Penge og bar mave.

2K 50 0
                                    

Mit vækkeur ringede. Om jeg magter skole?!! Vent!! Lejrtur! Ja tak!! Altså hellere det end almindelig skole altså. Men glæder mig til at se grupperne!

Jeg håber jeg kommer i gruppe med mine piger. Jeg nåede at få pakket til idag. Det var faktisk godt at de ikke meldte det så sent. Thank god!!

Jeg kunne dufte pandekager over hele huset! Nam nam! Det må nok være min brorlort! Men han er en god kok. Og hvis i undre jer over vores forældre er de ude og rejse.... Igen.

Det ret irriterende at de gør det. Det sker jo hele tiden. Men alligevel!! Dejligt med et hus for os selv! Altså mig og min bror lort!

Klokken er 05:30. Ja jeg ved det! Det er fucking tidligt!! Men sådan er det altså! Jeg åbner øjnene, og sætter mig op.

Jeg tager min morgenkåbe på, og går ud på min altan for at ryge. Det er altid fucking dejligt med en morgensmøg! Dét det bedste ever!

Jeg kan ikk se Cameron. Jeg håber at han stadig sover! Så kan det jo være at jeg ikke behøver på at se på ham! Yes!!

Da jeg er færdig med at ryge, går jeg ned til min storebror, som står klar med pandekagerne. "Det dufter så godt!" Udbryder jeg.

Han griner bare. "Tak skal du ha! Så kan jeg jo også blive kok!" Sagde han begejstret med noget ironi i stemmen. Vi griner begge.

"Det kommer jo an på om det smager lige så godt, som det dufter, og ser ud" sagde jeg med mit sultent blik på pandekagerne.

"Hvorfor er du oppe så tidligt?" Når ja. Jeg havde glemt at fortælle ham om at jeg skal på lejrtur med skolen!

"Jeg skal på lejrtur med årgangen. Jeg glemte at fortælle dig det igår. Men du var gået i seng" svarede jeg bare og spiste videre.

"Nååårr, så det var det der larmede så meget?" sagde han med et grin. Jeg nikkede bare mens jeg slugte det sidste stykke.

"Jeg går mig klar" sagde jeg, og kiggede på ham. Han nikkede bare med hovedet. Derefter gik jeg op på mit værelse, og ud på badeværelset, og gik i bad.

------------------------------------------------------------

Vores tur går til New York. Hov! Jeg skal jo lige skrive til min mor og far! Jeg skal jo have penge med derned så jeg kan købe nogle fede ting!

Jeg trænger også til nye hjul til mit skateboard, faktisk! Så jeg vælger at skrive til dem efter jeg har været i bad.

M: Mor. I: Isa.

I: Hej mor. Jeg skal på lejrtur med årgangen. Vi skal til New York.

M: Har du brug for penge? Skal du ud og shoppe?

I: De var det jeg tænkte. Jeg mangler nogle nye hjul til mit skateboard og sådan.

M: Okay. Sender nogle til dig nu.

Fedt! Jeg får penge! Men hvor mange har min mor tænkt sig at sende? Hun har det med at overdrive... VIRKELIG og jeg mener VIRKELIG MEGET!!!

Jeg gik over til min computer, for at gå ind og tjekke. Jeg tør næsten ikke at kigge. Hun er ret voldsom med pengene. Jeg kigger....

"90.000$!!!???!!! Tror hun at jeg vil være væk i over et halvt år eller sådan noget?!!??!?!" råber jeg bare. Hun er jo sindsyg!!

Men jeg elsker hende! Hun er jo trods alt min Moar! Det egentlig vildt så mange penge hun har på kontoen! Hvem skulle ha troet det?

Jeg lukkede min computer ned, og fandt noget tøj. Jeg tog en rød og sort bh på, Og matchende g-streng.

Jeg fandt en sort kort croptop og et par cowboy shorts, og selvfølgelig en rød sort og hvid ternet skjorte, som jeg bandt rundt om livet.

Jeg reddede mit hår og lod det hænge løst ned ad min ryg. Jeg lagde en naturlig makeup, som jeg plejer.

Tog mine yndlings Nike-sneakers på, og min sorte læderjakke, som jeg trak ærmerne op til lidt under albuerne.

Jeg tog mine kufferter neden under. Jeg blev mødt af Min brorlort med et smil. "Hej BabyMus" sagde han og grinede lidt.

"Hej BrorLort" svarede jeg med et lille grin. Han grinede også med. Sådan er vores humor bare. "Vil du ikke køre mig til lufthavnen?" spurgte jeg sødt, med hundehvalpe øjne.

"Jo self" sagde han med et smil. Han tog mine kufferter og jeg tog min taske i den ene arm, og mit skateboard under den anden arm.

Vi gik ud til bilen, Jeg kiggede over mod Cameron's hus. Han stod i bar mave, og roede med sin bil?? Han så os og kom løbende hen til os.

"Kan jeg ikke plzz kører med jer? Min bil er gået i stykker" tigger han med hundehvalpe øjne. "Okay" svare min brorlort selvfølgelig.

"Men husk og tage en trøje på!" sagde jeg hårdt med en truende pegefinger op mod hans ansigt. Han grinte bare og løb ellers ind for at hente en trøje. Hans var helt gennemblødt af olie.

Lidt efter kom han uge igen, tog sin bagage som stod ved siden af hans bil, og kom luntende hen imod os. Han kastede tingende ind bag ved sammen med ham selv.

Nu var vi endelig på vej! Jeg magter ikke rigtig mere. Og med det sagt fik jeg en besked fra Isabelle.

IB: Isabelle I: Isa.

IB: Glæder du dig ikke helt vildt!?

I: Jo! Håber at vi tøzer kommer i gruppe sammen.

IB: Også mig. Men håber faktisk også at jeg kommer i gruppe med Nash.

I: Hahaha. Er i egentlig blevet kærester endnu?

IB: Ja faktisk. Men du må ikke fortælle nogen det! Det vil vi selv.

I: Det også helt okay. Og inden jeg glemmer det. NEJ! Mig og Cameron er ikke et par!

IB: Hvorfor siger du dog det? Hahahha.

I: Han kører med os, fordi hans skrådtpbunke af en bil er gået i stykker! -.-'

IB: Hahhaha. Okay. Skal jeg nok huske!

I: Tak. Men vi ses i lufthavnen!

IB: Yep! Ses.

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now