Hvem er han?

5.2K 66 9
                                    

Hej jeg hedder Isa. Jeg bor i Danmark, med min mor, far, lillebror og storebror. Min mor hedder Tasha, og er 45 år. Min far hedder Carl, og er 47 år. Min lillebror hedder Mark, og er 10 år. Og min storebror hedder Lucas, og er 19 år. Og jeg er 17 år.

Vi har nærmest alle mørkebrunt hår, og grønne øjne. Ud over mig. Jeg har Lysebrunt hår, næsten blondt, og helt sort øjenfarve. Jeg ved det lyder mærkeligt, men sådan er det altså.

Vi er flyttet fra en lille lorteby i Jylland, helt over til Sjælland. Vi stod ude foran vores nye hus. Lucas og Mark hjalp med at tage alle flyttekasserne ind.

Jeg gik ind og prøvede, at finde det værelse jeg ville have. "Jeg går ind og kigger" Sagde jeg. "Okay skat" svarede min mor bare.

Jeg gik ind og løb nærmest rundt i hele huset. Jeg fandt trapperne og løb op. Min mor havde fortalt, at jeg skulle have det værelse med altanen, fordi jeg røg, det passede mig helt fint.

Jeg kiggede ind i alle værelser. Og til sidst fandt jeg et kæmpe værelse, med en altan. Og derfra vidste jeg, at det var mit værelse.

Jeg gik nedenunder igen og så min mor og far bærer alle tingene ind. Jeg kunne se min storebror stå med min nye seng. Vi havde købt den på vejen.

Jeg så at han ventede på far, men jeg valgte, at gå ud for at hjælpe ham. "Hej Lucas" sagde jeg med et smil. "Hej søs. Gir du ik lige en hånd?" spurgte han.

"Det var derfor jeg kom her ud" sagde jeg og smilede. Mig og min bror har et godt forhold til hinanden.

Efter mine møbler var kommet derop (seng, make-up bord, reol, osv.) Tænkte jeg, at jeg ville skifte tøj. Det var faktisk ret varmt.

Derefter lagde jeg mig i sengen. Tænkte på hvordan det egentlig ville være her. "Maden er her om 10 min!" hørte jeg min mor råbe.

Jeg tog mig sammen og rejste mig op. Jeg ville ud på min altan. Jeg havde også fået nogle møbler ud. Der var nogle solide flettede træstole, et glasbord, med flettet trækant og mit flotte ulveaskebæger.

Jeg satte mig ned i en af stolene, satte høretelefonerne i min mobil, startede noget musik, og tændte en smøg.

I 5 min kunne jeg mærke nogle øjne på mig. Jeg valgte bare at ignorere det indtil videre. Efter 2 min kunne jeg ikke klare det mere.

Jeg kiggede op fra min mobil og så nogle drenge, over på den anden altan overfor mig. Jeg så en virkelig flot dreng, der bare sad i sin stol.. Uden trøje på!?!

Han havde den vildeste sixpack! Han havde et virkeligt flot ansigt også. Flotte afmærkninger, flot mørkebrunt hår og mørkebrune øjne, en flot solbrun krop, en alle piger ville DØ for!!

Hans venner havde også sixpack. Jeg kunne se de ville i kontakt med mig, så jeg tog høretelefonerne ud og rejse mig.

Der var ikke langt mellem vores altaner, men jeg gik ud til kanten alligevel. "Hej smukke" startede han. Allerede der havde jeg mistet interessen.

Jeg tænkte bare player, da han åbnede munden. "kunne du ikke tænke dig og komme herover for at hygge lidt?" spurgte han med et selvfedt smil, og flirtende blik.

Jeg rullede med øjnene. "desværre, er ikke til folk som dig" svarede jeg, med et flabet smil. Han grinede. Hvad var der at grine over?

"Og hvad mener du så med det smukke?" Spurgte han bagefter med et lumsk, frækt smil og flirtende øjne. Jeg rullede øjne endnu engang.

"Players er en kæmpe turn off for mig" svarede jeg flabet, med et skævt smil og et flabet glimt i øjet.

Derefter vendte jeg mig om, og gik mod døren. Bag mig kunne jeg høre de andre drenge "Uhhh" med et grin.

Jeg drejede hovedet, så jeg kunne se den lækre dreng med et irriteret blik i øjnene. Jeg smilede for mig selv og gik ind.

Jeg gik nedenunder til de andre. "Hej skat. Er du sulten?" spurgte min mor med et smil. "Ja! Mega!!" svarede jeg.

Min familie grinede bare af mig. Men det er også okay. Vi lavede tit jokes alligevel. Jeg tog et stykke pizza og spiste det med min familie.

"Har du så snakket med nogle drenge for nylig?" spurgte min bror med et skævt smil.

Ved han noget? tænkte jeg. "Hvad mener du?" spurgte jeg Lucas om. "Stop nu søs. Jeg kunne høre dig tale med de drenge."

Sagde han, jeg slog min hånd op i hovedet på mig selv. De grinede alle sammen. "Btw. God kommentar til dem søs.

Jeg vidste at man kunne stole på dig!" tilføjede han dog. Jeg grinede bare. Da jeg var færdig med at spise, tog jeg min tallerken over og valgte at gå op og ryge og se noget netflix.

Solen var stadig oppe. Jeg tog min Chromebook med touchskærm, fra mit skrivebord og lagde den på sengen. Jeg valgte først at ryge.

Jeg satte mig ud på altanen og tændte en smøg. Fedt. Drengene er der stadig! Bare indenfor heldigvis.

Men der gik ikke længe før de fik øje på mig og gik ud på deres egen altan. "Hey smukke?" spurgte ham den lækre playboy.

"Jeg valgte, at ignorere ham. Jeg kiggede op, da jeg kunne mærke en stå tæt på mig og der stod han. Den lækre.

"Jeg talte til dig smukke" sagde han igen. Jeg kiggede bare ned igen, og røg videre på min smøg i håb om at han smuttede, men det gjorde han ikke.

Han løftede min hage op med hans tommel- pegefinger. "Det er ikke pænt, at ignorere folk." Sagde han.

Jeg lagde mærke til drengene ovre på den anden altan bare stod og ventede på, at der ville komme en reaktion fra mig.

Jeg kiggede op på ham igen, han stod og smilede et charmerende smil, med et frækt blik i øjnene. "Du har ret." Startede jeg, mens jeg rejste mig op.

Jeg begyndte at gå stille hen mod ham. Han gik et skridt tilbage, for hvert et skridt jeg tog frem

"Men det er heller ikke pænt at gå rundt et sted, der ikke er et offentligt sted." Sagde jeg, med en forførende stemme.

Jeg kan også spille hans spil. Han bakkede, lige indtil han nåede kanten, jeg smilede bare tilfreds og gik indad. "Uhh."

Kunne jeg høre de andre drenge råbe. Jeg smilede tilfreds for mig selv. Jeg gik ind og så noget Netflix, indtil jeg skulle til at sove.

Players think they always get what they want.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon