sa cobor ultima treapta fiindca mi-am auzit numele.

      -Adam e un idiot! tipa Jain.

      -Jain, nu stia ca a fost violata. Incearca sa te pui si in locul lui. Are o haita de condus , are si o iubita si mai are si grijile cu Zayn.

      -Ma doare undeva de indatoririle lui! Ema le intrece pe toate! In timp ce el si-o tragea cu Amanda, fata aia era batuta si torturata! Daca tu l-ai fi ascultat cand a spus sa opresti cautarile, probabil ea era deja moarta! 

      -Jain, te poate auzi! Nu a...

      -Are dreptate, Matthias! Are curajul sa spuna adevarul . Ema este totul pentru mine, iar daca pe ea nu am putut sa o protejez, atunci cum sa ii mai protejez pe oamenii mei? Am...nevoie de voi! Ajutati-ma sa repar tot...

        -Tu le faci si noi le reparam? Cum vine asta?

        -Jain...

       -Cere-o in casatorie! De ce nu faci asta? Lasa lucrurile sa se mai linisteasca, iar apoi ajut-o sa treaca peste ce a suferit! Haide Adam, ar fi minunat!spune Jain.

        -Nu stiu...spun nedumerit. 

        -Nu o iubesti? Ba o iubesti! Crezi ca la un moment dat nu vei fi nevoit sa o faci?Halal suflet -pereche mai esti...

       -Jain! Nu e asa cum crezi!tip deja iritat. Poate ca nu va vrea sa ma mai vada niciodata dupa  ce i-am facut. Eu m-as insura si maine cu ea,dar ...Uite Jain, stiu ca am fost un prost , dar doar ajuta-ma sa repar asta.Te rog.

       -O sa o fac pentru Ema. Stiu cat de mult te iubeste.


       Ema Pov.

  Am o senzatie familiara in acest moment. Ma simt de parca as dormi, desi stiu ca nu e asa. Clipesc de cateva ori, dar nu vad decat negru. Brusc,amintirile imi revin . Adam...fata cu care se saruta...violul...Zayn... Nu vreau sa ma mai intorc acolo.Niciodata. Mi-am pus toata increderea intr-o singura persoana,iar aceasta m-a dezamagit.

      -Ema? imi aud numele strigat ,asa ca ma intorc.

   Vad o silueta imbracata doar in negru ,care are totusi un aer cunoscut.

      -Cine esti?intreb.

     -Trebuie sa te intorci. Daca nu o sa o faci, Adam va pati ceva rau,la fel ca restul. Va muri probabil in momentul in care razboiul va incepe . De tristete. Intoarce-te Ema...Intoarce-te, intoarce-te...

       -Intoarce-te Ema!

        Il aud pe Adam cum sopteste deasupra mea. Clipesc si ii disting chipul palid.

      -Adam...soptesc si eu. Vad cum se apropie usor de mine,dar eu ma indepartez. Nu il pot ierta asa. Sunt distrusa dupa ce a facut.

      -Nu am cum sa iti expic...stiu ca sunt vinovat si nu o sa incerc sa inventez scuze stupide ca sa ma ierti. Da, in timp ce tu erai violata si mutilata, eu i-o trageam alteia, ok? Si  nu sunt multumit de asta. Si cat tu zaceai aproape fara viata pe marginea lacului,eu te consideram curva din cauza pozei de la Zayn. Recunosc totul si o sa inteleg daca nu vei mai vrea niciodata sa ma vezi. 

     -Am nevoie de timp, Adam. Te iubesc atat de mult incat nu as putea sa te parasesc. Dar nici nu te pot ierta, cel putin nu acum. Da-mi cateva saptamani, o luna ,un an...trebuie sa iau o decizie, spun simtind lacrimi cum vor sa cada, dar nu le las.

     Ma ingrozesc la gandul ca va trebui sa stau departe de el un timp, dar nu pot face nimic. Ma ridic din pat si imi pun intr-o geanta telefonul, cheile ,bani si niste lucruri necesare. O voi lua de la zero. O sa imi gasesc un job, o sa imi caut un loc unde sa stau si voi face ce mi-am dorit toata  viata sa fac. Voi fi independenta, nu voi avea nevoie de mila nimanui.

         -Ema...nu pleca...te rog!

         -Ti-am spus, am nevoie de timp pentru a ma gandi la ce sa fac.

        -Ema! sopteste Adam cu cateva lacrimi. 

        Este prima data cand il vad plangand.

        Nu il las sa mai spuna nimic fiindca inchid usa, soptind si eu un ultim "te iubesc". Cobor, imbratisandu-i pe Jain si Matthias, multumindu-le pentru tot ce au facut.

         -Adio, Adam...iarta-ma!

  Deci asta e capitolul...stiu ca e scurt dar mi-am pierdut iar inspiratia. Nu stiu de ce ,dar ma aflu intr-o perioada destul de grea si probabil asta e cauza...Promit ca voi incerca sa mai pun un capitol saptamana asta ,poate chiar doua. Va asteptati sa se desparta? Sincer,eu nu, dar mi-am dat seama ca aceasta carte a cam devenit plictisitoare in ceea ce priveste actiunea. El greseste si ea il iarta... Ma gandesc ca ar trebui sa mai adaug detalii si lucruri care sa va tina in suspans. Ce ziceti? 

Îndrăgostită de AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum