Jason VS board.

1.7K 36 0
                                    

Cameron. Jeg sukkede dybt, men lukkede så døren op. Han så på mig, men så så derefter overrasket ud? Hvorfor? "Hvorfor glor du sådan på mig?" spurgte jeg.

"Undskyld, men de fleste piger plejer sådan set og græde, så jeg troede du gjorde" svarede han mens han gik ind ad døren og stod ved siden af mig.

"Hvorfor skulle jeg dog græde?" spurgte jeg med et undrende blik. Inden han kunne nå at svarer kom min ex igen. Jason.

"Hey smukke, inviterer du mig ikke lige i.." Han når ikke at sige mere før jeg smækkede døren i hovedet på ham, så den låste sig selv.

Jeg stod stadig hvor jeg stod da jeg havde åbnet for Cameron. "Og du var ved at sige?" spurgte jeg spørgende, og løftede det ene øjenbryn.

Det var som om han var helt mundlam? "Har du aldrig set en pige smække en dør i hovedet på folk?" spurgte jeg lidt flabet, og grinede derefter, mens jeg var på vej til altanen.

Jeg tænte min smøg, og så kom Cameron ud igen. "Vil du nu fortælle mig hvorfor du ikke græder?" spurgte Cameron og løftede det ene øjenbryn, og satte sig ned overfor mig.

"Jeg har grædt over ham, men jeg gider ikke spilde mine tårer på sådan en nar" svarede jeg bare koldt, og tog et sug af min smøg.

Røgen var en dejlig følelse der gled helevejen igennem min krop. Den var virkelig afslappende. "Må jeg vide hvad han har gjort? Så ved jeg måske hvorfor du ikke kan lide mig" spurgte han.

Jeg sukkede lidt og røg. "Han gik i seng med min daværende bedste veninde. Mens vi var kærester" svarede jeg bare koldt og så ud over altanen.

Cameron havde store øjne. Han var lige ved at sige noget, men blev afbrudt af en lyd. Den kom fra altanen. Vi kiggede derover, og tilbage på hinanden med et undrende blik.

Jeg gav tegn til at Cameron skulle blive her. Derefter gik jeg ind på mit værelse, og kiggede i min kuffert. Fandt den. Mit gamle board der er for slidt til at kunne kører.

Ja jeg havde brugt det for tit. Jeg tog det i hånden og løb ud på altanen igen. Cameron sad stadig bare i stolen.

Han træk mig hurtigt ned på hans skød. Jeg skulle lige til at vride mig fri. "Det er din ex" sagde han hurtigt. Så kan jeg bedre forstå han træk mig ned.

Eller... Nej det kan jeg faktisk ikk. Whatever. Jeg gik over mod kanten, med mit gamle board bag mig. Han kom til syne og hoppede op på altanen.

"Hvad laver du her?" spurgte jeg virkelig irriteret. "Hvad laver han her" han svarede mig med et spørgsmål, og pegede over mod Cameron.

"Det rager egentlig ikk dig, så gider du skride nu?" sagde jeg som om det ikke engang var et spørgsmål men en ordre.

"Ikk før jeg får det jeg vil ha" svarede han med et smørret smil. Jeg blev så gal, at jeg bare trådte tilbage, og svingede mit gamle board ind i hovedet på ham.

Head shot! Mit board flækkede i 2 og nogle stumper ved siden af. Han stod og holde sig på siden af hans hoved. "Skrid så med dig din klamme trækkerdreng!! råbte jeg lige ind i hovedet på ham.

Han skyndte sig at løbe, ud over altanen, og væk var han. "Fuck det føltes godt!" halv råbte jeg, mens jeg vendte mig om.

Først nu havde jeg opdaget at Cameron havde siddet og filmet det hele. Han sad med åben mund, og så mig mig med mit kun halve board i hånden.

"Det var for vildt!!!!" råbte han. Jeg rystede bare på hovedet, sukkede lidt højlydt, og valgte at ryge endnu en smøg efter min havde røget sig selv.

----------------------------------------------------------

Jeg havde sovet lidt inden aftensmaden. Jeg vågnede mest fordi der blev banket på min dør. Hvad nu? må man nu ikke sove?

Jeg sukkede dybt og rejste mig op for at åbne døren. Da jeg åbnede døren løb pigerne bare ind. Hvad laver de dog her?

"Du var fucking vild!" "Ja den måde du bare gjorde det på! slam!" Daem girl, så må lærer mig nogle af dine tricks"

Sagde de allesammen. Hvad sker der lige her?! "Hvad mener i??" spurgte jeg med et løftet øjenbryn. Jeg kiggede på dem på skift.

"Cameron har vist næsten hele årgangen video'en. Er du gal du var for sej! alle drenge er nærmest forelsket i dig, pga. den afvisning!" sagde Isabella.

"Omg! Hvorfor er den dreng så dum!? Ved han overhovedet hvem Jason er?!" Sagde jeg irriteret. "Der er forresten aftensmad" sagde Isabelle.

"Dem der ryger må gerne sætte sig derud, og vennerne med selvfølgelig" sagde Bella, og prikkede mig i siden. Jeg sukkede dybt.

Jeg gik over til min kuffert for at finde noget nyt tøj. Jeg fandt en sort croptop nogle cowboy shorts, og en skjorte. Derefter var jeg ellers bare klar til at komme ned til de andre.

 Derefter var jeg ellers bare klar til at komme ned til de andre

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Players think they always get what they want.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang