Overbevisning.

1.9K 46 4
                                    

Jeg gik ud af skolen. Jeg så pigerne vente på mig. Vi skulle jo ud og shoppe. "Jeg trænger til en smøg!" Sagde jeg og slog mig selv i ansigtet. "Det tror vi på" sagde de. De må ha hørt det allerede? Nå ligemeget.

Jeg tænde en smøg. Døren blev nærmest sparket op. Jeg så Cameron komme ud med hans venner. Han så på mig med selvsikkert smil.

"Here we go again" mumlede jeg for mig selv. Pigerne grinede med mig. Tænk engang. Endda med mig?! Hahahha. Åhh nej.

Han kommer her over. Jeg magter virkelig ikke det her. Jeg smed min smøg og trådte på dem. Cameron blinkede til pigerne. Jeg hørte nogle forelskede suk fra dem.

Jeg rullede bare med øjnene. Tænk at de virkelig gider. Jeg vendte mig om, gik over mod min bil og satte mig ind. Jeg kørte hen til pigerne og Cameron med hans slæng.

"Kommer i piger?" Spørger jeg og åbner bildøren for dem. De kom til sig selv. "Ja vi kommer nu" sagde Isabella. Cameron stod der med et spørgende blik.

Pigerne var hoppet ind. Jeg smilede et falsk og tilfreds smil og kørte. "Vi har den vildeste nyhed!" Sagde Isabella. "Hvad er det?" Spurgte jeg, ret så ligeglad.

"Cameron har inviteret os til fest!" Udbrød Isabelle. Åh nej. "Mener i det piger" sagde jeg spørgende, og kiggede på vejen med et suk. "Ej kom nu!" Sagde Isabelle, med et bedende smil, og hunde øjne. Sådan noget virker slet ikke på mig. "Nej, jeg ved ikke" Sagde jeg bare.

Alle begynde bare at kiggede bedende på mig. "Kom nu!!" "Det bliver sjovt!" "Det lover vi!" Og sådan blev de ved på hele turen til storcentret. Jeg parkerede bilen og steg ud for at ryge.

"Kooooooooommmmm Nuuuuuuuu!!!!!" blev de bare ved med at sige. "Jeg har ikk noget valg, vel?" Sagde jeg lidt spørgende selv om jeg godt kendte svaret. "Nej" De så tilfreds på mig.

Hvad kan jeg gøre? De er efterhånden mine piger! Jeg kigger opgivende ned i jorden og tænder en smøg. "Okay, okay! Jeg overgiver mig! Er i så glade?!" Den kende jeg også svaret på.

Hvorfor stiller jeg sådan nogle dumme spørgsmål nogle gange? Man skulle tro jeg var dummeste, blondinedumme tøz i blondinedumhoved klubben. "Der er faktisk også noget andet at fortælle...."

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now