|7|

1.3K 248 170
                                    

bazen hayatta her şey yolunda gider. sınav notların iyidir, ailenle ve arkadaşlarınla aran iyidir. uykun yoktur ve toksundur.

bazen de tam tersi olur. sınav notların düşmeye başlar, sosyal hayatın kötüye gider ve ailenle aran pek iyi olmaz.

aslında o gün, coğrafya sınavımın kötü geçmesi ve sınıfta bana kimsenin selam bile vermemiş olması pek umrumda değildi. moralimi bozan, annemin beni araması ve işinin uzayacağını, bir süre gelmeyeceğini söylemesiydi.

eve geldiğimde kendimi yatağa attım. çok yorgun ve uykusuz hissediyordum. son zamanlarda pek uyuyamıyordum. dinlenemediğim için de yorgundum. dün gece izlemediğim tooru'nun videosunu izlemek istedim. ama kendimi tatmin etmek için, yani kendi kendime hayatımın tooru'dan ibaret olmadığını kanıtlamak için önce yemek yedim. biraz da öylesine vakit geçirdikten sonra, videoyu izlemeye koyuldum.

"merhaba! ben tooru. instagram'dan bana sorduğunuz soruları cevaplayacağım."

bunu söylerken uzun, ince ve bembeyaz ellerini sallıyordu. üzerinde beyaz yazıları olan sıradan turkuaz renkli bir kısa kollu tişört giymişti. sıradan bir tişörttü ama köprücük kemikleri çıkıktı ve gerçekten çok güzeldi. boynu da öyle. bir erkeğin boynunu bu kadar inceleyeceğim aklıma gelemezdi.

saçı, diğer fotoğraflarında olduğu gibiydi. özenle hazırlanmış ve kahverengi. kirpikleri, rimel sürmüş gibiydi ama kimse rimelle bu kirpiklere sahip olamaz gibi geliyordu. çünkü kirpikleri çok doğal gözüküyordu. dudakları, burnu ve gözleri de ayrı ayrı mükemmeldi ve bir araya gelince harika olmuştu.

"ilk soru; sevgilin var mı? evet, var." gülümsedi.

"ikinci soru; ah, bu pek soruya benzemiyor..." gülümsemesi söndü. " 'seni çok kıskanıyorum, mükemmel bir hayatın var. yakışıklısın, bütün kızlar senin peşinde, çok arkadaşın var, zenginsin ve ailenle aran çok iyi.' birisi böyle yazmış." bir süre duraksadı.

"sosyal medyada birkaç tane fotoğrafını gördünüz diye birini tanımış olmuyorsunuz. kimse kimseyi tam olarak tanımaz, yani kimseyi bu şekilde yorumlayamazsın. yakışıklı olabilirim, kızlar peşimde olabilir ama inanın bu sizin düşündüğünüz kadar iyi bir şey değil. zengin falan değilim. bunu nereden çıkardın? sosyal hayatım ve aileme gelince... neyse, orası da bana kalmış. sonuç olarak beni hiçbiriniz tam olarak tanımıyorsunuz. kafanıza göre hayatımı yorumlamayın."

bunu söylerken, gerçekten ciddiydi ve biraz şaşırdım. videonun ortalarına kadar gelmiştim ve tooru hakkında bir şeyler öğrenmiştim. en sevdiği rengi, yemeği, içeceği falan biliyordum artık.

"diğer soru; benimle çıkar mısın? çok seksisin." gergince gülümsedi. "bana şu tür yorumlar ve mesajlar atmayı bırakın, ciddiyim bu çok rahatsız edici."

"ve bir diğer soru..." tooru'nun yüzü bıkkın bir hâl aldı. "bakın, beni sevmiyor olabilirsiniz. ki bu mantıksız çünkü ben kimsenin nefretini hak edecek bir şey yapmadım. ama neden ısrarla bana nefret mesajları yolluyorsunuz? neden anama bacıma küfür ettiğinizi sorabilir miyim acaba? engellemekten bıktım yemin ederim."

"ayrıca, yoruldum biraz. bu cevaplayacağım son soru olacak. 'intihar etsen ne şekilde intihar ederdin?' "

tooru, soruyu okuduğunda benim gibi biraz gerginleşmişti.

"kendi boğazımı keserdim, sanırım."

glowing eyes ⎯ iwaoiWhere stories live. Discover now