Bh-fremvisning og sandhedder.

1.7K 42 9
                                    

Mig og Cameron er kommet over til skolen. Vi har frikvarter nu her, og jeg vil ikk sidde sammen med ham, så jeg smutter over til pigerne.

"Hey" sagde jeg, og kiggede smilende på dem. "Hva' så?" Hvordan går det med babysitningen??" Spurgte de allesammen ind over hinanden.

"Rolig, rolig!" Startede jeg. De kiggede afventende på mig. "Hvor skal jeg begynde..?" Efter jeg havde fortalt dem det hele, flippede de nærmest ud.

"Seriøst?! Sagde han det?!" Spurgte Isabelle. Jeg nikkede. "Altså... at... du.... TIRREDE HAM?!" Flippede Isabella helt ud.

Jeg slog hovedet ned i bordet, så der lød et ordenligt bump. "Ja" svarede jeg stille. "Og... han har stadig din bh?" Spurgte Bella.

Det gav et sæt i mig, og jeg havde sat mig op. "Hvordan vidste du det?" Spurgte jeg. Hun pegede ned mod drengenes bord med et lille, skævt, falskt smil.

Jeg vendte mig langsomt om. Jeg kunne ikk tro mine egne øjne! Han sad fucking og viste min bh frem. TIL HANS FUCKING VENNER!!!

Jeg flippede helt ud inden i. Jeg vendte mit hoved mod vores bord igen. "Er du... okay?" Spurgte Isabelle mig.

Hun må ha' set hvor sur jeg var blevet. Der kom et stort lumsk smil frem på mine læber, og et ondskabsfuldt blik i mine øjne.

"Ja. Jeg har det helt fint." Svarede jeg. Jeg kiggede ned på bakken Isabella sad med, og derefter på hende.

"Skal du bruge den der?" Spurgte jeg hende, men jeg havde hænderne på bakken. Inden hun når at svare tager jeg den.

Jeg rejser mig op, og går over mod drengenes bord. Jeg når at liste mig ind bag Cameron. Men havde dog lidt afstand. Jeg kunne høre deres samtale.

"Hey, bro! Hvis er dets?" Spurgte en af dem. "Det min barnepige's" svarede han stolt. De alle flippede helt ud. "Har du været i seng med din barnepige?!" Spurgte en anden.

Han så lumsk på dem. Derefter lænede han sig tilbage med benene oppe på bordet, og bh'en hængende ud fra hans lillefinger.

"Jep" svarede han stolt. Jeg fik ild røde øjne. Jeg kunne se pigerne sidde og se skræmt på mig. Jeg gik over mod ham.

'BANG' sagde det, da jeg havde slået bakken lige ind på siden af hans hoved. Han ømmede sig meget. Jeg tog min bh, som han havde tabt på gulvet.

"Tak fordi jeg måtte få MIN bh tilbage" sagde jeg virkelig irriteret og gav ham dræberblikket. "Og nej! Vi har ikk kneppet" sagde jeg endnu mere irriteret.

Der kom et lumsk smil på hans læber, og viste derefter sit ansigt. "Er du sikker på det, smukke?" Spurgte han med et frækt glimt i øjet.

Mit smil blev endnu større end hans. "Ja jeg er ret sikker. Men er du sikker på jeg ikk bare har været i dine drømme? Igår var du eller meget tirret op" spurgte jeg.

Han fik store øjne, mens mit smil blev større. Jeg tænkte lidt. "Ved du hvad? Behold den her. Så kan du jo have den til hvis jeg tirre dig op en anden gang."

Jeg smilede et stort falsk smil, og kastede den hen til ham, og gik derefter. Jeg gik ud for at ryge.

Lidt efter kom Cameron. Han stillede sig op ad min bil, ved siden af mig. "Du blev da godt nok mundlam." Sagde jeg og tog et sug af min smøg.

"Det vidste heller ikk at du er min barnepige" svarede han. Jeg tog en smøg op af min pakke og rakte ham den.

Men inden han kunne nå at tage fat i den, trak jeg den til mig. "Lov mig du aldrig tager mine ting igen" sagde jeg.

Jeg vendte mit blik og afventede på hans svar. Den måde han tænkte på var faktisk ret sexet. Endelig var han klar til at svare...

Players think they always get what they want.Where stories live. Discover now