"Hans"???

1.7K 37 4
                                    

Klokken ringer og vi har fået fri! Vi alle skynder os at pakke sammen. Derefter går jeg ud til min bil, ryger, mens jeg venter.

Der gik noget tid før han kom ud. "Hva' så?" Spurgte jeg. Han sagde ikk rigtig noget. "Ikk så meget" svarede han så endelig.

Jeg slukkede min smøg, vi smuttede ind i bilen og var ellers bare på vej hjem. "Hvad er der Cameron?" Spurgte jeg, med rynket pande.

Han kiggede ned. Han sukkede højlydt. Hvad skal det betyde? "Jeg har bare noget vigtigt jeg skal fortælle dig, når vi kommer hjem" svarede han så endelig.

Hvad er der dig galt med den dreng. For at være ærlig, så har jeg ikk set ham med en pige i ca. 3 måneder? Måske er det dét?

Jeg tror faktisk jeg er blevet forelsket i ham. Den måde han bider sig i læben på, den måde han er så opstemt, den dag jeg tirrede ham.

Lige så snart han er i nærheden af mig, får jeg det meget bedere. Jeg får en speciel følelse skudt igennem min krop. Især når jeg ser hans krop, og hans smil.

Vi var endelige hjemme, og nu vil jeg vide hvad der foregår! Jeg satte mig i sofa'en. Han gik langsomt hen og satte sig.

Han åbnede munden og skulle til at sige nogen, men han lukkede den sammen igen. Han prøvede igen, men det gik heller ikk.

Jeg tog sig frustreret i håret med den ene hånd. "Jeg kan ikk fortælle det" siger han så. Det bare løgn! Han gør mig så nysgerrig, og så siger han bare at han ikk kan. Sikke en bums.

Jeg sukkede højlydt og irriteret. "Så hold det for dig selv. Hvis du ikk kan fortælle det, er det måske ikk vigtigt nok for dig" sagde jeg og gik irriteret ned i deres kælder.

Jeg har faktisk aldrig været dernede. Jeg går derned. Hold da kæft. Et poolbord, en bar, og nogle sofa'er. Fuck hvor er det et fedt sted.

"Isa! Vent!" Kunne jeg høre Cameron råbe. Da jeg kunne høre hans fodtrin, skyndte jeg mig ind igennem en dør.

Toiletter? Når ja. Fri bar, toiletter, det gir mening. Jeg når ikk særlig langt før der er en der tager fat i mit håndled, og vender mig rundt.

Jeg kigger ind i hans øjne. Det var virkelig kønne. Han skulle til at sige noget, men kunne ikke alligevel. "Det tænkte jeg nok" sagde jeg irriteret.

Jeg begynder og gå. Jeg når ikke ret langt før jeg bliver stoppet, og står nu oppe i et hjørne hvor han har spærret mig inde imellem hans arme.

Jeg kunne se at han kæmpede hårdt med at få det ud. "Jeg kan virkelig godt lide dig" kom det så fra ham. Der gik nogle sekunder før jeg svarede.

"Ja. Du kan jo lide mange piger" svare jeg så med krydsede arme. "Nej. Eller jo. Men du er noget helt andet!" Han nåede ikk at sige mere før jeg afbrød ham.

"Hvordan kan jeg være noget andet?" Spørger jeg meget forvirret. Han så ned, men så mig så i øjnene igen.

"Du er ikke som de andre! Du irritere mig, du tirre mig. Du gør alt muligt ved mig, som jeg ikk kan forklare. Du afviser mig gang på gang, men det har kun gjordt mine følelser stærkere for dig! De andre er ikke noget værd! De er nemlig lige til. Det er så nemt at jeg ikke gider dem. Men du. Du gir mig gåsehud, med de tricks du bruger. Du bruger dem mod mig, som ingen kan. Du gør mig fucking liderlig, at jeg har lyst til at kneppe dig på stedet. Men du gør mig også lykkelig, så jeg bare for lyst til at putte med dig. Lad mig gøre de samme ting mod dig! Lad mig gøre dig min"

Den sidste sætning sagde han stille. Men nok til at jeg kunne høre den. Og at gøre mig til hans? Jeg kan mærke varmen i kinderne.

Han så ned. Jeg tog fat i hans hage, og løftede den op, så jeg kunne se hans øjne. Han kiggede spændt og afventende på mig. Jeg svarede ikke.

Og med et lagde jeg mine læber på hans. Han rørte sig ikk de første millisekunder. Men kyssede dog med.

"Jeg har det på samme måde" sagde jeg så og kiggede ham i øjnene. Hans ansigt lyste helt op af glæde, som et lille barn til jul.

Med et hurtigt ryk, havde han løftet mig op, og svang mig rundt i et kram som jeg gengældte. Hvordan kunne jeg lade vær? Har i set ham?!

 Hvordan kunne jeg lade vær? Har i set ham?!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now