Video'en

1.8K 38 0
                                    

Mig og pigerne, gik ned til aftensmaden. Da vi kom derned satte jeg mig udenfor på en stol. Det var nogle store borde. Man sad i en rundkreds.

Jeg tog min pakke op og en smøg inden aftensmaden. "Hey Isa. Du var virkelig sej på den video. Du kommer bare, så kunne vi jo hænge ud sammen"

Wtf?! en eller anden dreng kom bare hen til mig og spurgte mig om der? Skal der virkelig bare en video til, for at vise hvor sej man er?

Jeg takker squ nej tak! Enden tager de mig som jeg er, uden jeg skal til at lave et eller andet stunt, ellers gider jeg slet ikk.

Jeg røg videre. Der var mange der kom med bemærkninger. Åh nej. Nu kommer diva'erne. "Hej Isa. Alle går og taler om dit lille stunt" startede hun.

"Jeg ville gerne tro på det. Men du har jo ingen beviser. Så kom med den lille hemmelighed. Hvordan gør du?" sagde hun til sidst surt, og havde kastet sine hænder ned i bordet.

Alle stod og kiggede. Jeg magter det ikke. Ved du hvad? Jeg lader bare som om de ikke er der. "Pas på du ikke selv får et af mine boards i hovedet" startede jeg.

"Vi ved jo begge det er sandt. Jeg vil ikke have så meget opmærksomhed. Ved du hvorfor? Fordi jeg ikke vil ende som en kælling som dig!" sagde jeg strengt.

Jeg sad stadig som før. Så fnuste hun og så fornærmet på mig. Men derefter gik hun heldigvis. "Ufff" kunne jeg bare høre baggrunden.

Virkelig? Er det virkelig alt hvad de tænker på? Den klamme video af mig der slog min ex kæreste i hovedet med mit gamle board?

Er det virkelig så slet?... Okay..... Jeg kan godt høre det ikke lyder normalt. Faktisk lyder det ret slemt. Men hva' så? Han fortjente det.

Jeg tror ikke han lægger en finger på mig igen. Han så faktisk ret bange ud nu hvor jeg tænker over det. Et lille fnis slap mine læber.

"Hvad fniser du af?" Jeg fik det største chok! Det var bare mine piger der havde hentet mad. Også til mig?! Kæft de er betænksomme!

"Må jeg lige se video'en egentlig?" Spurgte jeg nysgerrig. Jeg måtte bare se hans ansigt igen. Jeg ved godt at jeg ikke kan fordrage det, men måske er det sidste gang jeg ser det!

De viste mig video'en Jeg kunne se mig træde et skridt tilbage, og svinge mit board. Slam! Den sad faktisk ret godt.

Derefter så jeg hans ansigt! Hahahhaha!! "Hahahhahahahahhaha!!! Det....Ansigts...udtryk!! HAhhahahhaahha"

Jeg kunne næsten ikke få vejret af bare latter. Jeg nåede dog lige at fremstamme min sætning, mens jeg grinede.

Hvem skulle tro det var så svært at snakke og grine på samme tid. Ej okay. Isa tag dig sammen!! Endelig var jeg færdig med at grine.

De kiggede underligt på mig. "Hvad? Det kan jo være at det er sidste gang jeg ser hans ansigt. Så skal jeg da også kunne huske det sjoveste noglesinde!" sagde jeg til mit selvforsvar.

Jeg viste dem video'en, og zoomede ind på hans rigtig skrækslagende ansigtsudtryk. Derefter grinede det helt vildt! Og den blev sendt rundt. Alle grinede.

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now