Min undergang..

1.8K 43 0
                                    

Vi er endelig kommet til hotellet! Vi har kørt med en bus hele vejen til hotellet. Vi står i forhallen, og venter på vores grupper.

Jeg er fucking spændt! Men også ret nervøs! Hva' nu hvis jeg ikk kommer i gruppe med nogle af pigerne??

Vi stod allesammen sammen. Jeg stod sammen med pigerne hånd i hånd. Drengene stod bag os, og diva'erne skråt bag os.

"okay. Nu skal i lytte godt efter" starter vores lærer med at informere os om. "I bliver delt op i 4 grupper på hvert værelse. Men dem jeg nævner 2 og 2 skal dele værelse." fortsatte hun.

"Men det er vigtigt i følger reglerne, ellers bliver i smidt hjem med det samme!" sagde min lærer strengt. Kan hun ikke bare komme til sagen??

"Okay første gruppe er.................... Gruppe 7 er" Jeg blev helt nervøs. Jeg holdte pigerne i hånden med et fast greb. Det samme gjorde de.

"Nash og Bella. Den der skal være på værelse med dem er Isa og...... Cameron. Jeg kiggede med store øjne. Jeg kiggede ovre på diva'erne. De kiggede surt og fornærmet på mig.

For at være helt ærlig er det faktisk sjovt at pisse dem af. Jeg fniste lidt for mig selv, og kiggede bag ud. Jeg så Cameron.

Han smilte bare et frækt, og lumsk smil.... HVORFOR HAM?!?!?!? Af alle andre, hvorfor så lige ham?! Det her bliver min død.

Jeps. Det er det. Mine lærer vil gerne have jeg dør. Sikke nogle lorte-lærer!! Jeg opdagede at jeg stadig stod og kiggede på Cameron.

Han blinkede til mig, som fik mig tilbage til virkeligheden. Jeg vendte mig hurtigt om. Jeg gik op og tog imod nøglen. Derefter gik mig, Nash, Bella og Cameron op til vores værelse.

Jeg låste op, og så det mest luksus værelse noglesinde. Der var et køkken, 2 badeværelser på hvert værelse. En stue, med giga fladskærm.

Jeg nåede til værelserne, og så begge værelser havde dobbeltseng..... VIRKELIG!?!?!? Skal jeg lægge i samme seng med Cameron?! Det bliver min undergang!

Men der er også en altan på hvert værelse! YAAAAAAASSSS!!!!! Rygetid!! Jeg ind på et værelse der er meget hvidt. Det her bliver vores.

Jeg smækkede mine kufferter op på sengen. Jeg hørte en dør åbne ind til vores værelse. Det var bare Cameron. Jeg pustede lettet ud.

"Hey smukke, hvad siger du til at jeg giver en smøg den her gang?" spurgte han med et sødt smil. Jeg ved der lægger mere bag det end bare venlighed.

"Okay, hvis du insisterer" svarede jeg bare, med et falsk smil. Han kunne godt se at det var falskt, så han små grinede lidt.

Han nikkede med hovedet over mod altanen, som tegn jeg skulle gå med. Jeg sukkede, og rullede med øjnene, men gik derefter med. Der var 4 stole, og et bord.

Han tog en pakke smøger op ad lommen, og gav mig en. Jeg kiggede lidt undrende på ham, som om han var ude på noget.

Jeg tog mig sammen og røg den. "Jeg forstår virkelig ikke hvad du har imod mig, smukke" sagde han med et selvfedt smil.

Seriøst!? Ved han det ikke!?!?! Jeg ruller med øjnene endnu engang.. Hvis den dreng får mig til at rulle mere med øjnene, ender jeg med at blive blind!

"Du er en play, Selvglad, Tror du får alt hvad du peger på.. Skal jeg blive ved??" spurgte jeg bare flabet, med et flabet grin.

"Okay okay, jeg har fattet det.." sagde han. Efter det blev der helt stille. Jeg tog de sidste par sug og var på vej ind, da en hånd tog fat i mit håndled.

Jeg blev revet tilbage og kunne mærke at jeg sad på noget.. Noget hårdt. Fuck. "Det der mener du bare ikk" vrissede jeg ad ham.

Der kom et smil frem på hans læber. "Jo egentlig" svarede han bare flabet. Jeg rejste mig op, og det lykkes.. lige ind til jeg blev vendt rundt og blev sat ned igen.

Nu sad jeg med mine ben på hver side af ham. Jeg kunne mærke den tydeligere nu. Hvad er den drengs problem?! Vi sad ansigt til ansigt.

Jeg lænede mig frem mod ham. "Cameron slip mig." sagde jeg bestemt. Han sad lidt og tænkte. Hvad tænker han dog på?? Der kom et smørret smil på hans læber.

"På en betingelse." svarede han bare lige ud. "Og det er?" spurgte jeg ret irriteret. Min tålmodighed var snart brugt op. "At du kommer med ned i poolen med mig, og de andre"

Er det hans alvor? Har jeg siddet på han bare for at blive spurgt om det?! "For helvede Cameron! Du kunne bare ha' spurgt mig!" vrissede jeg ad ham. "Er det så et ja? Jeg sukkede og nikkede.

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now