Slika

6.1K 459 25
                                    

AMY

Osećam da se nešto veliko krije iza priče sa Brettom i njegovim ocem. Taj čovek mi je doneo nemir. Nemir koji sluti na nešto loše. Znam!
Pakujem stvari za naše zajedničko putovanje i razmišljam kako je tako lako pronašao putokaz do mog srca. Sve što se između nas dogodilo za ovo kratko vreme je na mene ostavilo ogroman trag. Gomila osećanja vodi rat u meni. Strah koji krijem u dubini svoje duše postaje sve veći i ne znam hoću li moći da ga savladam do kraja.
Zato opet pod tepih bacam sve sumnje, sve tajne, sve strahove. Samo još ovaj vikend. Pokloniću njemu i sebi najlepše moguće trenutke. Želim da uživam u svakoj sekundi sa njim. Da dobro upamtim svaki njegov dodir, svaku njegovu reč, svaki njegov osmeh a onda kako bude.

Stigli smo u obližnji  gradić. Da bi Brett i ja bili sami, iznajmio je plažu, kao i vilu tik do nje. Plaža je bila božanstvena, raj za oči. Ogromna vila, bila je  ukrašena kamenjem bele boje koje je sijalo na suncu. Drveni prozori, ukrašeni najfinijim zavesama su podsećali na bajku. Našu bajku, koja je trebala da počne ili da se završi.

BRETT

Želeo sam da zaboravimo na brige koje nam stoje na ramenima… Želeo sam da je grlim… Da je ljubim… Želeo sam da bude samo moja. Daleko od svih. Daleko od svih problema i muka koje stoje ispred nas.
Gledam u plavetnilo ispred sebe i razmišljam. Ova dva dana ovde sa njom su bila kao u raju za mene. Njene usne su me ljubile kao nikada do sada. Njeni tanani prsti su sa ogromnom strašću dodirivali moju kožu, ostavljajući tragove, samo meni vidljive.

Osećam njene poglede na sebi. Okrećem se i vidim je naslonjenu na stub. Ruke zavlači u kosu i gleda me pogledom punim požude. Spavaćica koju ima na sebe providi se poput zavesa. Naziru joj se čvrste grudi i ja počinjem da gorim od želje da je dodirnem.

 Naziru joj se čvrste grudi i ja počinjem da gorim od želje da je dodirnem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Polako spušta ruke, usne su joj blago razdvojene. Ne skida pogled sa mojih očiju, dok zavodljivim korakom kreće ka meni. Stojim kao hipnotisan. Kao da je prvi put vidim. Magija sa njom je uvek ista, nikada ne bledi. Prilazi mi i lagano polaže ruke na moja gola prsa. Blago mi se nasmeši, poput anđela, pa nežno utisne poljubac na moje grudi i tu nasloni glavu. Podignem pogled ka nebu, zahvalan što je imam kraj sebe, pa je rukama jače zagrlim. Ona je deo mene. Onaj deo, koji mi je potreban da budem kompletan.
Odvaja se i opet me pogleda onim njenim sjajnim očima. Ne umem da protumačim to što vidim u njima. Podiže se na prste i počinje da me ljubi. Ljubi me kao da sutra ne postoji. Kroz mene struji neki novi osećaj i shvatam... Volim je... Napokon, priznajem sebi, pa uzvraćam njenim poljupcima istom merom.
Podižem je u naručje i odvodim u sobu. Lagano je  spuštam na bele čaršave. Ona se podiže u kolena i stavljajući mi ruke na ramena daje mi do znanja da želi da legnem. Spuštam se na jastuk, dok me ona obavija svojim nogama. Saginje se i nežno mi ljubi, gricka vrat, pa usne. Dovodi me do ludila. Svoje prste zavlači ispod mojih trenerki i ja joj pomažem da se oslobodim njih. Jako zagrizne svoje usne, pa ih spusti na moj ud. Zažmurim jako i stisnem ruke u pesnice. Osećaj je božansteven. Napinjem se sve više da produžim ovaj osećaj, ali me ona vrlo brzo dovodi do samog ruba i ja naglo pokidam njen donji veš i podignem je na sebe. Dok ulazim polako u nju, ona izvija leđa i zabacuje glavu u nazad. Glasno uzdiše i stenje, dok nam se ritam ubrzava. Milujem joj grudi, dok se ona naslanja rukama na moje butine. Stegnem je jače oko struka pa još dublje uđem u nju. Ona se naglo ukoči i zari mi nokte u kožu. Osetim kako se grči oko mene i to me dovodi do vrhunca. Stojimo tako mirno, dok pokušavamo da dođemo do vazduha. Grudi joj se ubrzano podižu i spuštaju, dok joj je glava i dalje zabačena unazad. Ponovo mi poklanja pogled, a na licu joj vidim osmeh i suze. Povučem je za ruku i zagrlim jako.
-Volim te malena, govorim joj, ljubeći joj kosu.
Ne odgovara mi, samo osetih jednu njenu suzu, kako klizi niz moj vrat.
*****************************************

Na samom ulasku u grad dobijam poziv iz bolnice. Hitno sam im potreban zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila. Odvodim Amy u svoju kuću. Srećan sam i pun pozitivne energije. Brzo se presvlačim, ljubeći je usput. Izlazim na vrata i još jednom zastajem da je pogledam:
-Vratiću se što pre budem mogao.
Drži prekrštene ruke na grudima, uzvraća mi nekim zagonetnim pogledom i klima glavom. Ne znam zašto, ali od jednom postajem uznemiren i zabrinut. Nešto nije u redu.

Dan u bolnici nikako da se završi. Povređenih je bilo jako puno, nije bilo stajanja. Svi smo bili na ivici iscrpljenosti. Većina lekara je rešila da odmori u svojim ordinacijama, nemajući snage da se odvuku svojim kućama, ali ja sam samo želeo da dođem do nje i opet nađem svoj mir.

Prilazim kući, svuda je mrak. Možda je već zaspala, smirujem sebe. Ulazna vrata su otključana. Ulazim obazrivo i palim svetla. Sve je tiho. Počinjem brzo da dišem i noge se same od sebe daju trk uz stepenice. Na vrhu stepenica primetim neki komad metala. To je ključ. Ključ moje sobe u kojoj je slikala. Pojurim kao lud i vidim da su vrata te sobe širom otvorena. Napravim korak da uđem pa se setih. Obećao sam da neću ulaziti, ali i sama je rekla da je slika pri kraju. Pružam ruku sa strane i palim svetlo u sobi. Zabrinut sam ali se ipak osmehujem. Mora da je to deo igre, iznenađenja za mene. Ipak nje nema nigde. Okrećem se ka zidu i iza vrata i ugledam sliku.
Na slici su dvoje zaljubljenih u zanosu strasti. Emocije koja ova slika odaje su tako jake, tako realne kao da vidim nas dvoje. Ovo je prvi njen rad koji vidim i zapanjen sam.

A onda ugledam kovertu na podu ispod slike

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A onda ugledam kovertu na podu ispod slike.
Unutra je bio novac i pismo.

Dragi Brett,

Želeo si sliku koja će te podsećati na mene. Nadam se da sam uspela u tome.
Vreme koje smo proveli zajedno nikada neću  zaboraviti ali sada moram da odem. I ti si svestan da je ovo među nama nemoguće. Pripadamo različitim svetovima. Pitanja je mnogo a ni na jedno nemam odgovor. Nisam spremna da se borim sa svim tajnama i problemima koje nosiš.
Zato je bolje da se sve ovo sada završi.

Ne mogu ti vratiti deo novca koji je pripao Stacy -  po ugovoru, ali vraćam svoj deo. Ova slika je moj poklon tebi, kao zahvalnost za sve divne trenutke i sva lepa osećanja koja si mi otkrio.

Tvoja svađalica

Otrov I Lek✅- (Skraćena Verzija) Where stories live. Discover now