"Bitch" fight

2.1K 51 2
                                    

Jeg vågner af den dejligste lyd i verden!!...mit vækkeur.... (mærk ironien!) jeg ømmede mig, og stønnede et støn der bare lød som en døende hvalros.

"Isa!!Du skal op og i skole!" Råbte min bror nede fra køkkenet. Endnu engang lød jeg som en død hvalros! Hvad sker det?!

Jeg satte mig op i min dejlige seng. Jeg savner den allerede. Jeg tog min morgenkåbe på, tog mine smøger og lighter, og gik ud og satte mig på altanen. Det var faktisk virkelig varmt idag.

Jeg tændte min smøg. Og nød den i fulde drag. Jeg kunne høre en dør åbne, men ikke fra mit hus. Jeg kiggede op, og så Cameron. Skønt. Jeg lod som om jeg ikk har set ham.

Så kan det jo være han ikke snakker til mig. "Hey, smukke!" Hvem prøver jeg at narre? Jeg valgte bare at ignorere ham. Jeg håber bare at han går.

Han smuttede! Yes!!.......bare ikke den rigtige vej. Pis! Han var på vej over på min altan. "Stop lige der!" Råbte jeg ad ham. Hvad er der smukke?" Spurgte han, og satte sig på kanten af min altan!

"Det her er ikke din altan" Sagde jeg han skulle ikke gøre mig morgensur. "Har du først opdaget det nu?" Svarede han og grinede. Hvad er det den dreng ikke fatter?!

"Hvorfor så sur?" Spurgte han med et skævt smil på læben. Jeg sukkede højlydt. "Der er ingen der kan lide en smøgstjæler, som sælger dem til en helt anden pris!" Hvæsede jeg bare ad ham. Jeg magtede ham bare ikke idag!

Han grinede bare ad mig. Jeg rullede med øjnene og gik ind. Jeg valgte at tage et par cowboyshorts, en sort crop top, og en rød og sort skjorte som jeg bandt rundt om livet.

Jeg lagde noget naturligt makeup, redte mit hår, og lod det hænge løst ned over mine skuldre.

Derefter gik jeg nedenunder hvor min bror havde lavet morgenmad. "Godmorgen" sagde jeg med et smil på læben.

"Godmorgen søs, glad idag?" Spurgte han.
"Jep, vil du køre mig i skole?" Spurgte jeg ham med hundeøjne. "Okay" svarede han bare.

Dagen gik faktisk meget hurtigt. Jeg havde snakket med pigerne. Vi aftalte at gå ud og shoppe efter skole.

Jeg gik ud på gangen, for at lægge alt det lort af i mit skab. Jeg gider da ikk rende rundt med alt det lort! Jeg kunne se Cameron ude i øjenkrogen.

"Hey smukke!" Råbte han. Jeg rullede øjne, lukkede mit skab, og gik væk fra ham. Jeg magter ham ikke i dag. Jeg blev skubbet op af skabene.

"Det stadig ikke pænt at ignorere folk" siger han med et kækt smil. "Det heller ikke pænt at skubber andre elever oppe af skabe, bare fordi man er desparat" svarede jeg flabet.

Der var flere og flere folk rundt om os. Hans lille "slæng" kom også. Hvorfor sker det her altid? Jeg er bare en rapkæftet tøz?

"Det ikke pænt at være flabet" prøvede han igen. Den her gang stod han med begge arme på hver side af mit hoved. Jeg kunne høre flere der sagde "Åhh" "av av" "uff" osv.

"Der er mange ting her i verden som ikke er særlig pænt. Jeg kigger på en af dem" svarede jeg bare, og gik. Alle på en måde "jublede"

Hans ansigtsudtryk så ikk så kækt og selvfedt mere. Han var blevet fornærmet. Nej. Nærmere pigefornærmet. Jeg smilede et ondskabsfuldt smil.

"Hævnen bliver meget stor" svarede han mens jeg gik. "Tro på det" sagde jeg og rakte 'Fuck' op over hovedet på mig selv, så han kunne se den.

Jeg smilede triumferende mod den store dør. "Vi er ikke færdige!" Råbte han. Jeg vendte mig om, og gik baglæns. "Hvor mange gange skal jeg afvise dig, før du stopper?" Råbte jeg. Han svarede ikke. Svans.

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now