Smøgstjæler

2K 47 0
                                    

Endelig var jeg hjemme. Godt nok har Cameron svor hævn, men jeg tror ikk helt på det. Hvad ville han dog gøre? Der er intet han kan gøre? Jeg er jo egentlig bare en kold skid fortiden. Bare ikke over for min familie. De er jo min familie.

"Jeg er hjemme!!" Råbte jeg. Jeg kunne ikk høre nogle råbe tilbage. Hmm... det var underligt. Jeg tog mine sko, og jakke af, og gik ud i køkkenet. Der lå en seddel på bordet.

"Hej skat. Far og jeg er på forteningsrejse i 2 måneder. Vi tager nogle gaver med til dig og din bror. Og forresten så er din bror ikke hjemme den første uge. Han er på lejr med skolen. Der ligger nogle kort på bordet. Et til mad, et til snoller, et til regninger, og et du kan bruge til shopping. Vi ses om 2 måneder. Knus og kys. Mor og far"

Virkelig?? Det var da pludseligt? Nå, ligemeget. Så står den på Netflix!!! Jeg tog noget slik med op på værelset. Jeg skiftede til nogle korte shorts, og kun bh. Jeg satte en film på. Ved ikke hvad den hedder. Men den så god ud.

Jeg fik et chok da jeg kunne høre noget ude på altanen! Jeg gik derud. Der stod Cameron. Igen?!!??!?? Jeg slår mig selv på panden, og jeg slipper et irriteret støn ud. "Hey smukke. Åbner du ikke lige??" Spurgte han med hundeøjne. Jeg smilte, og var ved at hoppe på den.

Troede han. Der kom et lumsk smil på mine læber og jeg trak hurtigt gardinerne for. "Hey!!" Hørte jeg ham råbe. Jeg grinede en lille ond latter. "Det var ellers synd. Jeg troede ellers gerne du ville have dine smøger??"

Det kom et sæt i mig da han sagde det! Jeg har været rygetrængende siden efter idræt. Nå men nu ved jeg hvem der har taget dem. Jeg tog mig sammen og trak gardinerne fra igen, åbnede altandøren og gik ud til ham.

Han smilede stort? Hvorfor? Han får et frækt blik i øjnene?? Hvad tænker han på? "Du ser flot ud. Er det en ny mode? Den kunne jeg da godt vende mig til" sagde han med et lumsk smil. Vent hvad? Hvad snakker han o... vent. Lige. Lidt... "FUCK!!!!!" Jeg løb hurtigt ind uge og låste døren. Jeg stod i fucking kun i pisse korte shorts, og en bh?!!??! Fuck hvor er jeg dum mand!! Nu får jeg jo aldrig fred! Men... det var dog altid noget han ikke så mig nøgen! Jeg tog en sort crop top på, og gik ud til Cameron.

Da jeg kom derud kunne jeg se han stod klar med 2 smøger. Jeg rakte ud efter den, men han løftede den bare op. "Cameron, giv mig den!" Siger jeg. "På en betingelse" siger han med et kækt smil, og et frækt glimt i øjet. "Hvad" sagde jeg og lænede mig op af kanten på altanen.

Han gik tættere på mig. Der kom et større kækt smil på læben. Jeg stod nu foran mig. Han havde sat min smøg omme bag hans øre. "Du skal kysse mig" jeg fik store øjne. "HVAD!?!!?!! GLEM DET!!" Råbte jeg af ham. Han grinede bare. "Så der bare ikk nogle smøg til dig" siger han med et selvfedt smil, og et drilsk blik i øjnene.

" okay fint med mig" sagde jeg bare med et flabet smil på læben. "Vent hvad!!?" Sagde han helt overrasket, med store øjne. Jeg grinede bare ad ham. "Jeg går bare ind og tager en ny pakke" sagde jeg og var på vej ind.

Nu kommer det. Nu kommer det. Nu kommer det. "Nej vent!" Råbte han efter mig. Bingo! "Her siger han og rækker mig den, og giver mig også pakken tilbage. Jeg vender mig om og tager imod den. "Tak" siger jeg med et flabet smil.

"Hvorfor skal du altid være sp flabet?" "Hvorfor skal du altid være så irriterende?" Svarede jeg. "Hun fordi du kan lide det" sagde han med et selvfedt smil på læben, og satte sig ned på en stol på min altan.

"Vi ryger den her. Men så skal du også skride!!" Sagde jeg bestemt. Og kiggede på ham. "Okay. Men du kommer til at se mere til mig" sagde han med et kækt smil. "Forhåbentlig ikke" hviskede jeg til mig selv. Men jeg tror han hørte mig, for han grinede i hvert fald.


Bare rolig der kommer stadig mere. Skriv gerne kommentarer med idéer. Ses igen❤️

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now