Fuck ham!

1.6K 37 0
                                    

"Hey smukke. Har du savnet mig? Jeg har savnet dig." Jeg kigger forskrækket tilbage, bag mig. Og der står han. Min ex. Playeren.

"Hvad vil du?" spurgte jeg med armene over kors, og klar til at afvise ham. "Easy girl. Jeg ved du vil mig igen" Hvordan?

Hvordan kan han bare stå og sige sådan noget. "DU var den der gik i seng med min bedste veninde!! Jeg skal ikk være sammen med dig igen!!" råbte jeg op.

Nu kiggede alle på os. "Tag det rolig. Jeg vil bare have dig tilbage smukke." sagde han bare. "og hvad så med min daværende bedsteveninde?" spurgte jeg flabet.

Drengene kiggede undrende på hinanden. "hør her smukke. Din veninde er fin. Men du er GUD i sengen!" svarede han med et frækt smil på læben, og et glimt i øjet.

"Gir du ikk en tur i sengen i aften?" Jeg vendte mig om, og så Cameron som sendte mig et kækt smil, og blinkede derefter til mig.

"Hvad er der galt med jer players!??! Kun ude efter sex! Og kun ude efter mig?! Hvad sker der?! Fuck jer! Nej ved du hvad? Huck dig din muchacho de alquiler!!!!" råbte jeg bare ad drengene.

Derefter løb jeg. Jeg skulle ikke være i nærheden af ham! Fuck min ex! Jeg hader ham! Fuck Ham!!

Jeg løb op på værelset og låste døren op. Derefter løb jeg ind, låste den, og løb en i sengen, hvor jeg lagde mig.

Jeg rejste mig hurtigt igen og gik ud på altanen for at ryge. Det havde jeg virkelig brug for! Jeg magter ikk at se på ham! Aldrig mere.

Det bankede på døren inden jeg nåede at tænde min smøg. Jeg sukkede højt, og lagde den fra mig for at åbne døren.

"Hvem er det?" spurgte jeg. "Din drømmefyr!" var der en der råbte bag ved. Jeg ved godt hvem det var...

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now